• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay pazarsiz zaman mı olur, ben çok severim pazar gezmeyi ... Neyseki çevremde çok var :KK70: hatta bunu bilen pazarcılar kapını önüne de kuracaklarmis pazar , biliyorlar tabi beni :KK70:
Artık pazar için balkondan bile bakmam yeterli olacak çok şanslıyım :KK70:
Bende pazara gitmeyi çok seviyorum nedense:KK76:

Kaşarlı patates topu tarifini verebilir misin?
buyur canım 🌸
Screenshot_20191104-143026_1.jpg
Screenshot_20191104-143039_1.jpg

Ay pazarsiz zaman mı olur, ben çok severim pazar gezmeyi ... Neyseki çevremde çok var :KK70: hatta bunu bilen pazarcılar kapını önüne de kuracaklarmis pazar , biliyorlar tabi beni :KK70:
Artık pazar için balkondan bile bakmam yeterli olacak çok şanslıyım :KK70:
Kışın pazar yok bacım neydim 🤣🤣

Bende karnabahar yapıyorum sebzeli fırına süreceğim yine kızartması çok uğraştırıcı geliyor bana:)) brokoli de haşlıyorum .. eşim yemez muhtemelen onada buzluktan az mantı çıkartırım.. kızımında çorbası var herkese tek çeşit yeter:))
Kız herkese ayrı ayrı mı yapıyon? 😳😳

Kız herkese ayrı ayrı mı yapıyon? 😳😳
Cnm normalde sadece kıza ayrı yapıyorum daha vermiyorum bizim yemeklerden.. eşim karnabaharı sever ama mideden rahatsızlığı var yememesi gerekiyor.. bizde kızın çorbalarına falan katıyoruz o yüzden alıyoruz kalanı da ben kendime yapıyorum. O gün ona başka yemek ayarlıyorum: ) değilse uğraşamam hergün ona.. kızımın çorbasını da öğlen için bakıcı ablamız yapmış ama pek yememiş akşamda onu vereceğim..

Cnm normalde sadece kıza ayrı yapıyorum daha vermiyorum bizim yemeklerden.. eşim karnabaharı sever ama mideden rahatsızlığı var yememesi gerekiyor.. bizde kızın çorbalarına falan katıyoruz o yüzden alıyoruz kalanı da ben kendime yapıyorum. O gün ona başka yemek ayarlıyorum: ) değilse uğraşamam hergün ona.. kızımın çorbasını da öğlen için bakıcı ablamız yapmış ama pek yememiş akşamda onu vereceğim..
Sana zor olur diye dedim.

ben japon kanalinda görmüşüm.
top degil de. pogaça gibi..
ama çok güzel görünüyor:)japon kanalinda
patatesler kabuklari dograyip haşlaniyordu.
sicacik olduğu için hemen eziyordu. Çok güzel oluyor :)
ilk defa deniycem bende bakalım nasıl.olacak🤗

Back