• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyma da var değil mi?
😍😍😍
Tabii bildiğin köfte dedim ya. İlaveli sadece...Bizim oğlan et yicek diye 40 takla atıyoruz mecburuz yedirmeye günde 2 öğün hem de.....Kızlar sağlıklı çocuklarınızın kıymetini bilin çok. Valla bi problem varsa ömrü billah uğraş uğraş dur. Neyse ki bizimki acayip sevimli de okulda iyi halden kurtarıyor biraz....

Tabii bildiğin köfte dedim ya. İlaveli sadece...Bizim oğlan et yicek diye 40 takla atıyoruz mecburuz yedirmeye günde 2 öğün hem de.....Kızlar sağlıklı çocuklarınızın kıymetini bilin çok. Valla bi problem varsa ömrü billah uğraş uğraş dur. Neyse ki bizimki acayip sevimli de okulda iyi halden kurtarıyor biraz....
Çok sormak istemiyorum ama bebisinin nesi var canım?
Tedavisi var değil mi?

Her şey için teşekkür ederim de aklıma bir şey takıldı.
Kaşar pernirlerini buzdolabında değilde mutfakta dograsak olmuyor mu? :D
(Not:3. Kısım) :D
Ahhahahaa 😅 gayette tahtada doğradım valla fikri kaptım uyguladım bekletin demek istemiş herhalde tarifi yazan 😅😅😅

Çok sormak istemiyorum ama bebisinin nesi var canım?
Tedavisi var değil mi?
Yok ya hep yazıyorum otizmli... bebiş değil artık 8 yaşında ama bebek gibi ilgilenmek gerekiyor maalesef... iyi tarafı acayip tatlı ve saf... seni eleştirmiyor filan. Kısmet böyleymiş canım....

Yok ya hep yazıyorum otizmli... bebiş değil artık 8 yaşında ama bebek gibi ilgilenmek gerekiyor maalesef... iyi tarafı acayip tatlı ve saf... seni eleştirmiyor filan. Kısmet böyleymiş canım....
Yaşını biliyorum ama onlar bizim bebişimiz 🤭🤭
Rabbim beterinden korusun.
Benim engelli bir süt kardeşim var. Doğumda oksijensiz kalmış. Tam konuşamıyor hareketlerini de tam kontrol edemiyor. Ama çok iyi bir çocuk. Annesi bir gün dedi ki" oğlum beni hiç üzmedi şimdiye kadar ama ablamın oğlu sapasağlam. Annesine etmediği kalmadı. Çocuk yaramazlığı değil. Bildiğin polislik savcılık işler"
Dedim ki Rabbim bir yerden alınca diğer yerden veriyor.
Allah evlatlarimizin ömrüne bereket versin. 🤲🤲🤲

Back