- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.821
Günaydınnn canım aklımda bişi yok daha
Takipte kalın kızlar. Muhakkak size uyacak bir fikir gelecektir.Afiyet olsun canım. Bende daha bise yok Bakalım
Ooo afiyet olsunGünaydin canlarim
Bugun lahmacun var menude
Ana yemek belli. Gerisini halledersinAfiyet olsun bende bugün pırasa yapacağım inşallah aklımda başka bişey yok aslında bulgur pilavı yapsam uanina çok iyi olur bir hayli oldu yemeyeli :)
Bugün de annene git o zamanAyyyyy bende ne pişirsem bilmiyorummmm
Bana uyarda ev halkina uyar mı bilemiyom. Yemek secen insanın derdi çekilmezTakipte kalın kızlar. Muhakkak size uyacak bir fikir gelecektir.
Ooo afiyet olsun
Ana yemek belli. Gerisini halledersin
Yokkkkk kız bugün pazarım var gidememBugün de annene git o zaman
Akşam eşim yok. Ogluma kabak mücver yaparim yanina tarhana. Eşim gelirken cig kofte getir dedim bizde onu yirizGünaydın
Bugün aklımda yemek var çok şükür
Türlü
Arpa şehriye pilavı
Salata
Bebişe de ayran çorbası
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
Eşin yemek mi seçiyor?Bana uyarda ev halkina uyar mı bilemiyom. Yemek secen insanın derdi çekilmez
Pazar olmasa gideceksin demekYokkkkk kız bugün pazarım var gidemem
Sifa olur inşallah canımAkşam eşim yok. Ogluma kabak mücver yaparim yanina tarhana. Eşim gelirken cig kofte getir dedim bizde onu yiriz
Günaydın canııım şu arpa şehriye pilavını ben de deneyeyim mademmm sulu köftenin yanına da garip olcak ama olsunGünaydın
Bugün aklımda yemek var çok şükür
Türlü
Arpa şehriye pilavı
Salata
Bebişe de ayran çorbası
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
Sorma benimde esim hasta bayaHavalar birden soğudu herkes hastalandı
İnşallah çabuk atlatır
Bence çok yakışır, hiç de garip olmazGünaydın canııım şu arpa şehriye pilavını ben de deneyeyim mademmm sulu köftenin yanına da garip olcak ama olsun
Kvgille birlik yiyoz canmEşin yemek mi seçiyor?
Sen bu haldeyken
Çok üzüldüm canım. Rabbim tüm hastalara şifa versinSorma benimde esim hasta baya
He kız niye gitmeyimmmmmPazar olmasa gideceksin demek
Kayınvalide yemek pişirmeyi unutmuş galibaKvgille birlik yiyoz canmesimle olsak yine bize göre biseyler uydururum ama iste kp kaynım var memnun etmek zor. Her gun et tavuk yap yok demezler ayiptir demesi kasap dukkanimiz var ya bizim
Cok guzel oluyor arpa sehriye pilavi canim ama sicak sicak yenmesi lazim soguyup tekrar isitildiginda ayni lezzeti olmuyorGünaydın canııım şu arpa şehriye pilavını ben de deneyeyim mademmm sulu köftenin yanına da garip olcak ama olsun
Git tabi.He kız niye gitmeyimmmmm
Siz beraber mi yaşıyorsunuz canımKvgille birlik yiyoz canmesimle olsak yine bize göre biseyler uydururum ama iste kp kaynım var memnun etmek zor. Her gun et tavuk yap yok demezler ayiptir demesi kasap dukkanimiz var ya bizim
Yemekten yarım saat önce bile yapılır.Cok guzel oluyor arpa sehriye pilavi canim ama sicak sicak yenmesi lazim soguyup tekrar isitildiginda ayni lezzeti olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?