- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.761
Sağol canım bi bitmedi hastalık yaa gece yine ateşlendiÇok geçmiş olsun canım tekrardan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bi bitmedi hastalık yaa gece yine ateşlendiÇok geçmiş olsun canım tekrardan.
Dönünce haber ver olur mu?Sağol canım bi bitmedi hastalık yaa gece yine ateşlendi
Tamam canim ederimDönünce haber ver olur mu?
geziniyorumMaalesef
kolay gelsin canım. Pancarı da çok severim
Hamarat kadın ❤❤❤
Heyy nerelerdeydin
Ben de ne zaman niyetlensem balik gibi bir engel çıkıyor. Neredeyse 1 senedir pişirmedim.
Muhteşem
Ben son dakika karar verdiğim için haftalık menü hiç bana göre değil
Dün çocuklara ayakkabı almak için dışarı çıktık. Bebiş huysuzlanınca eve dönmek zorunda kaldık.
Kolay gelsin canım
Kolay gelsin canım
Pazara eşim çıktıyı içingeziniyorum
bak haftalik menü bence iyi geldi hergün ne yemek yapacam ben yaaaa. düşünmekten yorulduğum için böle yönteme başvurdum.:)
pazardan aldıklarini bi bak ..
taze fasulye dolma vs.. ona göre belirle..
makarna yapacak bi gün olmuyor:)
ben memnunum..:)
sağlıklı beslenme dediği bu bence:)
Benim de eşim çıkıyor liste ver eşine alsın :)Pazara eşim çıktıyı için
Bizim burda pazarın bir iki haftası kaldı. Kış gelince pazar bitiyor maalesef.Benim de eşim çıkıyor liste ver eşine alsın :)
Benim için pazartesileri mutlu gün çünkü haftasonu eşim, gelen giden falan derken sürekli iş yapiyorum çocuğuma 2dk vakit ayirirsam çılgınlar gibi seviniyorum.. bu yüzden pazartesi günleri melek gibi gün benim için cumaya kadarrr...Mutlu pazartesi sendromları herkese. Bugün de yemek pişecek ve yine aklımda bir şey yok
Benim balıklar yine yalan oldu yine. Bir daha balık dersem ne olsun
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
İşin çok zormuş seninde, kaç yaşında oğlum?Çocuklar mırın kırın ediyor ama napim.alışsınlar. onu yeme bunu yeme nereye kadar.canım ıspanaklı börek istiyor korkudan alıp yapamıyorum. Oğlum başlıyor benim sevmediğim yemekleri yapıyorsun bilmem Ne. Geçen sordum canın ne istiyor söyle neyse yapacam dedim.ben hiç bi yemeği sevmiyorum diyor
Kaşarlı patates topu tarifini verebilir misin?Sorma ben de yana yakıla balık da balık diyorum ama nerdeeee alacak vakit bile yok
Çorba salata ve kaşarlı patates topları yapıcam bugün ✌
Çok geçmiş olsunSağol canım bi bitmedi hastalık yaa gece yine ateşlendi
Karnabahar konusunda uzman değilimdir.Benim için pazartesileri mutlu gün çünkü haftasonu eşim, gelen giden falan derken sürekli iş yapiyorum çocuğuma 2dk vakit ayirirsam çılgınlar gibi seviniyorum.. bu yüzden pazartesi günleri melek gibi gün benim için cumaya kadarrr...
Neyse bugünkü menü
Kırmızı mercimek çorbası
Karnıbahar kızartması ( bu konuda destek atabilirsiniz ben yaparken çok zorlanıyorum kolay yöntem bilen varsa çok sevinirim)
Ay pazarsiz zaman mı olur, ben çok severim pazar gezmeyi ... Neyseki çevremde çok var hatta bunu bilen pazarcılar kapını önüne de kuracaklarmis pazar , biliyorlar tabi beniBizim burda pazarın bir iki haftası kaldı. Kış gelince pazar bitiyor maalesef.
Yazdan yapmak lazım aslında.
Dolmalık biber falan attım. Artık marketlerde ne bulursak
Bizim evde sürekli pişiyor ama şu kızartma beni benden alıyor çok yağ mı koyucam az yagmi bilemiyorum her defasında işler bir şekilde facia ile sonuçlanıyorKarnabahar konusunda uzman değilimdir.
Sorunum atıp pisirmekle yüksek ateş mi orta mı çok yağ mı az mı???Karnabaharı haşla
yumurta
Mısır un yada unla yap
At pişir :)
Orta ateş ve yağ normal ben köfte kızartır gibi yapıyorumSorunum atıp pisirmekle yüksek ateş mi orta mı çok yağ mı az mı???
Teşekkürler bugün faciasiz bir karnıbahar kızartması yapacağıma inaniyorum şuanOrta ateş ve yağ normal ben köfte kızartır gibi yapıyorum