• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende geçen gün yaptım valla yendi artık yapıcam önceden hiç yapmıyordum 😔😔
Çocuklar mırın kırın ediyor ama napim.alışsınlar. onu yeme bunu yeme nereye kadar.canım ıspanaklı börek istiyor korkudan alıp yapamıyorum. Oğlum başlıyor benim sevmediğim yemekleri yapıyorsun bilmem Ne. Geçen sordum canın ne istiyor söyle neyse yapacam dedim.ben hiç bi yemeği sevmiyorum diyor😕😕

Çocuklar mırın kırın ediyor ama napim.alışsınlar. onu yeme bunu yeme nereye kadar.canım ıspanaklı börek istiyor korkudan alıp yapamıyorum. Oğlum başlıyor benim sevmediğim yemekleri yapıyorsun bilmem Ne. Geçen sordum canın ne istiyor söyle neyse yapacam dedim.ben hiç bi yemeği sevmiyorum diyor😕😕
Ayyyy bizde dün haftalık menü belirliyoruz kumsal diyor benim sevdiğimi de yap ne istiyorsun tavuk makarna tamam başka düşündü düşündü kendi de bulamadı😂😂😂😂

içli köfte yap belki sever:)

Pancarı nasıl yapıyorsun canım ben sadece salataya rendeliyorum yemeğini bilmiyorum
Yaprakları ni soğanlı salçalı kavurmak guzel oluyor yapraklarını kavuracagim zaman kendini de ince ince dogruyorum
.yani salçalı soganli güzel oliyor

Ama bugün sarımsaklı ekşili yapmak istiyor canım :))

Yaprakları ni da eşime kavururun :))

Çokkkk güzel afiyet olsun😋😋😋

Canım nasılsın bebiş nasıl❤❤
Iyim canm da bu aralar baş agrım sıklaştı onun dışında bende bebiş de iyi çok şükür kontrol günümü bekliyom 😍🤗
Sen nasılsın 😘

Hadi ya yiyemedin mi :KK43:

Ben bugün düşünüyorum ne yapsam diye önceden kalan pancar var onu yapacağım sanırım

Baska bişey yok aklımda henüz.
Maalesef :KK70: :KK70: :KK70:
kolay gelsin canım. Pancarı da çok severim 😋😋
☺☺☺ben bugün
etli kuru fasulye
Pirinç pilavı
Yoğurt
yapacağım. Fasulye pişiyor.pilavı da kahvaltıdan sonra yaparım.yemeklerim hazır olsun kız okula gitsin mutfak dolaplarının dışını silecem.çok yorulmazsam camları girişecem.o yüzden kolay yemek sectim😉😉
Hamarat kadın ❤❤❤
bugün balık günü :KK70:
Heyy nerelerdeydin 😁😁
Bende geçen gün yaptım valla yendi artık yapıcam önceden hiç yapmıyordum 😔😔
Ben de ne zaman niyetlensem balik gibi bir engel çıkıyor. Neredeyse 1 senedir pişirmedim.
Günün menüsü:::::::Anne❤❤❤❤
Muhteşem 😍😍
haftalık menüm
pzt: balık
salı: dolmalık biber
çarş: annemdeyim.
perşembe: taze fasulye
cuma: ıspanak / karnabahar
cts: kıymali bişeyler. ( köfte içli köfte vs.. )
pazar: Balık:)
Ben son dakika karar verdiğim için haftalık menü hiç bana göre değil 🤭🤭
Günaydın:KK66: balik nie yalan oldu 😃 bizim dünden var yemekler
Dün çocuklara ayakkabı almak için dışarı çıktık. Bebiş huysuzlanınca eve dönmek zorunda kaldık.
Tavuk sote
makarna yanına yaparım bişiler :KK66:
Kolay gelsin canım 😘
Bezelye yada barbunya yapim diyorum bakalım

Yanına da bulgur pilavı
Çorba
Salata
Kolay gelsin canım 😘

Back