• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden herkesi yolladim su kuymagimi bi yeyim ben sakince😂

8AB87EFF-DEAC-4A77-B5D3-FD2CAD7B685F.jpeg

Malum bugün temizlik günü.. kışlıkları falanda çıkarttım biraz.. vaktim olmadığı içinde tavaya tavuk patates soğan falan koydum kendileri kısık ateşte piştiler.. yoğurtla yedim.. yorulmuş ve acıkmıştım eşimi bile beklemedim valla:))

Malum bugün temizlik günü.. kışlıkları falanda çıkarttım biraz.. vaktim olmadığı içinde tavaya tavuk patates soğan falan koydum kendileri kısık ateşte piştiler.. yoğurtla yedim.. yorulmuş ve acıkmıştım eşimi bile beklemedim valla:))
Kolay gelsin, hiç sevmiyorum kisliklari çıkar yazlıkları kaldır :63:

Ben yaptım canım bu hafta bütün temizliğim de bitti ohhhhh mis gibi oldu evim
Ama yine de boş durmuyorum sürekli çamaşır bulaşık hiç bitmiyorrrr😩😩😩

Ellerine sağlık. Benim de çok isim var ama sanki hiç işim yokmuş gibi oturuyorum. 🤭🤭
Ben yaptım canım bu hafta bütün temizliğim de bitti ohhhhh mis gibi oldu evim
Ama yine de boş durmuyorum sürekli çamaşır bulaşık hiç bitmiyorrrr😩😩😩

Ellerine sağlık. Benim de çok isim var ama sanki hiç işim yokmuş gibi oturuyorum. 🤭🤭
Bi başlarsan devamı gelir cqnım👍👍👍

Ben kadın çağırıyorsun evim 2+1 tüm gün 150 ye geliyordu 180 yapmış öyle vitrinim filan da yok yani bana da pahalı geldi bi gazla yaptım valla😁😁😁😁

Sağol cnm.. bende hiç sevmiyorum bir kısmını halledebildim zaten.. depolama alanımda dar vakumlu hurç denedim. Yorganlar falan da vardı kullanılmayan.. ıvır zıvır çeyizlikler. Güzel oldu ama hurç azdı biraz daha alırsam bazanın içine dünyayı sığdıracağım sanırım😂
Kaç haftadır erteliyordum bende ama başlayınca gerisi geliyormuş.. birşeyler düzene girince gaza geldim :KK70:

E
Bi başlarsan devamı gelir cqnım👍👍👍

Ben kadın çağırıyorsun evim 2+1 tüm gün 150 ye geliyordu 180 yapmış öyle vitrinim filan da yok yani bana da pahalı geldi bi gazla yaptım valla😁😁😁😁
Ev satışta şu an. Detaylı da bir şey yapmak istemiyorum yani. Taşınırken yapılacak zaten.

Back