- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.701
Sirke tarcin karanfil elma kabugu filan kaynattim ev mis gibi koktu her yer balik kokuyo gibi geliyodu bana.. tuk mutfak bezini sungerini attim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz beni de öv 6 saat suni sancı çektim
Övüyorum seni anasınnnn anaaaaaaaaaaaBugün dün yapamadığım yemeği yapicam oglum bugun daha iyi çok şükür.
Çok şükürBugün dün yapamadığım yemeği yapicam oglum bugun daha iyi çok şükür.
Cook sagol canım valla dün hic bisey yapamadım hic bisey içimden gelmedi bugün ikimizde ıyiz şükürÖvüyorum seni anasınnnn anaaaaaaaaaaa
Oğlunun iyi olmasına sevindim canım inşallah daha da düzelir
Nasıl kilo almıyosun sen canım yaNasil dayaniyon yaa: ( kilo vermek icin mi? Mesela menemen yiyosun.. nasil olcak ekmeksiz.. cocukkar kursa gidecek birazdan bende kendime soyle guzel kuymak yapcam mesela.. nasil ekmeksiz olacak: (
Yine gitmiş tatlım. Ama bu sefer neden gitmiş onu anlamadımNasıl kilo almıyosun sen canım ya
Bizde de sardalya var bugün annemdeuom 2 kilo sardalyaGünaydın kızçeler. Niyet ettim bugün balık yapmaya
ama bakalım.
] Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
Seni anneci seniBizde de sardalya var bugün annemdeuom 2 kilo sardalya
Kereviz ve salata birde ne cobrasi bilmiyorim çorba yaptım dedi annem
Her zaman gelemiyorim olsun o kadarSeni anneci seni
Olsun tabiHer zaman gelemiyorim olsun o kadar
Kolay gelsin, hiç sevmiyorum kisliklari çıkar yazlıkları kaldırMalum bugün temizlik günü.. kışlıkları falanda çıkarttım biraz.. vaktim olmadığı içinde tavaya tavuk patates soğan falan koydum kendileri kısık ateşte piştiler.. yoğurtla yedim.. yorulmuş ve acıkmıştım eşimi bile beklemedim valla:))
Ben yaptım canım bu hafta bütün temizliğim de bitti ohhhhh mis gibi oldu evimKolay gelsin, hiç sevmiyorum kisliklari çıkar yazlıkları kaldır
Ben yaptım canım bu hafta bütün temizliğim de bitti ohhhhh mis gibi oldu evim
Ama yine de boş durmuyorum sürekli çamaşır bulaşık hiç bitmiyorrrr
Bi başlarsan devamı gelir cqnımEllerine sağlık. Benim de çok isim var ama sanki hiç işim yokmuş gibi oturuyorum.
Sağol cnm.. bende hiç sevmiyorum bir kısmını halledebildim zaten.. depolama alanımda dar vakumlu hurç denedim. Yorganlar falan da vardı kullanılmayan.. ıvır zıvır çeyizlikler. Güzel oldu ama hurç azdı biraz daha alırsam bazanın içine dünyayı sığdıracağım sanırımKolay gelsin, hiç sevmiyorum kisliklari çıkar yazlıkları kaldır
Ev satışta şu an. Detaylı da bir şey yapmak istemiyorum yani. Taşınırken yapılacak zaten.Bi başlarsan devamı gelir cqnım
Ben kadın çağırıyorsun evim 2+1 tüm gün 150 ye geliyordu 180 yapmış öyle vitrinim filan da yok yani bana da pahalı geldi bi gazla yaptım valla