bizim menü de balık canım bugün:)
oğluma balkabağı çorbası yaparim.
bize mercimek ya da tarhana.
sebze haslayip salata yaparim
söğüş sogan maydanoz falan:)

belki usenmezsem helva da yaparim :) geçen un irmik karışık bi helva yemistim çok güzeldi. keşke o tadı tutturabilsem :)

İlk defa duydum irmik un karışımı helva. Ben de merak ettim yaparsan bize de at.‍♀

Kocan için yapmıyon oğlun için yapıyon
Biz de severiz de benim cilt rahatsızlığım var. Kimse icin göze alip temizleyemem.
Temizlenmiş almayı tercih ediyorum.

Kocan için yapmıyon oğlun için yapıyon
Biz de severiz de benim cilt rahatsızlığım var. Kimse icin göze alip temizleyemem.
Temizlenmiş almayı tercih ediyorum.
Kocama anasi yapsin cocugumun yanina o da iste yiyor:)) ya ben bazi seyleri kendim icinde yapmam.. ama cocuklar seviyor istiyolarsa yaparim:) ne bilim bende boyleyim

Kocama anasi yapsin cocugumun yanina o da iste yiyor:)) ya ben bazi seyleri kendim icinde yapmam.. ama cocuklar seviyor istiyolarsa yaparim:) ne bilim bende boyleyim
Evlât diyorsun
Kız biz bu evlâtları niye kendimizden çok seviyoruz?

Afiyet olsun .tadı güzel miydi
Evet çok güzeldi kumsal da yedi
Bizde de hamsi vardı bende tavada yaptım ve koktum tabikiçok şükür ki hepimiz balık yiyoruz genelde zevkler farklı malesef.balık ta bi sıkıntı çıkmıyor bizde her çeşitini yiyorlar
Yaaa ne güzel biz de de her çeşidi yenir ama kumsal sadece hamsi ve yılan balığını seviyor
Kızlar bugün yemek yapmıcam. Dışarda yicez☺
Ohhhhhh en sevdiğim menü
Ayyyyyy

Anayız anaaaaaaa

Yaaaaaaaa maşallahhhhhhhh kaldı mı kız bu devirde normal doğuran helal sana anasın anaaaaaaa
Var var:) valla 2 si iyiydi kizda sorunlarim olustu.. sarkma filan oldu rahimde: ( gervi gebelikle ilgisi var dogumla degil ama.. iste.. ameliyat olucam kismetse

Var var:) valla 2 si iyiydi kizda sorunlarim olustu.. sarkma filan oldu rahimde: ( gervi gebelikle ilgisi var dogumla degil ama.. iste.. ameliyat olucam kismetse
Yaaaa işte ben bundan korkuyordum gerçi Doğumdan da korkuyordum da neyse inşallah kısa zamanda düzelir ne zaman olucaksın ameliyat

Dünü etsiz geçirdik mutlaka et yedirmeliyiz oğlana. Bugün pazar dünden yemeklerim duruyor marketten ufaklık için hazır döner söyleyeyim eşime iyi aklıma getirdin yazarken düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…