• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bugun biraz canim dar birazda dunden makarna var sebzeli mercimek corbasi pisiriyorum baska da bisey yapmadim . Esim oglen geliyi c.tesi hamur yogurup pisi yaptim kahvaltilik hazirladim o gelesiye yendi kaldirip pazara gidip geldim oyle iste dermansizim 😪😪

Kizlar bugun biraz canim dar birazda dunden makarna var sebzeli mercimek corbasi pisiriyorum baska da bisey yapmadim . Esim oglen geliyi c.tesi hamur yogurup pisi yaptim kahvaltilik hazirladim o gelesiye yendi kaldirip pazara gidip geldim oyle iste dermansizim 😪😪
Hayırdır canım🤔🤔😔😔😔
Ellerine saglik cok guzel gorujuyor
İlk defa yaptım canım bende beğendim ağızda dağılıyor @Feslegen Kokulu Nane vermişti tarifi

Hasta mısın yoksa bir şey mi oldu?

Hamsi yaptim bi tava.. koktum: ( ay hamsi temizlemeyide kizartmayida unutmusum😂 ama 3-4 baliktan sonra hatirladim. Bi tuhafti bu baliklar.. icindeki kilcigi cikardim kuyruk ve kafayida.. birde sirt bolgesinde vardi kilcik tarzi birsey.. normalde hic gormemistim bole balik. Kucuk oglum yedi ya hep yaparim ona artik yeterki yesin.. abisiyle kiz yemedi.. bende yemiyorum balik, o yuzden israr yok

Hamsi yaptim bi tava.. koktum: ( ay hamsi temizlemeyide kizartmayida unutmusum😂 ama 3-4 baliktan sonra hatirladim. Bi tuhafti bu baliklar.. icindeki kilcigi cikardim kuyruk ve kafayida.. birde sirt bolgesinde vardi kilcik tarzi birsey.. normalde hic gormemistim bole balik. Kucuk oglum yedi ya hep yaparim ona artik yeterki yesin.. abisiyle kiz yemedi.. bende yemiyorum balik, o yuzden israr yok
Bizde de hamsi vardı bende tavada yaptım ve koktum tabiki😕😆çok şükür ki hepimiz balık yiyoruz genelde zevkler farklı malesef.balık ta bi sıkıntı çıkmıyor bizde her çeşitini yiyorlar

Hamsi miydi acaba?
Hamsi diye başka bir şey vermiş olmasınlar 🤔

Hamsi miydi acaba?
Hamsi diye başka bir şey vermiş olmasınlar 🤔
Gunaydin tatlim💕

Yok yok hamsiydi eminim:) balik yemiyoz dediysek o kadarda degil😂 tombul hamsiydi bunlar..birde yillar oldu ben hamsi temizlemedim.. ama artik kis boyu bi kac kez yaparim insallah.. oglusum yedi ya. Yoksa esim cok sever hamsiyi.. ama onun icin o kadar emegi goze almiyordum.. komple kokuyosun.. aspiratoru calistirdim ilk andan itibaren.. camlari actim.. aksam yatmadan sprey sıktım:)

Back