- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.641
Ellerine saglik cok guzel gorujuyor
Hayırdır canımKizlar bugun biraz canim dar birazda dunden makarna var sebzeli mercimek corbasi pisiriyorum baska da bisey yapmadim . Esim oglen geliyi c.tesi hamur yogurup pisi yaptim kahvaltilik hazirladim o gelesiye yendi kaldirip pazara gidip geldim oyle iste dermansizim
İlk defa yaptım canım bende beğendim ağızda dağılıyor @Feslegen Kokulu Nane vermişti tarifiEllerine saglik cok guzel gorujuyor
Bilmiyormki canim bunaldim bugun biraz gergnm heralde icim skknHayırdır canım
İlk defa yaptım canım bende beğendim ağızda dağılıyor @Feslegen Kokulu Nane vermişti tarifi
Anladım canım zaman zaman hepimize öyle oluyor içini ferah tut her şey güzel olur inşallahBilmiyormki canim bunaldim bugun biraz gergnm heralde icim skkn
Üstüne nasıl şekil verdin?
Hasta mısın yoksa bir şey mi oldu?Kizlar bugun biraz canim dar birazda dunden makarna var sebzeli mercimek corbasi pisiriyorum baska da bisey yapmadim . Esim oglen geliyi c.tesi hamur yogurup pisi yaptim kahvaltilik hazirladim o gelesiye yendi kaldirip pazara gidip geldim oyle iste dermansizim
KürdanlaÜstüne nasıl şekil verdin?
Kahve çekirdeği şeklinde olmusÇok güzel görünüyor. Farklı bir sekil olmuş
Afiyet olsunBu akşam dışarda yedik en sevdiğim şey hazır yemek
Afiyet olsun .tadı güzel miydi
Bizde de hamsi vardı bende tavada yaptım ve koktum tabikiHamsi yaptim bi tava.. koktum: ( ay hamsi temizlemeyide kizartmayida unutmusumama 3-4 baliktan sonra hatirladim. Bi tuhafti bu baliklar.. icindeki kilcigi cikardim kuyruk ve kafayida.. birde sirt bolgesinde vardi kilcik tarzi birsey.. normalde hic gormemistim bole balik. Kucuk oglum yedi ya hep yaparim ona artik yeterki yesin.. abisiyle kiz yemedi.. bende yemiyorum balik, o yuzden israr yok
Hamsi miydi acaba?Hamsi yaptim bi tava.. koktum: ( ay hamsi temizlemeyide kizartmayida unutmusumama 3-4 baliktan sonra hatirladim. Bi tuhafti bu baliklar.. icindeki kilcigi cikardim kuyruk ve kafayida.. birde sirt bolgesinde vardi kilcik tarzi birsey.. normalde hic gormemistim bole balik. Kucuk oglum yedi ya hep yaparim ona artik yeterki yesin.. abisiyle kiz yemedi.. bende yemiyorum balik, o yuzden israr yok
Gunaydin tatlimHamsi miydi acaba?
Hamsi diye başka bir şey vermiş olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?