- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.681
Şimdiden Afiyet olsun canım bende bugün balık yapayım diye düşünüyorumGünaydın kızçeler. Niyet ettim bugün balık yapmaya
ama bakalım.
]@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
Benimde kahvalti yapalim hele aksama daha cokHic bir fikrim yok: (
kiz beni de öv 6 saat suni sancı çektimYaaaaaaaa maşallahhhhhhhh kaldı mı kız bu devirde normal doğuran helal sana anasın anaaaaaaa
Kahvaltiya eriste corbasi istedi cocuklar.. tek cesitle hallettim bugun:))B
Benimde kahvalti yapalim hele aksama daha cok
Bugün ıspanak var menümde eşime kavurması bana sulu yemeği yanına da salata farklı salatalar yapmayı seviyorum bugün zeytin salatası var :)
Bugün dün yapamadığım yemeği yapicam oglum bugun daha iyi çok şükür.
Ben bir yıldır ekmek yemiyorum canım alıştım artık :)Bende severim heleki meze tarziama cok ekmek yediriyo
Abovvvvvvv komple kaportaya girecen desene
Ben bir yıldır ekmek yemiyorum canım alıştım artık :)
Sağol canım burnu akmaya devam ediyo. O şekilde ama enerjisi felan yerine geldi allaha şükür. Uyutmakta hep zorlandığım cocuk kucağımda uyuyakaliyodu 4 kez felan uyudu gündüz iyi ama cok şükürAy iyi sevindim canim.. demekki iltihap akmis yavrudan
Akan burun iyidir derler ya, akmadikca icerde iltihap agirlik yapar.. kizim 3 ayliktan beri kulak iltihabi oldu hep,sertifika alacak hale geldim bu tecrubeyle.. antibiyotik aliyo diye uzuluyodum ilk cocugumda.. kizda o kadar cok olduki yeterki gecsin modundaydimSağol canım burnu akmaya devam ediyo. O şekilde ama enerjisi felan yerine geldi allaha şükür. Uyutmakta hep zorlandığım cocuk kucağımda uyuyakaliyodu 4 kez felan uyudu gündüz iyi ama cok şükür
Vayyy kisa yoldan hallolmus ya ben esimle 15.gundur evde birlikte kahvalti yapma sansina nail olamadim o yuzden bugun ozendimKahvaltiya eriste corbasi istedi cocuklar.. tek cesitle hallettim bugun:))
Aksamada dolma var.. 3-5 yaninada bi omlet filan yapsam olur bence
Iyi etmissin canim o da lazimVayyy kisa yoldan hallolmus ya ben esimle 15.gundur evde birlikte kahvalti yapma sansina nail olamadim o yuzden bugun ozendim
Bende kizimin pek kahvaltisi iyi degil yemiyor 2 3 sey disinda da bazi sabahlar corba yediriyorum hem besleyici oluyor hem sifali ...Iyi etmissin canim o da lazimbenimkiler arada corba yer iyide oluyo
Ya bizde ilk defa antibiyotik kullandık hic gerek olmamıştı bu zamana kadar. Antibiyotik olmadan gecmiyo bazı hastalıkları napalim mecbur veriyoruz hic hasta olmasalar keskeAkan burun iyidir derler ya, akmadikca icerde iltihap agirlik yapar.. kizim 3 ayliktan beri kulak iltihabi oldu hep,sertifika alacak hale geldim bu tecrubeyle.. antibiyotik aliyo diye uzuluyodum ilk cocugumda.. kizda o kadar cok olduki yeterki gecsin modundaydim
Olsun ilerde yiyolar emin ol:) kac yasibda seninkiler?Bende kizimin pek kahvaltisi iyi degil yemiyor 2 3 sey disinda da bazi sabahlar corba yediriyorum hem besleyici oluyor hem sifali ...
Ya bizde ilk defa antibiyotik kullandık hic gerek olmamıştı bu zamana kadar. Antibiyotik olmadan gecmiyo bazı hastalıkları napalim mecbur veriyoruz hic hasta olmasalar keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?