Ben bir yıldır ekmek yemiyorum canım alıştım artık :)

Nasil dayaniyon yaa: ( kilo vermek icin mi? Mesela menemen yiyosun.. nasil olcak ekmeksiz.. cocukkar kursa gidecek birazdan bende kendime soyle guzel kuymak yapcam mesela.. nasil ekmeksiz olacak: (

Ay iyi sevindim canim.. demekki iltihap akmis yavrudan
Sağol canım burnu akmaya devam ediyo. O şekilde ama enerjisi felan yerine geldi allaha şükür. Uyutmakta hep zorlandığım cocuk kucağımda uyuyakaliyodu 4 kez felan uyudu gündüz iyi ama cok şükür

Sağol canım burnu akmaya devam ediyo. O şekilde ama enerjisi felan yerine geldi allaha şükür. Uyutmakta hep zorlandığım cocuk kucağımda uyuyakaliyodu 4 kez felan uyudu gündüz iyi ama cok şükür
Akan burun iyidir derler ya, akmadikca icerde iltihap agirlik yapar.. kizim 3 ayliktan beri kulak iltihabi oldu hep,sertifika alacak hale geldim bu tecrubeyle.. antibiyotik aliyo diye uzuluyodum ilk cocugumda.. kizda o kadar cok olduki yeterki gecsin modundaydim

Kahvaltiya eriste corbasi istedi cocuklar.. tek cesitle hallettim bugun:))

Aksamada dolma var.. 3-5 yaninada bi omlet filan yapsam olur bence
Vayyy kisa yoldan hallolmus ya ben esimle 15.gundur evde birlikte kahvalti yapma sansina nail olamadim o yuzden bugun ozendim

Ya bizde ilk defa antibiyotik kullandık hic gerek olmamıştı bu zamana kadar. Antibiyotik olmadan gecmiyo bazı hastalıkları napalim mecbur veriyoruz hic hasta olmasalar keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…