• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir yıldır ekmek yemiyorum canım alıştım artık :)

Nasil dayaniyon yaa: ( kilo vermek icin mi? Mesela menemen yiyosun.. nasil olcak ekmeksiz.. cocukkar kursa gidecek birazdan bende kendime soyle guzel kuymak yapcam mesela.. nasil ekmeksiz olacak: (

Ay iyi sevindim canim.. demekki iltihap akmis yavrudan
Sağol canım burnu akmaya devam ediyo. O şekilde ama enerjisi felan yerine geldi allaha şükür. Uyutmakta hep zorlandığım cocuk kucağımda uyuyakaliyodu 4 kez felan uyudu gündüz iyi ama cok şükür

Sağol canım burnu akmaya devam ediyo. O şekilde ama enerjisi felan yerine geldi allaha şükür. Uyutmakta hep zorlandığım cocuk kucağımda uyuyakaliyodu 4 kez felan uyudu gündüz iyi ama cok şükür
Akan burun iyidir derler ya, akmadikca icerde iltihap agirlik yapar.. kizim 3 ayliktan beri kulak iltihabi oldu hep,sertifika alacak hale geldim bu tecrubeyle.. antibiyotik aliyo diye uzuluyodum ilk cocugumda.. kizda o kadar cok olduki yeterki gecsin modundaydim

Kahvaltiya eriste corbasi istedi cocuklar.. tek cesitle hallettim bugun:))

Aksamada dolma var.. 3-5 yaninada bi omlet filan yapsam olur bence😑
Vayyy kisa yoldan hallolmus ya ben esimle 15.gundur evde birlikte kahvalti yapma sansina nail olamadim o yuzden bugun ozendim🤗🤗

Akan burun iyidir derler ya, akmadikca icerde iltihap agirlik yapar.. kizim 3 ayliktan beri kulak iltihabi oldu hep,sertifika alacak hale geldim bu tecrubeyle.. antibiyotik aliyo diye uzuluyodum ilk cocugumda.. kizda o kadar cok olduki yeterki gecsin modundaydim
Ya bizde ilk defa antibiyotik kullandık hic gerek olmamıştı bu zamana kadar. Antibiyotik olmadan gecmiyo bazı hastalıkları napalim mecbur veriyoruz hic hasta olmasalar keske 😞

Back