• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne gibisi yok kızzzz❤️❤️❤️❤️

Ayyy evet benim de canım istiyor karnabahar kızartması😋😋😋

Yaaaa kuzum var ya İnan ki stresten bi arkadaşım var 3 çocuğu var o da 40 kilo😔😔

Geçmiş olsun canım🙏🙏

Hiç bir zaman yemeye üşenmedim canım istesin gecenin 2 sinde patates de kızartırım makarna da tost da yaparım,,,, arkadaşım kilo almak için diyetisyene gitti verdiği listeyi görünce dedi ki ben bundan daha fazla yiyorum ama kilo almıyor,,, onda da kaynana sorunu var😩😩😩
Çok sağ ol canım benim 🌸

Sen ćeşit çeşit yemekler yapıyorsun nasıl böyle ne güzel incecik sin söyle bakim.yoksa yaptıklarını yemiyor musun.
Yiyorum bazen catlayana kadar:) ben abur cubur cok sevmiyorum. Cips mips gazli icecek vs. Bunlari 1 yil yemesem gelmez aklima.. birde spor yapiyorum.. benim zayif noktam hamur isleri aslinda.. o da olmasa

Canım dünden mercimek çorbam vardı yanına etli nohut... tabii pilav olmalıydı olamıyor çocuğun hastalığı nedeniyle yasak. Yanına yoğurt yiyoruz.
Bugün tavuk sote yaparim diye düşünüyorum bende dünden corba var yanina pilav yaparim bide

Canım dünden mercimek çorbam vardı yanına etli nohut... tabii pilav olmalıydı olamıyor çocuğun hastalığı nedeniyle yasak. Yanına yoğurt yiyoruz.

Rabbim şifa versin canım.
Hepimiz bir şekilde ımtihan oluyoruz ama evlatla imtihan çok başka..
Az önce "ailemin haklı isyanı " diye bir konu okudum. Senin mesajın üstüne geldi. O üyeye bir anne olarak sen teselli verebilirsin diye düşündüm. anne babasının onun hastalığı yüzünden yıprandığını düşünüp kendini suçlu hissediyor.

Ne pişireceğimi bulamayınca eşime sordum ben yemeyeceğim dedi sebebini bile sorgulamadım :KK70: kendime bir tarhana çorbası yaptım kızçemede kıymalı kabak yemeği ama yemedi sıpam:sinirli:
Sonra aklıma yarının çarşamba olduğu geldi öğleden sonrada dersim oluyor ve öğlen için bakıcı ablaya yemek yapıyorum. Eşimi pazara yollayıp patlıcan aldırdım karnıyarık yapacaktım ama son anda vazgeçtim musakka yaptım. Daha doğrusu kızartıp tencereye dizdim sabah pişirsem olur herhalde.. birde pilav yaparım.. yanına da yoğurt..öğlen tamam..
kıymalı harcı çok yaptım eşim patlıcan pek sevmez akşamada patates oturtma yapacağım ona.. yine pilav yoğurt akşam da tamam.. :))
Aaaa kabak tatlısı da yaptım unutuyordum yazmayı😂

Rabbim şifa versin canım.
Hepimiz bir şekilde ımtihan oluyoruz ama evlatla imtihan çok başka..
Az önce "ailemin haklı isyanı " diye bir konu okudum. Senin mesajın üstüne geldi. O üyeye bir anne olarak sen teselli verebilirsin diye düşündüm. anne babasının onun hastalığı yüzünden yıprandığını düşünüp kendini suçlu hissediyor.
Bizimki tam tersi farkında değil hiçbir şeyin canım bazen seviniyorum onun adına bizim üzüntü duyduğumuz şeylerin farkında bile değil kaygılanmıyor da haliyle....

Domates ćorbasi nı çok severim.çocuklar yemiyor.benim yerimede iç😆bugün sabah kalktım hemen bi hamur mayaladım.hamur kızarttım.iyi oldu valla ne zamandır yapmıyodrum. Kızım Günlerdir elmalı kek istiyordu netten tariflere baktım bi tane beğendim yaptım fırında pişiyor inşallah güzel olur. Akşama da tavuk kızartacam yanına pilav salata. Çok şükür iyiyim.valla sağlıklı olup iş yapmak çok güzelmiş
Oghhhhhhhhh tavuk mu dedinnnn aç kapıyıııııııı😋😋😋😋

Domates ćorbasi nı çok severim.çocuklar yemiyor.benim yerimede iç😆bugün sabah kalktım hemen bi hamur mayaladım.hamur kızarttım.iyi oldu valla ne zamandır yapmıyodrum. Kızım Günlerdir elmalı kek istiyordu netten tariflere baktım bi tane beğendim yaptım fırında pişiyor inşallah güzel olur. Akşama da tavuk kızartacam yanına pilav salata. Çok şükür iyiyim.valla sağlıklı olup iş yapmak çok güzelmiş
Dişime dolgu yapıldı, ağzım hala uyuşuk. O yüzden içemedim. :(
Kargoya verip sana göndereyim 😊😊😊

Geçmiş olsun cnm.. diş çok fena oluyor benimde var da korkudan gidemiyorum:KK43:
Teşekkür ederim canım 🤗
Korkunun ecele faydası yok. Bir an önce git. Çünkü geri dönüşü olmazsa daha çok işlem gerekir ki o daha sıkıntılı bir durum.

Teşekkür ederim canım 🤗
Korkunun ecele faydası yok. Bir an önce git. Çünkü geri dönüşü olmazsa daha çok işlem gerekir ki o daha sıkıntılı bir durum.
Benimki kaplama olacak zaten:( yinede bir an önce gitmekte fayda var yarın randevu alayım en iyisi...

Back