• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde dünden patlıcan kenabım var ama az
Yanına ne yapsam sizce ?
Bu arada yemek biraz fazla sulu oldu
Sosunu en son dökmem gerekiyormuş çorba gibi oldu yani 😣😣
Olsun canım. Her şey tecrübe. Bir dahakine daha güzel yaparsın inşallah.

Kızlar fazla kilo gibi zayıflıkta cok kotu bu sabah tartıldım 39-40 kilo geldim. Cok moralim bozuk herkes sana noldu yüzün gözün çökmüş diyo. Boyum kısa 153 civarlarında ama kiloyu yüzüme ve orantılı aldıgım için 53-54 olduğumda bile güzel oluyor. Gerçi 48-49 en ideali. Şuan yüzüm küçücük kalmıs vucudumda öyle kemiklerim çıkık duruyo. Halsizlikte cabası mecalim yok resmen. hele hödük eşim biraz yemek ye kilo al bitiklerdesin noldu boyle dedi . İştahım sıfır bazen günde 1 öğün yetiyo ya. Bana öneriniz var mı napabilirim hızlıca toparlamak için her türlü oneriye açığım :KK43:
Çocuklara için balık yağı kullanılıyor. Sende ise yarar mı acaba?
O hoduk kocana da de ki" ananla bacıların benim ömrümü yiyor, sen konuşmuyorsun beni gözlerine kestirdiler. Önce sen onları al basımdan " 😡😡😡😡😡

Çocuklara için balık yağı kullanılıyor. Sende ise yarar mı acaba?
O hoduk kocana da de ki" ananla bacıların benim ömrümü yiyor, sen konuşmuyorsun beni gözlerine kestirdiler. Önce sen onları al basımdan " 😡😡😡😡😡
İnanır mısın aaynı şeyleri söyledim :))) resmen iliğimi sömürdüler 30 kiloya düştüm o anangil yüzünden insaf şu halime bak dedim gayet ciddi :KK70: amaan boşver şunları diyo. He canım boşvermek kolaydı vallhi hep onlar yuzunden böyleyim zaten. Dun eşimle baya tartıştık başka bi konudan. diyo bana gelince dilin papuc gibi birazda onlara ac ağzını ozman. Ee o anasi kardesi o kadar uyanik bana hic laf verir mi ki aciyim ağzımı resmen eze eze bu hale getirdiler
buarada balık yağı benimde aklıma geldi canım ya sanki öyle bişeyler duydum hatırlıyorum

Patatesle soğan yemeği yap.
Patatesleri ve soğanları halka halka kes. Alta soğan işte patates, soğan, patates şeklinde diz. Sonra üstüne salçalı yağlı sos dök. Pişmeye bırak. Çok güzel oluyor..

heeh şimdi buldum su katmayacakmıyız nasıl pişcek patatesler çeker sosu hep :(

Anem yavrum ben 50 kiloyum zayifim diye geziniyodum:) 40 daha az.. kilo alamiyo musun? Istahsiz misin: (
İstahsızım canım ya :(( bide çok hareketliyim 2 bucuk yasında kızmla, 5 bucuk aylık oğlum var hiç mi hiç inmez kucaktan kucakta bile sürekli huysuz:)) ah ah bekarken annem el açması börekler gözlemeler yapardı her gün kahvaltya.alısmısım normal ekmek filan yiyemiyorm kendi yapardı annem:) yemeye de üseniyom galiba ben onuda farkettim :D

Back