- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.101
bende bugun yoğurt çorbamın yanına o yemeği yapicam acaba biraz detaylari alabilir miyiz Feslegen Kokulu Nane :))heeh şimdi buldum su katmayacakmıyız nasıl pişcek patatesler çeker sosu hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugun yoğurt çorbamın yanına o yemeği yapicam acaba biraz detaylari alabilir miyiz Feslegen Kokulu Nane :))heeh şimdi buldum su katmayacakmıyız nasıl pişcek patatesler çeker sosu hep
Allah akil fikir versinİnanır mısın aaynı şeyleri söyledim :))) resmen iliğimi sömürdüler 30 kiloya düştüm o anangil yüzünden insaf şu halime bak dedim gayet ciddi amaan boşver şunları diyo. He canım boşvermek kolaydı vallhi hep onlar yuzunden böyleyim zaten. Dun eşimle baya tartıştık başka bi konudan. diyo bana gelince dilin papuc gibi birazda onlara ac ağzını ozman. Ee o anasi kardesi o kadar uyanik bana hic laf verir mi ki aciyim ağzımı resmen eze eze bu hale getirdiler
buarada balık yağı benimde aklıma geldi canım ya sanki öyle bişeyler duydum hatırlıyorum
Yapalım
Ama ben pek sevmem. Hepinize afiyet olsun
Sosu sulu yap. Biber dolması pişirir gibi. Hani suyu çekiyor ya o da çeker suyunu. Kıvamlı olur yemeğin.heeh şimdi buldum su katmayacakmıyız nasıl pişcek patatesler çeker sosu hep
Patatesle soğan yemeği yap.
Patatesleri ve soğanları halka halka kes. Alta soğan işte patates, soğan, patates şeklinde diz. Sonra üstüne salçalı yağlı sos dök. Pişmeye bırak. Çok güzel oluyor..
Tatlım hasimato hastasiyim. Karnabahar, brokoli, lahana, şalgam falan yememem gerekiyor zaten.Ben de yemezdim artık yiyorum. Sana tarif vereyim bir dene. Karnabaharı haşla suyunu süz ılıyınca ince saplarını koparmadan dalından ayır hepsini. 2 yumurtayı çırp. İçine 1 bardak yoğurt, yarım çay bardağı sıvıyağ, tuz, pulbiber koy karıştır. Fırın kabında baharlarla sosu karıştır fırına at. Pişmeye yakın üzerine kaşar rendesi koy. Tarifte 1 kaşık un var ama ben koymuyorum.
Anne gibisi yok kızzzzBende akşam anama kaçacam, öğleni çorbayla geçiştirecem galiba
Ayyy evet benim de canım istiyor karnabahar kızartmasıHadiyaa yapalım topluca karnabahar şenliği
Yaaaa kuzum var ya İnan ki stresten bi arkadaşım var 3 çocuğu var o da 40 kilo40 kuzum
Geçmiş olsun canımUfff geçmiyor hastalığım dışardan bir şeyler getiririm yemek yapma hasta hasta dedi kocam neyseki
Hiç bir zaman yemeye üşenmedim canım istesin gecenin 2 sinde patates de kızartırım makarna da tost da yaparım,,,, arkadaşım kilo almak için diyetisyene gitti verdiği listeyi görünce dedi ki ben bundan daha fazla yiyorum ama kilo almıyor,,, onda da kaynana sorunu varİstahsızım canım ya ( bide çok hareketliyim 2 bucuk yasında kızmla, 5 bucuk aylık oğlum var hiç mi hiç inmez kucaktan kucakta bile sürekli huysuz:)) ah ah bekarken annem el açması börekler gözlemeler yapardı her gün kahvaltya.alısmısım normal ekmek filan yiyemiyorm kendi yapardı annem:) yemeye de üseniyom galiba ben onuda farkettim
Oyyyyy kuzum ne nispetiNisbet mi yapiyon
Iyilesememene üzüldüm ama o halde yemek yapmayacağına da sevindimUfff geçmiyor hastalığım dışardan bir şeyler getiririm yemek yapma hasta hasta dedi kocam neyseki
Bende de kaynana sorunu var ama habire alıyorum kızAnne gibisi yok kızzzz❤❤❤❤
Ayyy evet benim de canım istiyor karnabahar kızartması
Yaaaa kuzum var ya İnan ki stresten bi arkadaşım var 3 çocuğu var o da 40 kilo
Geçmiş olsun canım
Hiç bir zaman yemeye üşenmedim canım istesin gecenin 2 sinde patates de kızartırım makarna da tost da yaparım,,,, arkadaşım kilo almak için diyetisyene gitti verdiği listeyi görünce dedi ki ben bundan daha fazla yiyorum ama kilo almıyor,,, onda da kaynana sorunu var
Hahahahhhhh senin ki ters tepmiş demek kiBende de kaynana sorunu var ama habire alıyorum kız
bende bugun yoğurt çorbamın yanına o yemeği yapicam acaba biraz detaylari alabilir miyiz Feslegen Kokulu Nane :))
Aynen canım ya Allaha havale ettim iki gıdım enerjimide laf sölemeye harcayamamAllah akil fikir versin
Enerjimizi nerelere harcatiyorlar.
Evet ya sonuna kadar katılıyorm herşeyin başı stres canım ama Allaha havale ediyorumAnne gibisi yok kızzzz❤❤❤❤
Ayyy evet benim de canım istiyor karnabahar kızartması
Yaaaa kuzum var ya İnan ki stresten bi arkadaşım var 3 çocuğu var o da 40 kilo
Geçmiş olsun canım
Hiç bir zaman yemeye üşenmedim canım istesin gecenin 2 sinde patates de kızartırım makarna da tost da yaparım,,,, arkadaşım kilo almak için diyetisyene gitti verdiği listeyi görünce dedi ki ben bundan daha fazla yiyorum ama kilo almıyor,,, onda da kaynana sorunu var
Tamam canımyapınca banada detayları anlat :)
Domates ćorbasi nı çok severim.çocuklar yemiyor.benim yerimede içbugün sabah kalktım hemen bi hamur mayaladım.hamur kızarttım.iyi oldu valla ne zamandır yapmıyodrum. Kızım Günlerdir elmalı kek istiyordu netten tariflere baktım bi tane beğendim yaptım fırında pişiyor inşallah güzel olur. Akşama da tavuk kızartacam yanına pilav salata. Çok şükür iyiyim.valla sağlıklı olup iş yapmak çok güzelmişGünaydın kızlar.
Aklımdaki menü domates çorbası ve ali nazik kebabı.
Sizinkileri alalım.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
Usenme can bogazdan gelir.. halsizlik filan kotu heleki kucuk cocuklarin var..İstahsızım canım ya ( bide çok hareketliyim 2 bucuk yasında kızmla, 5 bucuk aylık oğlum var hiç mi hiç inmez kucaktan kucakta bile sürekli huysuz:)) ah ah bekarken annem el açması börekler gözlemeler yapardı her gün kahvaltya.alısmısım normal ekmek filan yiyemiyorm kendi yapardı annem:) yemeye de üseniyom galiba ben onuda farkettim
Sen ćeşit çeşit yemekler yapıyorsun nasıl böyle ne güzel incecik sin söyle bakim.yoksa yaptıklarını yemiyor musun.Anem yavrum ben 50 kiloyum zayifim diye geziniyodum:) 40 daha az.. kilo alamiyo musun? Istahsiz misin: (
Sorma canım sorma resmen üç haftadır hastayım tam kurtuldum derken başa sardıIyilesememene üzüldüm ama o halde yemek yapmayacağına da sevindim