- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.161
Sağ ol canımTeşekür ederim .gećmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımTeşekür ederim .gećmiş olsun
Hizli verirsen su kaybi oluyo geri aliniyoKilo vermek zor bide yanlış kilo veriyorum galiba verince hemen geri alıyorum
Haha anam bitmiyolarki, herkes mi tuhaf ben mi tuhafimtontriko cevap verme. Kendi haline bırak
Karşındaki hakikaten tuhaf.Haha anam bitmiyolarki, herkes mi tuhaf ben mi tuhafim
Inatciyimdir, herkese verecek cevabim varKarşındaki hakikaten tuhaf.
Üniversitedeyken çocuğun biri din olmadığı konusunda o kadar absürt şeyler söylemişti ki ne desem karşı fikirle gelmişti. Baktım anlamayanla münakaşaya girmek beni yoruyor. Kendi haline bıraktım..
Bir şey yazacaktım da neyseInatciyimdir, herkese verecek cevabim var
Gördüm şimdi canım.Hayır tatlım. Nerden çıkardın
Bir konu var. Daha fazla yazarsa polemikten ban yiyecek
Cidden cok üzüldüm yanlış anlaşıldığıma.Gördüm şimdi canım.
en son biz konuştuk ya acep benim için mi diyosun diye düşündüm ❤Cidden cok üzüldüm yanlış anlaşıldığıma.
Neyse tatlıya bağlandı
Dedim o konuya yazmayayım. Hemen şikayet ediyorlar çünküen son biz konuştuk ya acep benim için mi diyosun diye düşündüm ❤
Afiyet olsun canım. Vallahi et suyu girdiği her yemeği harika yapıyor.Bende bugün bamya ve bulgur pilavı yaptım.Et suyu koydum içerisine harika oldu
Hımmmm bitmiştir şimdiye kadarGel beraber yiyelim
Sen menüler den tavuğu azaltınca kuzum da zayıflamışiyi bak kuzuma.biraz hamur işi yap onlaraHımmmm bitmiştir şimdiye kadar
Benim kızda istiyor tavuk tavuk tavuk diye
Ama bikaç gün daha yapmicqm sebze yesin azıcık da zaten 1 kilo zayıflamış
Valla öyle oldu yaaaa aslında meyvesini yoğurdunu herşeyini yediriyorum ama sebzeyi iştahla yemediği zorla yediği için zayıfladı evet hamur işi yapsam iyi olur aslındaSen menüler den tavuğu azaltınca kuzum da zayıflamışiyi bak kuzuma.biraz hamur işi yap onlara
Aynen .spora falanda gidiyo ya yediğini harcıyorValla öyle oldu yaaaa aslında meyvesini yoğurdunu herşeyini yediriyorum ama sebzeyi iştahla yemediği zorla yediği için zayıfladı evet hamur işi yapsam iyi olur aslında
Bende dün yazmadım ama cocucklara patates kızartınGünaydın kızlar. Sadece mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
Keşke kızBende dün yazmadım ama cocucklara patates kızartın
İçimden kuru fasukye geçti misafir gelecek diye zor geldi gelecek olan misafir gelmeden önce bir tabak göndermiş benim oglanka dedim keşke başka bişey isteseydim Allah tan