• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haha anam bitmiyolarki, herkes mi tuhaf ben mi tuhafim😂
Karşındaki hakikaten tuhaf.
Üniversitedeyken çocuğun biri din olmadığı konusunda o kadar absürt şeyler söylemişti ki ne desem karşı fikirle gelmişti. Baktım anlamayanla münakaşaya girmek beni yoruyor. Kendi haline bıraktım..

Karşındaki hakikaten tuhaf.
Üniversitedeyken çocuğun biri din olmadığı konusunda o kadar absürt şeyler söylemişti ki ne desem karşı fikirle gelmişti. Baktım anlamayanla münakaşaya girmek beni yoruyor. Kendi haline bıraktım..
Inatciyimdir, herkese verecek cevabim var😑

Sen menüler den tavuğu azaltınca kuzum da zayıflamış😲iyi bak kuzuma.biraz hamur işi yap onlara
Valla öyle oldu yaaaa aslında meyvesini yoğurdunu herşeyini yediriyorum ama sebzeyi iştahla yemediği zorla yediği için zayıfladı evet hamur işi yapsam iyi olur aslında👍👍👍

Iyigeceler canlar bugun misafirlerim vardi kek, yogurtlu soslu makarna , patates salatasi , kabak tatlisi ve kurabiyem vardi . Aksam da esim tok geldi . Otururken film izlerken bamya ayikladim, koydum ocaga pisti yarin icin o da kismetse bakalim . Yanina daha ne yaparim , yapar miyim blmiyprum smdiden... hepinize tekrar iyigeceler

Bende dün yazmadım ama cocucklara patates kızartın
İçimden kuru fasukye geçti misafir gelecek diye zor geldi gelecek olan misafir gelmeden önce bir tabak göndermiş benim oglanka dedim keşke başka bişey isteseydim Allah tan 🤭😂
Keşke kız 🤣🤣🤣

Back