• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fazla kilo gibi zayıflıkta cok kotu bu sabah tartıldım 39-40 kilo geldim. Cok moralim bozuk herkes sana noldu yüzün gözün çökmüş diyo. Boyum kısa 153 civarlarında ama kiloyu yüzüme ve orantılı aldıgım için 53-54 olduğumda bile güzel oluyor. Gerçi 48-49 en ideali. Şuan yüzüm küçücük kalmıs vucudumda öyle kemiklerim çıkık duruyo. Halsizlikte cabası mecalim yok resmen. hele hödük eşim biraz yemek ye kilo al bitiklerdesin noldu boyle dedi . İştahım sıfır bazen günde 1 öğün yetiyo ya. Bana öneriniz var mı napabilirim hızlıca toparlamak için her türlü oneriye açığım :KK43:
Diyetisyen e git canım sana güzel bir menü verir ://

Ben zeyiflamaya çalışıyorum benim boyum da 1.55 77 kiloyum an itibariyle :olamaz:

Diyetisyenler kilo almak için de yardımcı olurlar insallaj sağlığına kavuşursun yani sağlıklı kilo alırsın

Diyetisyen e git canım sana güzel bir menü verir ://

Ben zeyiflamaya çalışıyorum benim boyum da 1.55 77 kiloyum an itibariyle :olamaz:

Diyetisyenler kilo almak için de yardımcı olurlar insallaj sağlığına kavuşursun yani sağlıklı kilo alırsın
Ay bi ortası yok:)) ben evlendim evleneli bitek hamileliklerimde güzel kilodaydım onun dışında hep kemikten ibaret :( bide benim eşim boyu uzun kilosu 85 filan ben onun yanında iyice yavru gibi kalmaya basladım :D

Ay bi ortası yok:)) ben evlendim evleneli bitek hamileliklerimde güzel kilodaydım onun dışında hep kemikten ibaret :KK43: bide benim eşim boyu uzun kilosu 85 filan ben onun yanında iyice yavru gibi kalmaya basladım :KK70:
Bizim eşimle aramız da iki kilo var sürekli kilo almada vermede yarış yapıyoruz 😂

Back