• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun.
Ben erişte yapmayı hiç beceremiyorum 🙈🙈🙈
Sağol cnm.. ben terayağda az kavuruyorum sonra üzerine su döküyorum pilav gibi pişiyor.. üzerine peynir yada domates sosla servis yapıyorum. Normal makarna gibi haşlamıyorum. Öyle yapınca çok yapıştılar birbirine..
Ben burda ilk sayfalarda bir şeyi yapamadığımı söylediğimde bana biz kadınların yapamayacağı şey yoktur demiştiniz:)) o yüzden sende yapıyorsundur mutlaka..😍

Bugünkü menü patlıcan kebabı
Ama fırına ilk sürerken fırın kağıdı yada folyo örtüldüğünü gördüm hep

Benim şuan yok direk üstü açık fırına sürsem kurur mu acaba

İlk defa yapıcam inşallah tutar
Geçen ben fırına az yağlayarak sürdüm benim fırın guzel psirimedigi için bayağı uğraştım kuruma olmadı ama güzel psiiren bir firin güzel kozartir sanirim

Sağol cnm.. ben terayağda az kavuruyorum sonra üzerine su döküyorum pilav gibi pişiyor.. üzerine peynir yada domates sosla servis yapıyorum. Normal makarna gibi haşlamıyorum. Öyle yapınca çok yapıştılar birbirine..
Ben burda ilk sayfalarda bir şeyi yapamadığımı söylediğimde bana biz kadınların yapamayacağı şey yoktur demiştiniz:)) o yüzden sende yapıyorsundur mutlaka..😍
Cidden kız denedim ama olmadı. 🙈🙈🙈
Yapış yapış oluyor. Bir türlü o tane tane olmasını tutturamadım.

Kızlar boğazım okadar kötü ki sanki jiletle kesiyorlar.1 kutu antibiyotik aģrı kesiciler boğaz spreyi tuzlu gargara hatta sarımsak bile yuttum. Geçmiyor.eşim kremler ovaladı tülbenle sardım banami sın demiyor.yemek işide dünden bişeler var.zaten oğlumda hasta.yaptîklarımıda yemiyor lar. Doktor dinleneceksin dedi.bide kızlar ben her diyet yaptığımda hasta oluyorum.sağlıklıda besleniyorum ama neden böyle oluyo.eşim diyetide yasakladı😕

Ben yoğurt corbası yaptım kızıma.
Bide eşim gelince menemen yapcam kızlar.3-4 gündür kahvaltılık tarz gidiyorm ben ya napim cocuk uyuyunca ne ymk yapiym diye düsünürken, uyanıyo :KK70: biraz kopya cekiyim de yarın için güzel bi menü yapiyim
İyileştin mi canım?
Eğer hala iyi değilsen kaynanan ve görümcenin başına ekşi 🤭🤭🤭
Kaç gündür kahvaltılık yiyoruz. Torun yeğen diyorsunuz da iki kap yemek yapmadınız falan de. Bir güzel yemek yapsınlar sana 😉

Bide eşim gelince menemen yapcam kızlar.3-4 gündür kahvaltılık tarz gidiyorm ben ya napim cocuk uyuyunca ne ymk yapiym diye düsünürken, uyanıyo :D biraz kopya cekiyim de yarın için güzel bi menü yapiyim

Nesi varki menun gayet guzel👏 Eline saglik

İyileştin mi canım?
Eğer hala iyi değilsen kaynanan ve görümcenin başına ekşi 🤭🤭🤭
Kaç gündür kahvaltılık yiyoruz. Torun yeğen diyorsunuz da iki kap yemek yapmadınız falan de. Bir güzel yemek yapsınlar sana 😉
Biraz toparladim bugün canim ay aklıma geldi aslnda bugün gitcektim evli olan görümcem gelmiş çoluk cocuk kalabalıktı bende kızımı yolladim yanlarına oğlumda yatıyodu kafa dinledim 🤭🤭 normalde 5 dk sonra getirirlerdi bugun 1-2 saat durdu demekki gelmek istemedi valla devrildim yattım bende hâla yatıyorum :))

Bide eşim gelince menemen yapcam kızlar.3-4 gündür kahvaltılık tarz gidiyorm ben ya napim cocuk uyuyunca ne ymk yapiym diye düsünürken, uyanıyo :KK70: biraz kopya cekiyim de yarın için güzel bi menü yapiyim
Afiyet olsun canım çok da yorma kendini dinlen 👍👍👍
Biraz toparladim bugün canim ay aklıma geldi aslnda bugün gitcektim evli olan görümcem gelmiş çoluk cocuk kalabalıktı bende kızımı yolladim yanlarına oğlumda yatıyodu kafa dinledim 🤭🤭 normalde 5 dk sonra getirirlerdi bugun 1-2 saat durdu demekki gelmek istemedi valla devrildim yattım bende hâla yatıyorum :))
Kız valla ben senin yerinde olsam onlar gelmeden ben giderim biraz çok git bıksınlar belki o kadar zırt pırt gelmezler :KK53:
Karnabaharı kızarttı annem yanina tarhana çorbası ogluma şifa olsun karnabahar yedi burnu koku almiyo ya garibim hasta olunca yedi 🤓
Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun oğlana da şifa olsunnn❤❤

Back