Aleykm selamm canm. Bizm menü Bugun eşim erken çıkmış dışardan yaptırmış yemek gelirken.
Bende revani yaptım böyleydi bugunde
Yarında kızartma yaparm galiba yoğurtlu , domates sosluu. Temizlk yapıcam çünkü baya.

Selamlar...bizde dunden yaprak sarması vardi.Bide pizza Poğaça ve kek cocuklara tavuk corbası yaptım öyle yedik eşim gececiydi giderken de götürsün diye böyle hazirladm

Selamünaleyküm kızlar. Nasılsınız? Müşteri hizmetlerini arıyorum. Sorununuzu halletmeye çalışıyoruz diyorlar.
Cumartesi yasağı olmadığı için dışarı çıktık ailecek. Fırsat buldum. Dışarıdan yazıyorum. Bugün menüde balık var.
Şimdiden herkese kolay gelsin ve afiyet olsun.

Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-

Selamlar
Nasılsın
Bugün firinda tavuk baget patates yapacağım
Bide Tutmaç çorbası yapacağım

Aleyküm selam canım oh havada guzel bugün.
Bugün bendede balık var ,azbiseyde ıspanak yemeğim kaldı ,kıza corbamda var ,bir salata yaparım.

Selam canım sorun çözülür inşallah özledik seni

Öğlene ton balıklı salata

Akşama fırında çöp şiş tavuk salata ayran dünden kalan kıymalı spagetti

Bizde ailecek yürüyüş yaptık geldik.yaprak sardım bitirdim tlf u elime aldım msji gördüm.

Hoşgeldiniz umarım bir an evvel çözülür sorununuz.

Eşim bugün evde yok. Hafif şeylerle geçiştirmeyi düşünüyorum. Mutlaka çorba içerim, sarı mercimekten mercimek çorbası yapmıştım o var. Izgara tavuklu salata yaparım muhtemelen bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…