Öyle ya günler su gibi geçiyor.
Bu nasıl is anlayamıyorum
Bende dün uzun uzun düşündüm bugün günlerden neydi diye😅😅😅
Öğlen dünden kalanları yedik.akşam içinde kuru fasulye koydum ocağa. Yanınada ayrılmaz ikili pirinç pilavı
Herkeslere afiyet olsun
Evet yaa günleri karıştırır oldum. 😂😂😂
Mis gibi kokmuştur şimdi. Afiyet olsun canım 😋😋😋

Selam kzlarr dun sulu köfte yapmıştım öğlende yedi cocuklar
Simdi oglani uyuttum temizlik isim de var hemen buzluktan nohut atmayi dişünüyorm düdüklüye. Nohut ve pilav olcak galiba menümüz 🙃 oğlani uyutmadan önce birsürü iş yapmayı planlarken uyuduktan sonra hep koltukta telefonla pineklerken buluyorum kendmi hazir uyumuşken yaa :KK70: neyse bu sefer kalkayim bari
Allah iyiliğini versin 😂😂😂
Otur ne olacak derdim ama eninde sonunda sen yapacaksın. Bir an önce yap kurtul

Ay sorma canim birde bi camurlu cikti ki baya yordu beni de neyseki 3 su yikadim dogradim smdi yine sudalar digerleride pisti simdi yesil cayimi ve kabak tatlmi aldm mola verdim gerisi kolay 🤣
Aslinda ispanagi dunden yikardim cumartesi yapacagm zaman ama bu defa boyle oldu saglk olsun hallettmya artk rahatim aksam direk pisiririm hemencik.
Eline sağlık canım. Afiyet olsun. Haketmişsin dinlenmeyi🥰

Selamun aleyküm kızlar. Bu hafta nasıl geldi nasıl geçti anlamadım. Ayları koşarak geçiyoruz galiba 😂😂
Konumuza gelecek olursak bugün mercimek çorbası ve fırında çipura yapacağım inşallah. Sizler ne düşünüyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin ❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel- -Adel-
Wilma11 Wilma11
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Alyaliya Alyaliya
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Carinanebulasi Carinanebulasi
sekersizcikolata sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
Truman Show Truman Show
@Yesilb4h4r

Menümüz aynı. :) Ben balığın yanına patates de attım. Afiyet olsun herkese.

Eline sağlık canım. Afiyet olsun. Haketmişsin dinlenmeyi🥰
Sagol canim valla hele haftasonlari bi tuhaf geciyor gunler sabah kahvaltisida saglam hazirladigim icin sanirim. Neyse yeme fasillari bitti mutfagmida topladim 8 bucuga dogru cay demleriz jnsallah size de afiyet olsun

Aleyküm selam canımm nasılsın nasıl oldunuz daha iyisinizdir inşallah 🌹

Bende şimdi bildirim gelmiş mi diye bakıyıdum 😄
Bugün sanırsam ki yemek yapmıcam eşim onun sinyallerini verdi neden olmasın dedimm 😄 her gün bugün menümüz ne olsun diye onu da darladığım için 😄😄

Dün de mantar sote ve tarhana çorbası yapmıştım bide slata
Son bi haftadır makarna pilav pişirmiyorım ekmeği de azalttık şimdiden başladık dikkat etmeye inşallah doğum sonrasında sönerim 😋😋

Selam canım afiyet olsun bende buzlukta kelle vardı çıkardım
Paça yağacapım
Yanına beşamelli Tavuklu spagetti
Salata
Şalgam😋😋😋

Afiyet olsun canım. Ben dünden kalan yemeklerin yanına yumurtalı ıspanak yapacağım. Kahvaltı hazırlarken yağ şişesi kırıldı mutfakta batmayan yer kalmadı zaten. Onunla uğraşmaktan halim kalmadı🤷

Back