- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.801
Evet çok sakindi ya inşallah ona ceker. O da bana çekmiş zatenOoo masallahlikmis cnm . Kucak olayi bizde de yoktu bak ondan sansm vardi tek ama bir ortama girsem bi misafir gelse kilit kucagmdan inmezdi ama bebekken degilde daha 2 yas civari vardi bu huyu . Kucakci degildi ufakken yani ama diger skntilarla ugtasirken gene 2 kap yemegimi yapamadgm gunler olabiliyordu sklikla.
2. Bebegnde ablasi gbi uslu olur insallah cnm belli olmaz kocakari fallamasi onlar istemeyenleri 2.ye ikna etme cabalari
Bazen uyanmıyor benimki de mesela bu gece deliksiz uyumusuz dün dışarı çıkmıştı yorulmuş sanırım. Tam 2 yaş olsun mama vermemeye çalışayım bende..Benim kız zorla 8 ay emdi canım kendi bıraktı biraz mama verdim geceleri uyurken sonra 1 yaşından sonra vermemeye başladım gece yatarken mama yiyordu sabaha kadar öyle uyuyordu rahatsız olmadığı müddetçe ya da diş filan olmazsa uyanmazdı
Aaaa... Olabilir mi normalde hiç sevmez bizimle yatmayı. Bu aralar gece durmayinca aramiza alıyorum. Gülerek uyuyor boynuma falan sarılıyor.Cidden bilmiyorum. Ama senin cimcime bir şeyler hissediyor da ondan uyumuyor olabilir