Merhaba herkese. Benim 6 aylık bir ilişkim oldu. Başta o çok seven taraftı bana aşık olup kendini sevdirdi birlikte güzel zamanlar geçirdik. Ve karakter olarakta öyle ortamcı mekancı bir erkek değildi sadece instagramında çok fazla kadın takip ediyordu ve ben ona daha flörtken bundan rahatsız olacagımı söyledim ve benim için yaklaşık 300-400 kişi sildi. Sonrasında ilişkimiz sürecinde benim sevgimde giderek artmaya basladı ve ben de asık oldum ona. İlişkimiz boyunca silmesine ragmen bu kadın takip etme olayları sürüyordu ve ben bak tamam sildin ama hala gerçekten temize çekmiş değilsin sevgilisi olan bi erkek profili değil beni seviyorsan benimleysen neden hala takipleşiyorsun tanımadıgın kadınlarla dedikce tartısmalar ve kavgalar olmaya basladı. Bana dedigide hep “ya bi bana bırak böyle ısrar etme vs “ ben bi süre ona hak verip bu konuda hicbir sey dememeye basladım ama ben demedıkce bu karıkız takibi devam etti ve ben söyledıkce sanki aklımla oynar gibi işte bi sabredemiyosun şöyle böyle dedi. Kısaca özet geçmeye calısıyorum.. en sonunda da ben söyledıkce bunları bi tarafı kalkmaya basladı ve bana karsı tamamen değişti göz göre göre bunu yapmaya devam etti bana kötü davranmaya basladı. Ve en son kavgamızda beni wptan ve telefondan engelledi. Dayanamadım cok sevdigim icin malesef ki instagramdan yazdım yanlış yaptıgını böyle güzel bi sevgi bulamıycagnı beni nasıl sevdigini vs. Asla görüldü bile atmadı zaten instadan ekli değildik ve ben en sonunda çaresiz kaldım engelledim instagramdan numarasınıda sildim. Beni öyle bi hale getirdi ki psikolojim bozuldu. Unutamıyorum o verdigi sözleri cunku gercekten hic böyle biri değildi takip ettigi kadınlar her telden a dan z ye herkes…. Beni hasta ve suclu lanse etti. Ve hicbir sey demeyip bu defa aramaması cok zoruma gitti. Psikolojik olarak dipteyim ben ona inanılmaz sadık davranmıstım ve bana resmen aşık seven bi adamdı. Sizce ne yapmaya calısıyor cunku bana geçipte seni sevmiyorum istemiyorum bile demeden gitti kaçtı resmen. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var… ve dedim ya engelledim diye engellememek icin defalarca yazdım ya engellerse daha da unutursa beni diye berbat bi psikolojiye girdim ama en sonunda engelledim… cunku ben acı cekerken umrunda olmadım şimdiden herkese cok tesekkür ederim..