Obeziteymisim ve esimin düşünceleri

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Herkese hayırlı sabahlar kızlar ben geçen yıl 72 kiloydim Diyetisyen obezite sinirindasin demişti geçen ay doktora gittim 85 kilo olmuşum daha 21 yaşındayım doktor diyet vardı iradesizim bir türlü diyet yapamıyorum tek başıma olunca evde ne bulursam atıyorum ağzıma ye ye nereye kadar bende bilmiyorum ama ne yapayım dayanamıyorum canım istiyor yanlış anlamayın hamilelik falan yok benimki sanırım gorgusuzluk eşim bir kaç gün önce baskul e çıkarttı baktı tamam dedi kendi kendine gidip uyudu insan oncesinde de zayıfla diyordu tamam diyordum öyle kalıyordu kızlar ben ne yapmalıyım lütfen fikir verir misiniz eşim de beni zayıf görmek istiyor biliyorum tanistigimizda 67 kiloydim ne yapmalıyım lütfen yardım

Boyun kaç? Bak ucunu şimdiden tutmazsan daha ne kadar kilo alabilirim ki diye yersen benim gibi 100 kilo olursun. Bi de yarın diyete başlıycam bugün bi yiyeyim diye diye o diyete başalamayıp hep ertelersen sırf o yüzden bi bakmışsın hooop 10 kilo daha almışsın. Bunlar benim yaşadığım şeyler. Hadi yarın başla kendin için. Benim konumu bi okusana.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliligim-icin-35-kilo.836980/

Boyum 158 tamam hemen bakıyorum

Kızlar dıyette ben ıradesızdım ne yalan soylım sınırlamalar oşunca daha cok acıkırdım.
Dukanı bı arastırın kıtabını okuyun ben suan yapıyorum ve son 5 kılom kaldı (-10)

Valla dıyetı ıyguluyorum hala ac kalmıyorum acıktıkca ızınlı gıdaşardan yıyorum yatmadan 2 saat oncesıne kadar sporsuz verdım ayda ortalama 4 kılo gıdıyor

eve yatıya git sadece karnın acıkınca kepekli ekmek arası şeklinde yanında götür yiyeceğini.
dans kursuna kaydını yaptır.
Unonun bol tahıllı ekmeğini ye.en başı "zayıflayacam" diye germe kendini
öyle yapınca daha beter iştahın açılır.minik adımlarla başlaman lazım.
bende oruçla biraz süzüldüm de sonra nolurum bilmem.
bende gizli şeker ve haşimato var.şeker yüklemene ve troid antikorlarına baktır
. benimde iradem 0.
önce kendimi diyet diye germek istemiyorum.
çalışıyorum işe giderken zayıflama ekmeğine peynir süreceğim.ayrıca makarna ye ama zeytinyağlı sossuz olsun içine sebze kat.
içini tutar.şunu da farkettim.yedin mesela 2 saat geçti. aç değilsin fakat biliyorsun ki bir saat sonra deli gibi acıkacaksın.o zaman diliminde 2 grisini 1 bardak yada kupa olsa daha iyi olur.normal açık çay yada yeşil çay özellikle şekersiz(ağır gelirse yumuşak içim al) yiyip içersen daha uzun süre tok kalıyorsun.
tarçınlı süt de fena değil fakat adetini geciktirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…