Vaaar vaarrr bariizz belliiiiAy lütfen bi bakın
Bat yarın aslında dayanamadım yaptımmVaaar vaarrr bariizz belliiiikac gunun gecti
Var canım, adetine kaç gün kala yaptın ve belirtilerin nelerdiAy lütfen bi bakın
Canım sağolasın inşallah yanlış alarm değildirEvet var hayirli olsun diyelim:)
1 gün kala yaptım. Aslında belirti yok sanırım sadece kasıklarda ince ince ağrı var adet ağrısı gibiVar canım, adetine kaç gün kala yaptın ve belirtilerin nelerdi
Benimde sarı akıntım var batma oluyor bir de gögüslerim sertleşti ama adetime 1 hafta var erken gebelik testi alıp yapiym diyorum inşallah çıkar1 gün kala yaptım. Aslında belirti yok sanırım sadece kasıklarda ince ince ağrı var adet ağrısı gibi
İnşallah canım benim Allahın izniyleBenimde sarı akıntım var batma oluyor bir de gögüslerim sertleşti ama adetime 1 hafta var erken gebelik testi alıp yapiym diyorum inşallah çıkar
Sanırım artık her şey çok net ..
Amin inşallahTebrik ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur ❤
Hayırlı olsun canım saglıkla ılerlesın,neler yaptın ne zamandır denıyorsun bırqz bılgılendırebılırmısınSanırım artık her şey çok net ..
Canım sağol amin inşallah. Altı ay olmuştu ben ekstra bişi yapmadım sadece doktor kontrolleri hepsi o. Bu ay ovülasyon testi alacaktım ki hamile olduğumu öğrendimmHayırlı olsun canım saglıkla ılerlesın,neler yaptın ne zamandır denıyorsun bırqz bılgılendırebılırmısın
verdim canım daha yeni olduğu için az düşük. Yarın tekrar vericemKan verdinmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?