O mu anlatamıyor,ben mi anlamıyorum?

Tek bildigim siz dertsiz basiniza dert aramissiniz. Flort donemini guzel guzel yasamak varken durduk yerde tartisma cikarmissiniz.
Dereyi gormeden de pacayi sivamayin.

çok güzel yazmışsınız karışık oldu kavgamızda bayağa karışıktı kimse kimseyi anlamadı zaten hemen evlenme isteğim yok ama sevgilimin var. sorunlu bir ailesi var onlardan kaçmak istediğinide düşünüyorum. yoksa bir erkeğin bu kadar istekli olmasa bana garip geliyorçevremde evlenipte pek mutlu olana rastlamış değilim

çocukça konuşma olmuş...bence sen istersen başkasını bul demekle göz dağı verdin ve oda hemen geri dönüş yaptı..

Bizde oyleyiz whatsapp gereksiz tartışmalara sebep olabiliyor artık tartışmaya baslicagimiz konuları kapattık yüz yuzd gelince açıyoruz sizde o şekilde yapın bence bu arada erkek ark burcu ne merak ettim de

bi kere ilk tavsiyem whatsapp de cok derin ve önemli konulara girmeyin cok yanlis anlasilmalar oluyor ( kendimden biliyorum), 2.si cocugun sana esek degilsen yaparsin sözüne takildim acikcasi. hic hos degil.

Insanlar genelde universite asklariyla evlenmiyor, bosa tartismanin alemi yok ani yasayin. Kotu niyetle söylemiyorum. Yok askerligi yok kpss yok is mutlaka savruluyor insanlar bir yerlere...

30'a kadar beklemem diyen erkege de git baskasini bul o zaman demek cidden komik olmus yalniz. Cok fevrisiniz.

Daha onun askerligi, is bulmasi, evlenme stresi falan derken zaten daha zamaniniz cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…