- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
2011 Ocak ayında başlamıştım spora... 65 kiloydum 42 hatta 44 beden giyiyordum.. Kilo vermem gerekiyordu yanaklarım bacaklarım kollarım her yerim fotograflarda ne kadarda kiloluydu. Ama ben bunu hiç anlamıyordum. Herkes şakayla tosun diyordu resmen. Ayrıca yeni bir ilişkiye başlayalı 6 ay olmuştu. Erkek arkadasım benden bir iki ay önce spora yazılmıstı. Bende tutamadım kendimi bir gün spor salonunun önünden geçerken durdum ve içeri girdim. Amacım sadece fiyat almaktı. O an hiç tereddüt etmeden kredi kartımdan parasını verip bir aylık paketi almıstım. İş yerinde çok tempolu calısan bir insandım ama her gün kek börek pogaca süt yengen yiyen bir insandım. Hepsini geride bıraktım ve öğle yemeğinde sadece tost yemeye başladım. 1 ay sonunda 65 kilodan 60 kiloya indim. İlk baslarda kilo veremediğimi düşünüyordum . Ama biir ay sonunda farkettimki artık 60 kiloyum. Bu beni iyice motive etmişti.
Sonrasında iş değiştirdim dolayısıyla tost yyerini sağlıklı üç öğüne bıraktı. O sıralar internetten dukan diyetini öğrendim. Aylardan Hazirandı. .Mart sonunda iş değiştirmiştim ve o zamana kadar hiç kilomu geri almamıstım. Dukan diyetini ise bir ay yaptım . Bir ayda 54 kiloya inmiştim. Şaka gibi geliyordu.Eskiden Large giyen ben artık small hatta xS giyiyorum. Herkes inanamadı artık yeter kilo al diyenler bile oluyordu. 42 44 bedenden 38 36 bedene inmiştim. Ne kadarda guurur vericiydi. sonrasında biraz ara vereyim dedim. Keske vermeseymişim. Simd bir sene oluyor ve ben 58 59 kiloyum. Verdiğim son 3 4 kiloyu geri aldım.
E tabi kaçar mı benden. Tekrar kilo vermeye devam. Bu aralar çikolata poğaca börek gerçekten abarttım. Artık diyet zamanı. Eylülde düğünüm var ve ben eylüle kadar 8 kilo vermeyi hedefliyorum. 51 kilo olana kadar devam edeceğim.
Boyum 160 Kilom 58 ve ben tekrar diyete başladım.
Sizde bana katılmak istiyorsanız buyrun hep beraber zayıflayalım. En yakın zamanda fotoğraflarımı paylasacağım sizlerle :)))
Sonrasında iş değiştirdim dolayısıyla tost yyerini sağlıklı üç öğüne bıraktı. O sıralar internetten dukan diyetini öğrendim. Aylardan Hazirandı. .Mart sonunda iş değiştirmiştim ve o zamana kadar hiç kilomu geri almamıstım. Dukan diyetini ise bir ay yaptım . Bir ayda 54 kiloya inmiştim. Şaka gibi geliyordu.Eskiden Large giyen ben artık small hatta xS giyiyorum. Herkes inanamadı artık yeter kilo al diyenler bile oluyordu. 42 44 bedenden 38 36 bedene inmiştim. Ne kadarda guurur vericiydi. sonrasında biraz ara vereyim dedim. Keske vermeseymişim. Simd bir sene oluyor ve ben 58 59 kiloyum. Verdiğim son 3 4 kiloyu geri aldım.
E tabi kaçar mı benden. Tekrar kilo vermeye devam. Bu aralar çikolata poğaca börek gerçekten abarttım. Artık diyet zamanı. Eylülde düğünüm var ve ben eylüle kadar 8 kilo vermeyi hedefliyorum. 51 kilo olana kadar devam edeceğim.
Boyum 160 Kilom 58 ve ben tekrar diyete başladım.
Sizde bana katılmak istiyorsanız buyrun hep beraber zayıflayalım. En yakın zamanda fotoğraflarımı paylasacağım sizlerle :)))