- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 248
- 31
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
Şuan için kardesinin lafı geçtiğinde tek kelime etmiyorum bile. Umursamaz davranıyorum. Karsinin ne yapmak istediğini merak ediyorum açıkçası. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Ahah ben de öyle dedim adami görsen Google ceosu sanarsin diyeSen de ablasına biriyle görüştüğünü söyle laf ona gitsin kudursun. Isteki basarisini bunami borçluymuş adam sanki CIO
Şuan için kardesinin lafı geçtiğinde tek kelime etmiyorum bile. Umursamaz davranıyorum. Karsinin ne yapmak istediğini merak ediyorum açıkçası. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Ahah ben de öyle dedim adami görsen Google ceosu sanarsin diye
Ben De öyle düşünüyorum. Ama çok güzel oynadı ben seviyor sandım. O kadar şefkatli davrandı kı, demek kı artık pro olmuş.yok zaten aramam sormam da ama adam gibi konuşup bitirebilirdik birşeyleri.Bence nolursa olsun arama, muhtemelen seni evlenilecek kız sıfatıyla( oda neyse artık, kıroların uydurduğu şey) elde tutmaya çalışıyo. Ama kesinlikle şu anlattıklarından hayatında görüştüğü ve ilk görüşmede senden alamadığı şeyleri aldığı birileri var.
Yüz verme çok karaktersiz belli ki!
Aklım onda maalesef. Çünkü duygularım öyle samimi öyle yoğundu kı.. nasıl mutlu olurduk o da öyle olabilseydi. Değilmis. Adam değilmiş . İnandım ben güvendim sevdim. Ne kadar ağladım bir bilsen..İletişimi tümden kes. Ablası ile de görüşme çünkü ondan bir şekilde haber alacaksın, bu da sana zarar verecek. Benim de başımdan buna benzer bir olay geçmişti. Yakınlaşmaya çabalayan o, bir şeyler yaşamak isteyen o ama sonradan mesajlara dönmemeler, görüşelim buraya gelsene bugün dememe rağmen yazmamalar... O kadar çok yorucu ki. Ben şu an takmamaya çalışıyorum ama aklım onda. Senin de buna benzer biliyorum. Aklı başka şeylerle dağıtmak lazım.
Ben De öyle düşünüyorum. Çok kısa sürede gördüm gerçek yüzünü. Onu görmemek karşılaşmamak için öyle üstün çaba sarf ediyorum ki. Ya madem amacın ciddi değil, adam olsaydın uzak dursaydin ahbablik bozulmazdi.adam degılmıs bence cnm. sana umut vermıs sımdı ise baskalarına verıyor dıye dusunuyorum. verılmıs sadakan varmıs. allah boylelerınden korusunn
Kalbim nasıl paramparça oldu biliyor musun nasıl canım yandı gururum kırıldı..Seni çöpe atacağım poşete yazık dedirtecek bir erkek türüymüş cidden.
Tahmin etmez miyim? Bunu neden yapıyorlar? Madem ilişki istemiyorlar baştan rengi belli et di mi? Kafama göre takılayım bugün geleyim yarın gideyim. Hatta keşke yarın olsa bir ay sonra geleyim mantığındalar. Mantıkları batsın. Mutsuz olmayı hak eden insanlar onlar biz değiliz ki. Onların da acı çektiğini görsek rahatlarız.Aklım onda maalesef. Çünkü duygularım öyle samimi öyle yoğundu kı.. nasıl mutlu olurduk o da öyle olabilseydi. Değilmis. Adam değilmiş . İnandım ben güvendim sevdim. Ne kadar ağladım bir bilsen..
Maalesef adam sanmıştım halbuki. Çok kaptırdım kendimi çok yoğun hissettim aşık olmuştum ben ona. Değmezmiş..Üzülme tatlim bu adamlardan birşey olmaz.
O da ayrı bir olay ya. Bu kadar mi umursamaz olunur, bu kadar mı değer verilinmez bir insana. Yazık hislerime, o masum sevgime aciyorum ben..Bence bu kadar laftan sonra kendisi yalvarsa bile olmaz. Ablasının falan methiyeler düzmesi bir şey ifade etmez ki. Kendisi siz birlikteyken bile methiyeler düzmemiş size. Son söylenilenler de yenilir yutulur şeyler değil. Adamı kendiniz engelliyorsunuz sonra kendiniz engeli kaldırıyorsunuz, adamdan hiç ses yok. Yani bu işin oluru yok bence.
Bingo . Ben De siz gibi düşünüyorum. Çünkü başka bir açıklaması olamaz. Kendisini birsey sanması da cabasi. Olan benim hislerime olduEski konunda bu yakınlaşma çabalarindan bahsetmemiştin sanırım.Gecmisten gelen uzun sureli bir hoşlanma olsaydi falan bu yakinlasma cabasini anlayabilirdim.Ama tanışalı bile çok kısa bir süre olmuş çok çabuk ilişki başlamışken bu tavırlara giren ve ısrar eden erkekten hayır gelmez.Hem bu çabalar var hem de ilgisiz.Muhtemelen gördüğü ya da beğendiği her kıza asılacak bir tip.Amacıda belli.
Anneme anlatamam bu durumu. Katiyen aramız çıkmazlara girer benim açımdan baya kötü olur. Geçenlerde aidat parası için kapıyı çalmış, annem De ablasıyla yeni çalıştığımız işten konu açmış nasıl gecmis falan diye sormuş anneme. Bir De eski çıktığı yerde n parasını alabildi mı falan demiş alamadıysa biz senle bir gidelim x teyze demiş .Bu son durumu anneniz ile paylasin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?