o kadar mutsuzum ki .o kadar zor ki kimsenin umrunda olmamak

Bugün keyfim yerindeydi aslında son iki yıldır nadiren gerçek anlamda keyifli hissederim.:26:

Forumda gezinirken bir topikte konu sahibi vefat etmiş falan yazmışlar bir tuhaf oldum.
Açtığı konulara baktım en son 2011 de yazmış. İki çocuğu varmış falan.
Biz insanların mesajlarını okurken o insan hayatta değil belki, farkında değiliz.

Ya da herkes çok mutlu ben neden mutsuzum derken, bizden daha zor durumda olanları
görmüyoruz. Gözümüz hep bizden iyisin de..

Yanlış anlama ben de çok yaptım bunu. Ağlaya ağlaya neden ben bunları yaşıyorum diye
yorgan altına hapsederken kendimi. Göğüs kanseri ile savaşan, bir göğsünü kaybeden arkadaşımın
silkelemesiyle kendime gelmiştim.

Dr. kapısında beklerken insan sağlığı için endişe ediyor. Diğer dert bildikleri uçup gidiyor aklından.
Allah beterinden korusun. Bu dert bildiklerinizi aratmasın.

Eşimle aram mükemmel, harika bir evlada sahibim diyorsunuz.
Sahip olduklarınızdan güç almaya gayret edin.
İnsanın içindeki mutluluk, cildine de yansır diye düşünüyorum.

Böyle kendinizi bırakırsanız olmaz ki.. Güçlü olmalısınız, siz annesiniz.
Pes etmeyin.. Sizi umursamayan insanlara ailenizden bile olsa mesafe koymayı bilin..

Sizi üzecek kişilerden, durumlardan kaçın.

Dua etmekten vazgeçmeyin.
Bir isteğiniz olmuyorsa hakkınızda hayırlı olmadığı içindir. Buna yürekten inanın.

İnşallah yakın zamanda gerçekten mutlu, huzurlu hissedebilirsiniz.

Bence senin ailen artik esin ve cocuklarin bu sekilde dusun bence kendini bos yere uzme onlarin yapisi bu demekki degistiremezsin sakin oyle olmeyi falan dusunme allaha sigin canim bol bol dua et hic ailesi olmayan insanlarda var

Bakara/Ve hoşlanmayacağınız bir şey olur ki, o sizin için bir hayırdır. Ve seveceğiniz bir şey olur ki, o sizin için bir şerrdir. Ve (bütün bunları) Allah bilir, siz bilmezsiniz.
der kitabımızda
nedenleri niçinleri kurcalayarak mutlu olamazsın
sahip olduklarına özenen, bunun için gece gündüz yalvaranlar inan bana
bende atanamıyorum işsiz güçsüz kaldım ortada
atanamadan evlenememde hayatımı yoluna koyamamda
eylülde sınavım var yeri geliyor isyana giriyorum sonra tevbe ediyorum
belki sandığımız şeylerde değildir mutluluk
cildin için tek doktora takılı kalma
doğal merhemler yap kendine
illa ki bir çözümü vardır

Son düzenleme:
Sıkıntılar bitmiyor demişsin ama eşinle aran düzelmiş ve harika bir çocuğun varmış ve sağlıklıymış yani allah sanırım dualarına bazı isyanlarına rağmen cevap vermiş ama sanırım sen depresyondasın ve tedavi olmadığın için daha kötüye gitmiş ama tum bunlara rağmen allah sana güç vermiş ki dayanmışsın kolay mı bu durumu çevreye belli etmemek bence en kısa zamanda psikolojik destek almalısın.
Yanlış anlamadıysam çocukluk döneminde bir tacize uğramışsın bu da psikolojini etkilemiştir muhakkak
Allah a kusmeden dualarına devam et canim ve mutlaka psikolojik yardım al

Son düzenleme:
Hayatim bir psikolaga gitmelisin ilk once.masallah esinle cocugunla huzurun yerinde.cildin strestendir duzelicek.ayrica sen kendine deger vereceksinki insanlar sana deger versin.okumaya devam edebilirsin,is bulup calisabilirsin,ayrica hobi kurslarina gidip zevk alacagin bir hobini ise donusturebilirsin,evini duzenleyi kendin bakim yapabilirsin,spor yapabilirsin,aileni ramazanda guzel bir iftar sofrasina davet edip guzelce agirlayip,kendine bakan guzel yeni hobilerini anlatarak onlari agirlayip kendi cekirdek ailende mutlu ve degerli oldugunu girmelerini saglayabilirsin.birazcik icin sogur..taciz olayi ve ailenin tepkisi tabiki kabul edilemez.ancak tr sartlarinda cehaletten bilgisizlikten dolayi eskiden ailelerin cok ilgisiz cocuk yetistirdigini unutma.onlar hesabini Allaha verecek.komsuluk iliskileri kurup sofra duzeni kisel bakim dekorasyon hobiler kissel gelisim kitaplari filmler esin kizin vaktini gecirebilirsin.ama psikolaga git canim anlat rahatla.yaslanmadin mutlusun guzelsin.iyisin en onemlisi.annesin essin.imkanina gor kendini iyi hissedecek degisimler yap.bir kadin dibide gorse kalkar.basarili kadin hikayelerini oku feyz al.Ve Allahtan umut kesme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayat sizin elinizden hicbir sey almamis...
Aksine size mukemmel bir iliskiniz olan bir es, guzeller guzeli bir kiz evlat, ve saglik vermis...
Bunlarin ne demek oldugunu elinizde diye mi bilmiyorsunuz?
Sizde olmayanin neden pesine dusuyorsunuz ki, olanla sevinin, siz hayata bir kere geliyorsunuz, o evliliginizin, yavrunuzun ve saglinizin keyfini cikarin, negatiflikle yogrulmakta, gulumsemekte sizin elinizde...
Evet ailevi problemler, cildinizin sorunu falan sizi daraltmis ama hayattasiniz ve hergun esinizin, kizinizin kokusunu duyabiliyorsunuz...
Hayattan keyif alin, bu sizin elinizde...
Var olanlarin da kiymetini bilin, lutfen... Guzel yasamak icin kimseye ya da hicbir seye ihtiyaciniz yok, bunun karari da uygulamasi da size ait...
Lutfen negatif olmayin...

Canim yurtdisindaymissin ben tabi onu bilmeden yazdim.dilini gelistir canim calis.cildin icin baska doktora git psikolaga mutlaka git ve kendine bak lutfen.uzulme cildin belki sana berbat geliyordur.insallah duzelicek.esin ve kizin ve senin hayatiniz bu guzelce yasayin.iyi haberlerinizi alalim.

Depresyon yaşıyor olmalısın.
Psikiyatrise gittin mi?
Antidepresan kullanıyor musun?
Depresyon çok zordur,yaşayan bilir.
Ama bak evlisin,çocuğun var.
Bir de boşanmış olsaydın,daha zor olacaktı,öyle düşün..
Eşinle aran iyi mi peki.Ailesiyle?
Nasılsa evlisin,aileni çok düşünme,bekar yada boşanmış oslaydın onların sevgisin,ilgisine e daha çok ihtiyaç duyacaktın.
Beterin beteri var,böyle düşün.
Dua etmeyi hiç bırakma..
Zamanı var ,derler..
Yaşadığın duygu çok zor..
Senin için de dua edeceğim..

ya sanırım en en en büyük sorunun şimdilik cildin gibi duruyor. yani evet aile, kötü şeyler vs olmuş ama sen sanki güzel olsan daha iyi hissetcekmişsin gibi. yani tabi ki güzelsindir de cilt önemli. ve sürekli de 2.5 sene demişsin sanırım 2.5 sene once cildin kötüleşti. şimdi önersem mi önermesem mi bilmiyorum ama tca peeling diye bir uygulama var. ben de daha yapmadım ama hakkında çok fazla şey okudum çok fazla şey araştırdım. basit olarak açıklamak gerekirse seyreltilmiş asitle derin soyuluyor ve alttan yeni bebek cildin geliyor. konuyu en ince ayrıntısına kadar lady subaru diye bir kadın anlatmış. google a tca deneyimi lady subaru yaz bulursun. kısaca şöyle uyguluyorsun: aldığın tca yı temiz yüzüne pamukla sürüp 1 dakika bekletiyorsun burası çok önemli 1 dakikayı geçmesin sonuçta asitten bahsediyoruz. 3 dakika yapıyım 6 dakika yapıyım daha iyi olur diye bir şey yok yakarsın cildini. 1 dakika beklettikten sonra suyla yıkıyorsun. bepanten sürüyorsun üstüne. ama güneşe çıkmayacaksın. her gün mutlaka iki kez güneş kremi sürüyorsun. 3. gün soyulmaya başlıyor cildin ama hiç dokunmuyorsun dokunursan leke oluşabilirmiş. 6. veya 7. gün tamamen soyuluyormuş. ayda 1 olmak koşuluyla 6 seans cildini tamamen yeniler sanıırım. ama bu tca saf olmalı. yani yasak mı bilmiyorum site adı vermek ama ben doa kozmetikten sipariş verdim gerçek diyorlar ordakine. gerçi daha gelmedi. geçmişte yaşadığın olaylara çok üzüldüm. sen seni önemsemeyen insanları bırak ve hayatına sana değer verenlerle devam et. hayata bir kere geldik 2. bir sansımız yok kızınla, kocanla mutlu bir ömür diliyorum. :)

Son düzenleme:

Yurtdışında yaşıyordun heralde benim bir ara deli gibi sivilce çıktı çenemde kızarıklık filan kaldı cilt doktoruna gitttim onun kendi yerinde ayrıca güzellik merkezi gibi birşeydi o bana dedi tek seansta lazer yapalım kızarıklıklar gider dedi sivilcede olmaz dedi 100 euroydu Türkiyeye gelecektim düğünum vardı o kadar kalabalıkti ki bir gün ayarlayamadik içimde kalarak geldim burada düzeldi. .ama . şimdi hamilelikten kaynaklı sivilce çıkıyor gıcık oluyorum. .araştır lazerle o şeyler gidrr bence

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=560052
http://www.sifamarket.com/hastaliklar/ciltteki-kirmizi-lekeler.html
http://www.xprodoksit.com/yazi/yuzdeki-kirmizi-lekeler-icin-dogal-cozumler

artık internet diye bişey bi sürü doğal çözümler var
olmadı topiğinizde arkadaş yazmış lazerle çözümler
var kk da sizin durumuzda olanlar var
kendinize hayatı zehir etmek yerine araştırın
anı yaşayın siz çocugunuza yansıtmasanızda o anlıyor galiba
yani 2.5 senedir gittiğiniz o doktoru bence değiştirin yazık etmeyin kendinize

canim cok doktor degistdim zaten
en sonki doktorum bazi ciltler cok direncli diyor yani direncli derken iste gecmiyor sorunlar
kaliyor yada daha cok zaman lazim
o sekilde konustu

lazer veya peeling gibi seyler beni cok ürkütüyor
bunlari uygulayip cok fena durumda kalanlar var biliyorum gördüm
ama dr önerirse ve güvenebilirsem olabilir tabi
doktora güvenmek cok önemli
sanirsam öyle seylerde kisin oluyor

saol önerin icin
duydum onu
cilden bir sorun olmayan kuzenim yaptirdi ama ten rengini acmakti
onunda ten rengi takintisi var ve yuzunde gunes lekeleri zaten cildide esmerden cok böyle gri gibi
neyse onun icin yaptirmis kac seans bilmiyorum ama duzgun olan cildi mahvolmus
ciddi anlamda cok kötüydü
korkuyortum bu yuzden cok

guzel dileklerin icin tesekkür ederim
hayata biraz daha siki siki sarilabilsem
bunu icin motivaysona ihtiyacim var
kesinlikle kendimi guzel hissetmek cok önemli
acaba her kadin böyle mi
yani ben 2,5 sene öncesine kadar cok güzel gorunuyordum
yani kötü görünmenin ve öyle yasamanin ne oldugunu bu iki bucuk senede yasadim
ciddi anlamda zor
ama cok fena durumda hayat dolu insanlar var
tebrik ediyorum

Bence senin ailen artik esin ve cocuklarin bu sekilde dusun bence kendini bos yere uzme onlarin yapisi bu demekki degistiremezsin sakin oyle olmeyi falan dusunme allaha sigin canim bol bol dua et hic ailesi olmayan insanlarda var

insanin yasama sevinci kalmadigi zaman ölümü düsünüyormus
ama tabiki bu bana cok uzak
kizim var kocam var
ayrica her turlu olumsuzluga ragmen biliyorum ki hayat guzel
ailem artik esim kizim
cok sükür onlar var
yoksa ne buyuk yalnizlik olur

evet herkesin hayatta bir pürüzü olmaz
gipta ettigi var istedigi var
ben simdi mesela para harcarken hesap yapmiyorum
yada kizima en pahali seyleri aliyorum ama digeri bunu yapamiyor mumkun degil
ama ben buna sahibim ve sahip oldugum icin digerini anlamiyorum
yani onun gibi düsünemiyorum
olay bu aslinda
yani ciltten örnek verirsem hayati boyunca yuzunde bir leke olmamis biri beni asla anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…