- 3 Eylül 2012
- 21.843
- 57.462
- 798
- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
Bugün keyfim yerindeydi aslında son iki yıldır nadiren gerçek anlamda keyifli hissederim.:26:
Forumda gezinirken bir topikte konu sahibi vefat etmiş falan yazmışlar bir tuhaf oldum.
Açtığı konulara baktım en son 2011 de yazmış. İki çocuğu varmış falan.
Biz insanların mesajlarını okurken o insan hayatta değil belki, farkında değiliz.
Ya da herkes çok mutlu ben neden mutsuzum derken, bizden daha zor durumda olanları
görmüyoruz. Gözümüz hep bizden iyisin de..
Yanlış anlama ben de çok yaptım bunu. Ağlaya ağlaya neden ben bunları yaşıyorum diye
yorgan altına hapsederken kendimi. Göğüs kanseri ile savaşan, bir göğsünü kaybeden arkadaşımın
silkelemesiyle kendime gelmiştim.
Dr. kapısında beklerken insan sağlığı için endişe ediyor. Diğer dert bildikleri uçup gidiyor aklından.
Allah beterinden korusun. Bu dert bildiklerinizi aratmasın.
Eşimle aram mükemmel, harika bir evlada sahibim diyorsunuz.
Sahip olduklarınızdan güç almaya gayret edin.
İnsanın içindeki mutluluk, cildine de yansır diye düşünüyorum.
Böyle kendinizi bırakırsanız olmaz ki.. Güçlü olmalısınız, siz annesiniz.
Pes etmeyin.. Sizi umursamayan insanlara ailenizden bile olsa mesafe koymayı bilin..
Sizi üzecek kişilerden, durumlardan kaçın.
Dua etmekten vazgeçmeyin.
Bir isteğiniz olmuyorsa hakkınızda hayırlı olmadığı içindir. Buna yürekten inanın.
İnşallah yakın zamanda gerçekten mutlu, huzurlu hissedebilirsiniz.
Forumda gezinirken bir topikte konu sahibi vefat etmiş falan yazmışlar bir tuhaf oldum.
Açtığı konulara baktım en son 2011 de yazmış. İki çocuğu varmış falan.
Biz insanların mesajlarını okurken o insan hayatta değil belki, farkında değiliz.
Ya da herkes çok mutlu ben neden mutsuzum derken, bizden daha zor durumda olanları
görmüyoruz. Gözümüz hep bizden iyisin de..
Yanlış anlama ben de çok yaptım bunu. Ağlaya ağlaya neden ben bunları yaşıyorum diye
yorgan altına hapsederken kendimi. Göğüs kanseri ile savaşan, bir göğsünü kaybeden arkadaşımın
silkelemesiyle kendime gelmiştim.
Dr. kapısında beklerken insan sağlığı için endişe ediyor. Diğer dert bildikleri uçup gidiyor aklından.
Allah beterinden korusun. Bu dert bildiklerinizi aratmasın.
Eşimle aram mükemmel, harika bir evlada sahibim diyorsunuz.
Sahip olduklarınızdan güç almaya gayret edin.
İnsanın içindeki mutluluk, cildine de yansır diye düşünüyorum.
Böyle kendinizi bırakırsanız olmaz ki.. Güçlü olmalısınız, siz annesiniz.
Pes etmeyin.. Sizi umursamayan insanlara ailenizden bile olsa mesafe koymayı bilin..
Sizi üzecek kişilerden, durumlardan kaçın.
Dua etmekten vazgeçmeyin.
Bir isteğiniz olmuyorsa hakkınızda hayırlı olmadığı içindir. Buna yürekten inanın.
İnşallah yakın zamanda gerçekten mutlu, huzurlu hissedebilirsiniz.