o kadar mutsuzum ki .o kadar zor ki kimsenin umrunda olmamak

evet beni o zaman en iyi siz anlarsiniz
aileme kötü demiyorum asla
ama sanirsam ben fazla geldim
babam öyle degildi malesef onu cok erken kaybettim
6 kardesiz
genelde hepsinin durumu iyi
ben cürük yumurtayim
hayatim boyunca hep cürük yumurta oldugumu hissedttim öyle yasadim zaten
is hayatim okul hayatimda öyle gecti
o kadar alistim ki kandirilmak mesela
herkesmi oynar evet cok az insan var kullanmayan oynamayan
o kadar musaitimki inanmaya cunku
ama insanlar dürüst degil
her defasinda guvendigime pisman oldum
ama akillanmadim

5 yildir evliyim
ailemin yanina her ziyarete gittigimde psk altüst olarak geldim
hamileligimde zehir oldu
kizimi ilk aileme götürdügümde rezil oldu
simdi icimden gelmiyor Turkiyeye gitmek

Almanyaya gelin gittiginizi yazmissiniz.
Turk irkindan olupta avrupada yasayan turklerin cogunda d vitamini eksikligi var.
Bu vitamin eksikligi insani halsizlestirir, mutsuz bile edebilir.
Kaniniza baktirin, bol bol disari cikmaya calisin.
Cildinizden dolayi istek olmaya bilir ama cocugunuzada iyi gelecektir.

kendimi iyi tanirim
2,5 yil bu ruh halim gecmedi gecmiyor

canım, o zaman ailenin sana karsı olan davranısını takmayacaksın. elbette haklısın ınsanın zoruna gıder
ama şükret mutlu bır evlılığın var
ailenin yapısı böyleyse değiştiremezsın ve kendıne edersın
ki edıyorsun da.

senin hayatında anormal olan şey nedir
insanlar normal hayat yaşıyor demişsin
eşin çocuğun tamam
ailenden yana sorunun var
ama bir sürü insanın ailesinden yana sorunu var
bunlardan biri de benim
mücadele ve sabır
bunun başka yolu yok
biraz da insan mücadele edecek

cildim bozuk oldugu icin ve sac dökülme sorunumda oldu dogumdan sonra
kan tahlillerim yapildi cok
herhangi bir eksiklige rastlanmadi
disari cikmak cok istiyorum ama yapamiyorum mecbur kalmadikca
cocugum bayiliyor zaten tabi disari cikmak icin

bunu farkindayim
yapamiyorum
cok gücsüzüm
nasil basedebilirim ! bilmiyorum

mesela sacini tarayip bir bluz pantalon giyip disari cikmak
yada disarda biriyle gözlerini kacirmadan konusmak
bunlar normal seyler ama benim yapamadigim seyler

mesela cocuklugundan değilde en son türkiyeye geldiğinizde ne yaşattılar somut bir örnek verebilirmisiniz mahsuru yoksa?

kafana taka taka hastalık cıkarırsın basına canım
ailende böyle insanlar işte, böyle kabullen onları. acaba bır psıkologa mı gıtsen? ya da arkadas ortamı falan edınsen?

kendimi iyi hissedersem güclü ve eskisi gibi normal hissedersem
bircok seyle basedebilirim en azindan depresif halimden kurtulurum
mesela cildim düzelse bana en iyi ilac olur
bir psikologa da gitmeyi dusunuyorum ve rahatlatan bir ilac bile almak isterim
vucudum hep yorgun hep gergin

Merhaba, Allahin en sevdiği kulları peygamberleridir. Onlara bile çok çok acılar vermişse elbet vardir bir bildigi. Allah insanlari sinar. Ve sevdiklerine acilar verir. 1 yil icinde yasadiklarim ki o zamanla 5.sinifa gececektim.. Abim askerde kaza geçirdi boynu kirildi Gata da yatti cok sukur uzun mudahaleler sonucu, mucize eseri Rabbim onu bize bagisladi. Sapasaglam bize bakti, abim eve saglam gelince en değerli erkegim olan babam kurban kesti sukur icin ve bir kac ay sonra babam birden vefat etti. Sabah namazinda namazini kildi, kuranini okudu ve oruclu bir halde evden cikti ve bir daha da donmedi arkasindan cok sevdigi insanlari birakti Allah ondan bin kat razi olsun derken kendimizi azicik da olsun topladiktan 6 ay sonra annemin ilk göz agrisi, bir çocuk babasi, aşkım kahramanim her seyim olan abim feci sekilde can verdi, daha sonra kuzenim havuzda bogularak vefat etti, 1 yil sonra da dedem vefat etti... Bakin biz sukrettik, acı çok cektik ama asla isyan etmedik, sonra iflas ettik, herkes kolunu cekti ve bizi kendi halimize biraktilar. Allah sevdigine dert verirmis.. Oyle olmasaydi bizim aziz Peygamberimiz aleyhisselam dogmadan babasini, 6 yasinda anacigini, en ihtiyaci oldugu anda ona sahip cikan amcasini, savaşlarda diger amcasini, ve en acisi fatima annemiz hariç diger evlatlarini ve eşini kaybeder miydi? Allah Peygamberleri bize örnek olarak gonderdi. Onlari suphesiz bizden daha cok seviyordu ve daha cok acilari oldu.. Allah sevdigine dert verir. Buyuk imamlardan biri bi sure kendine bela isabet etmeyince Allahu teala beni unuttu mu artik sevmiyor mu diye aglamaya baslamis. Gerisini siz düşünün. Biz onlar gibi olamayiz tabiki, dertleri kaldiramayiz ama SABIRDAN BASKA BIR ILACIMIZ VE DUADAN BASKA BIR KALKANIMIZ da yok..
Selametle

tesekkür ederim yorumuz icin
ve yasadiklariniz gercekten cok aci
cok üzüldüm
hep Allah kaldiramayagindan fazlasinu vermez derler degil mi
bu söze cok inandim
ama ben bittim artik

tesekkür ederim yorumuz icin
ve yasadiklariniz gercekten cok aci
cok üzüldüm
hep Allah kaldiramayagindan fazlasinu vermez derler degil mi
bu söze cok inandim
ama ben bittim artik

Ben bitmediysem siz hic bitmemelisiniz hanimefendi. Her zaman telefon korkum var. Ya calip kötü haber gelirse, ya anneme bi sey olursa, esimden en fazla 1 saat haber alamayayim yataklara dusuyorum. Abilerim var, ablalarim var, onlar da benimle ayni durumdalar. Bir ablam var memlekette 3 saat once beni aramis o zaman lavabodaydim acamadim sonra yine aradi actim resmen sesi titriyordu, bana bi sey olmus sanmis. Bir ablam her yere gider ama biz gidince gondermez ikide bir arar. Iste bu kayiplar bizde bu tramvayi yapti. Kucuk abim arabasiyla yola gittiginde buyuk abim arayip muhabbet eder durduk yere ki hic adeti degildir oysa abimin asil amaci sag salim ulasip ulasmadigini sormaktir, icindeki korkuyu dindirmektir, annemi ve yengemi hic saymiyorum zaten, annem panik ataktir yengem de sinir hastasidir. Ama biz sukrettik, geçen eski fotoğraflara bakiyorduk annemlerle ve vefat eden abimin resmi vardi, annem icimi paramparca eden bi sey dedi. "Ya ben herkesi cikardim da (abimi gostererek) peki bu kim? Dedi. Anne x abim diyince sessizce bi hii dedi sonra kapatti albümü gitti. O an attim ben de kendimi lavaboya.. velhasili hanimefendi, yatin kalkin Allaha dua edin ki size en sevdiklerinizin acisini yasatmamis, insallah da yasatmaz. Biz sukrettik, hala da sukrediyoruz. Eğer inancim olmasaydi ben bu psikolojiden kurtulamazdim. Deli olur sokaklara duserdim. Kac gece ruyalarimda sevdiklerimin kayiplarini gorup de cildiriyorum biliyor musunuz? BITTIM diyemezsiniz. Bence bitmek için çok erken... Siz kaybettikleriniz icin degil kazandiklariniz icin yasayacaksiniz. Benimle aranızdaki fark da bu olur. Çünkü ben kaybettiklerim icin de yaşıyorum. Onlar benimle birlikte iyi anilmali... selametle...

Cildin sıkıntidan oluyor iste canim. Sıkıntı insanin bedenine cok zarar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…