Merhabalar seneler sonra sektörden biriyle tanıştım, o 31 ben 28 yaşındayız ikimizde mühendisiz kendi şirketini kurmuş biri maddi durumu iyi ve cok basarılı dışarıdan bakıldığında.. Eğer her sey güzel giderse diye evleniriz diye görüşmeye başladık.. İlişkimiz boyunca peşini bırakmayan eski sevgilisi bana mesajlar attı nasıl biriyle birlikte oldugunu gör bana psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladı dedi dayak yediği fotoğrafları attı ama bana bunları bana attıgı süreçte de evinin önüne konusmaya iş yerine gidip barısalım diye konusmaya gitti gözlemlemeye karar verdim. Sevgilim daha öncesinde 2 kez aldatılmıs ve travma yaşamıs. Bir gün otururken bana eski sevgilimden mesaj geldi numarası bile kayıtlı olmadığı için kendisi wp'a kendisini ''amd'' diye kaydetmiş isim bu şekilde göründü. Sevgilim bunu gördü mesajları açmamı istedi bastan sona okumak istedi bende hayır dedim bu huyundan vazgecmesini söyledim. (bir erkekten gelen tum mesajları okuma hastalıgı ve güven problemi var) Mesajları da acmak istemedım cunku eski sevgilimle olan önceki konusmaları silmemiştim yalan yok unuttum gercekten de cok eski de kalmıs bir sohbetti irtibatta da değildik. Sonrasında büyük olay cıkardı kavga gürültü üzerime yürümeler hakaretler sende aynısın demeler, bir sürü hakaret küfür... Beni öylece bıraktı ve her yerden engelledi gitti hiç bir acıklama yapmama bile izin vermedi... Durumu kuzenine anlattım o konuşmuş beni aldattı o da yalancı demiş bana inanmıyormus.. Yaklasık olayın üstünden 2 hafta gecti... Instagram hesabına sahte bir hesaptan baktım cılgınlar gibi birilerini eklemeler gezmeler tozmalar, bana göndermeli storyler atmalar aklınıza ne gelirse... Neyse sahte hesaptan izleyince beni yakaladı wptan engeli kaldırıp ''o instagramdaki sen misin?'' yazdı Cevap yazmayınca tekrar engelledi sonrasında dayanamadım aradım bana hakaret etti.. Sana hiç bir sey yapmadıgımı adın gibi biliyorsun dedim.. Sana bu lafları söylerken vicdanım cok rahat cunku sende yaptın dedi bende bağırdım cağırdım ve telefonu kapattım. Wptan yine engelledi..
Şimdi soruyorum size yapacak hiç bir seyim kalmadı... Onu gercekten seviyormusum meğer değer veriyormusum.. Eski sevgilisini gercekten aldattıgı halde affetmiş bir insan, beni böyle bir seyle nasıl yaftalayabilir...Bu olayların üzerine ben ne aradım ne yalvardım ne de arkadaslarına ulaştım.. (Ailemi ve dostlarımı dinleyerek) 5 kilo verdim inanılmaz acı cekiyorum her sey cok güzel giderken tepetaklak oldu. Bu insan gercekten aldatıldıgına inanıyor ulasıp konusacak bir kanalım zaten yok... Yapmadıgım sey için kendimi acıklamaktan da yoruldum zaten inanmıyor ama üzülen yine benim.. Bir daha yollarımız kesişmeyecek mi lütfen yardım edin bir akıl verin dayanamıyorum ...... Bir de kız arkadasının dayak fotograflarına hem inandım hem inanmadım gözlemlemeye karar verdim 2 hafta sonra biz ayrıldık...