O kadar kötüyüm ki.. Nefes Alamıyorum

nursena7777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
16
-9
36
31
Merhabalar seneler sonra sektörden biriyle tanıştım, o 31 ben 28 yaşındayız ikimizde mühendisiz kendi şirketini kurmuş biri maddi durumu iyi ve cok basarılı dışarıdan bakıldığında.. Eğer her sey güzel giderse diye evleniriz diye görüşmeye başladık.. İlişkimiz boyunca peşini bırakmayan eski sevgilisi bana mesajlar attı nasıl biriyle birlikte oldugunu gör bana psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladı dedi dayak yediği fotoğrafları attı ama bana bunları bana attıgı süreçte de evinin önüne konusmaya iş yerine gidip barısalım diye konusmaya gitti gözlemlemeye karar verdim. Sevgilim daha öncesinde 2 kez aldatılmıs ve travma yaşamıs. Bir gün otururken bana eski sevgilimden mesaj geldi numarası bile kayıtlı olmadığı için kendisi wp'a kendisini ''amd'' diye kaydetmiş isim bu şekilde göründü. Sevgilim bunu gördü mesajları açmamı istedi bastan sona okumak istedi bende hayır dedim bu huyundan vazgecmesini söyledim. (bir erkekten gelen tum mesajları okuma hastalıgı ve güven problemi var) Mesajları da acmak istemedım cunku eski sevgilimle olan önceki konusmaları silmemiştim yalan yok unuttum gercekten de cok eski de kalmıs bir sohbetti irtibatta da değildik. Sonrasında büyük olay cıkardı kavga gürültü üzerime yürümeler hakaretler sende aynısın demeler, bir sürü hakaret küfür... Beni öylece bıraktı ve her yerden engelledi gitti hiç bir acıklama yapmama bile izin vermedi... Durumu kuzenine anlattım o konuşmuş beni aldattı o da yalancı demiş bana inanmıyormus.. Yaklasık olayın üstünden 2 hafta gecti... Instagram hesabına sahte bir hesaptan baktım cılgınlar gibi birilerini eklemeler gezmeler tozmalar, bana göndermeli storyler atmalar aklınıza ne gelirse... Neyse sahte hesaptan izleyince beni yakaladı wptan engeli kaldırıp ''o instagramdaki sen misin?'' yazdı Cevap yazmayınca tekrar engelledi sonrasında dayanamadım aradım bana hakaret etti.. Sana hiç bir sey yapmadıgımı adın gibi biliyorsun dedim.. Sana bu lafları söylerken vicdanım cok rahat cunku sende yaptın dedi bende bağırdım cağırdım ve telefonu kapattım. Wptan yine engelledi..

Şimdi soruyorum size yapacak hiç bir seyim kalmadı... Onu gercekten seviyormusum meğer değer veriyormusum.. Eski sevgilisini gercekten aldattıgı halde affetmiş bir insan, beni böyle bir seyle nasıl yaftalayabilir...Bu olayların üzerine ben ne aradım ne yalvardım ne de arkadaslarına ulaştım.. (Ailemi ve dostlarımı dinleyerek) 5 kilo verdim inanılmaz acı cekiyorum her sey cok güzel giderken tepetaklak oldu. Bu insan gercekten aldatıldıgına inanıyor ulasıp konusacak bir kanalım zaten yok... Yapmadıgım sey için kendimi acıklamaktan da yoruldum zaten inanmıyor ama üzülen yine benim.. Bir daha yollarımız kesişmeyecek mi lütfen yardım edin bir akıl verin dayanamıyorum ...... Bir de kız arkadasının dayak fotograflarına hem inandım hem inanmadım gözlemlemeye karar verdim 2 hafta sonra biz ayrıldık...

çok etkilenmişsiniz kendisinden belli ki ama değer mi enerjinizi buna harcadığınıza? hadi diyelim bugün size inandı barıştınız, her adımınıza dikkat ederek mi yaşayacaksınız yanlış anlamasın diye. Asıl yorucu ve yıpratıcı olan bu. Vaktinizi harcamayın böyle insanlarla belli ki size mutluluk verecek bir ilişki değil

bence kendinizi yipratmayin. barissaniz da baska problemler yasatacaktir size. benzerini yasayip surdurmeye calistim, boyle insanlarin davranislari bir yerden sonra kontrol manyakligina donusuyor maalesef. her sozunuzden, her davranisinizdan aldatildigi hissini yasayacak cok belli.

İsabet olmuş. Adamın travmasının çözümü size karşı güvensiz davranması değil. Madem travma yaşamış gitsin psikolojik destek alsın.

Bi travma öğrenmiş bunlar da her manyakça tavırda onun arkasına sığınıyorlar.

Gidin bi yetim sevindirin. Ucuz kurtulmuşsunuz.

... Onu gercekten seviyormusum meğer değer veriyormusum..
Hayır hayır, onu aslunda çok sevdiğini farketmedin. 's.çan yaranır' ekolune sahip olduğun için hakaretleri işitince ona olan sevgin Katlandi.
Bdv bu ekole sahip mutsuz üyelerle dolu.
Eşini dostunu dinlemeye devam et, bu manyağı bırak.
Şükret fiziksel zarar görmemişsin öteki kadın gibi...
Adamın da şeyi mi altından, kime hakaret etse, kime dayak atsa kizlar peşini bırakmıyor, bir daha döv, anama da söv diye yalvariyorlar

Belaya atlar giderim diyor:KK55:
Canlarından da mı korkmuyorlar anlamıyorum ki? Döven, söven adam yarın tersine gelir öldürebilir de. Bir hemcinsim birlikte olduğum herif tarafından şiddete uğradığını kanıtlasa, o an bırakırdım. Kızımız devam etmiş, tek derdi de şu an ağzına eden bu herifin onu affetmesi :)

Bu adam paralı olmasa siz de diğer kadın da peşinden koşar mıydınız çok merak ediyorum? :ruh:
Dayak atan şirket sahibi karizmatika bi olunca ama o benimle yeni sayfa açmak istiyor oluyor, dayak atan erkek hademe olsaydı dimmmdirekt tekmeyi yerdi.

Adam manyak bir tip belli değil ki, diğer kadın da hasta hem dayak yedim diyor hem peşinden gidiyor .. Bunların üstüne siz niye bu adamla görüşmeye devam edşyorsunuz? Haydi tamam görüştünüz onca lafı küfürü yiyorsunuz hala niye takipe diyorsunuz? Adam da bakıyor ki kadınlar peşinde paranın kokusunu alan geliyor, istediği gibi küfürü savuruyor. Bu kafayla siz de o diğer kadın da daha çoook horlanırsınız :KK51:

Eski sevgilisi beni dövdü diyor. Siz de bunu görmezden gelip devam mı ettiniz? İyi, ucuz kurtulmuşsunuz, beni aldattın deyip ağzınızı burnunuzu kırmamış.
Sonra da niye milleti uyarmıyorsunuz oluyor işte. Aha bakın, uyarmış da ne olmuş? :olamaz: Muhtemelen kıskanıyor bizi diye düşünüp devam etmiş işte.
Öff hasta olan da gitsin tedavi olsun, yeter be! Herkes mi sinir hastası, nedir yani? Önüne gelen travmalı, tabi yersen! Yeni moda da bir tarafından travma uydurmak oldu. :deli:

Hakaretler, kufurler, iftiralar. ama cok seviyorsunuz ve barismak istiyorsunuz demek. Dayak yemeden bu isi birakmayacaksiniz belli. Adam acayip birsey olsa gerek, kadinlar dayak yese, kufur yese, yine de adami istiyor.

Kiside biraz oz saygi olacak arkadas. Muhendis olmanizi belirtmeniz saygi deger biri oldugunuzu vurgulamanizdan mi ileri geliyor? Oncelikli saygisi kendinize gosterin ve size pislikmis gibi davranan birini hayatinizdan cikarin.

Ayrica sizin onu aldattiginizi bu kadar kesin sekilde soyleyen adamin, x te beni aldatti demesine inanmaniza sasiriyordum. adam bildigin ruh hastasi

Merhabalar seneler sonra sektörden biriyle tanıştım, o 31 ben 28 yaşındayız ikimizde mühendisiz kendi şirketini kurmuş biri maddi durumu iyi ve cok basarılı dışarıdan bakıldığında.. Eğer her sey güzel giderse diye evleniriz diye görüşmeye başladık.. İlişkimiz boyunca peşini bırakmayan eski sevgilisi bana mesajlar attı nasıl biriyle birlikte oldugunu gör bana psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladı dedi dayak yediği fotoğrafları attı ama bana bunları bana attıgı süreçte de evinin önüne konusmaya iş yerine gidip barısalım diye konusmaya gitti gözlemlemeye karar verdim. Sevgilim daha öncesinde 2 kez aldatılmıs ve travma yaşamıs. Bir gün otururken bana eski sevgilimden mesaj geldi numarası bile kayıtlı olmadığı için kendisi wp'a kendisini ''amd'' diye kaydetmiş isim bu şekilde göründü. Sevgilim bunu gördü mesajları açmamı istedi bastan sona okumak istedi bende hayır dedim bu huyundan vazgecmesini söyledim. (bir erkekten gelen tum mesajları okuma hastalıgı ve güven problemi var) Mesajları da acmak istemedım cunku eski sevgilimle olan önceki konusmaları silmemiştim yalan yok unuttum gercekten de cok eski de kalmıs bir sohbetti irtibatta da değildik. Sonrasında büyük olay cıkardı kavga gürültü üzerime yürümeler hakaretler sende aynısın demeler, bir sürü hakaret küfür... Beni öylece bıraktı ve her yerden engelledi gitti hiç bir acıklama yapmama bile izin vermedi... Durumu kuzenine anlattım o konuşmuş beni aldattı o da yalancı demiş bana inanmıyormus.. Yaklasık olayın üstünden 2 hafta gecti... Instagram hesabına sahte bir hesaptan baktım cılgınlar gibi birilerini eklemeler gezmeler tozmalar, bana göndermeli storyler atmalar aklınıza ne gelirse... Neyse sahte hesaptan izleyince beni yakaladı wptan engeli kaldırıp ''o instagramdaki sen misin?'' yazdı Cevap yazmayınca tekrar engelledi sonrasında dayanamadım aradım bana hakaret etti.. Sana hiç bir sey yapmadıgımı adın gibi biliyorsun dedim.. Sana bu lafları söylerken vicdanım cok rahat cunku sende yaptın dedi bende bağırdım cağırdım ve telefonu kapattım. Wptan yine engelledi..

Şimdi soruyorum size yapacak hiç bir seyim kalmadı... Onu gercekten seviyormusum meğer değer veriyormusum.. Eski sevgilisini gercekten aldattıgı halde affetmiş bir insan, beni böyle bir seyle nasıl yaftalayabilir...Bu olayların üzerine ben ne aradım ne yalvardım ne de arkadaslarına ulaştım.. (Ailemi ve dostlarımı dinleyerek) 5 kilo verdim inanılmaz acı cekiyorum her sey cok güzel giderken tepetaklak oldu. Bu insan gercekten aldatıldıgına inanıyor ulasıp konusacak bir kanalım zaten yok... Yapmadıgım sey için kendimi acıklamaktan da yoruldum zaten inanmıyor ama üzülen yine benim.. Bir daha yollarımız kesişmeyecek mi lütfen yardım edin bir akıl verin dayanamıyorum ...... Bir de kız arkadasının dayak fotograflarına hem inandım hem inanmadım gözlemlemeye karar verdim 2 hafta sonra biz ayrıldık...
Dua et geri dönmesin ...

Size aldatma iftirasi atan adamin baskasina ait aldatma beyanina inaniyorsunuz. Ustelik sen de herkes gibisin derken bunun paranoid kisilik bozukluğu olduğunu fark etmeden. Suclar, iftira atar ,kiskanir, pire icin yorgan yakar, aniden kendince birseyler kurar ve gider. Kiskancligi sevgisinden degil, tam aksine kimseye guvenemediginden tam anlamiyla sevemez de. Suçlamış, kendini baskasina aciklama yapma kanitlama derdinde olan kadinlar da pesinden gider ne olur bir dinle diye. Dinlese ne olacak, paranoid kisiligi tıp tedavi edemiyor siz mi edeceksiniz? Sizin ona aciklama borcunuz mu var ?
Üzgünüm kendinize getirmek icin soylemeliydim bunlari. Donup de sizi o ilk suclayanlari, sizi bu sucluluk hissine alistiranlari bulun bence. Oyle yıkabilirsiniz ancak bu kötü hisleri.

Back