Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabaha kadar araştırma yapacağımıza düzenli uyusak daha etkili olacak sanırım :))
aycangülüm nasılsın?saçlar nasıl?elin nasıl?yeni bakım tarihleri belli oldu mu?ya hacı yolu bekler gibi bekliyorum inan şu tarihleriopuyorumnanaktan
offffffffff ay küçülüyor değilmi napcaz şimdi ::çok üzgünüm: eylül ayı tarihleri çıktım kız aycaaangüüüüül.akannehirsabırr sabıırrr saçlarım uzayacak sabıırrr :Saruboceq: sanırım en kısa saçlı benim dimi aranızda? mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canımsın:) güncellerim en kısa zamanda.
saçları kestirdim.uzun küt gibi oldularelim iyileşiyor ama hava serinledikçe diğer parmağım sıkıntı yaratıyor.bugün konuştuk doktorla sonbaharda da onu araştıracaklar.havalar biraz daha soğuyunca. valla gidip bi okutucam kendimi artık..belkide hepsi hallolacak.bugün arkadaşlar da ikna ettiler kesin nazar var bende :)
eylül tarihleri ne zaman gelicek aycanım gülümmm:kedi:
aycangül'cüm azcık okudum geçmişi
tatsız şeyler olmuş,şaşırdım.
'bir derdim var' bölümündeki konularda huysuzluk çıkabilir,anlarım.
'bugün ne giydin' bölümünde birbirini çekemeyip tartışanlar var,bunu da anlıyorum.
benim topikte saçıma postiş diyip saldıranlar var.
ama bu topik farklı
sonuçta bu konularla ilgili başlı başına bir bilim dalı var.
kendi deneyimlerimizden ziyade,bilimin konuştuğu bir şeyler söz konusu.
şaşırma nedenim buydu a.s
sana gelince sakın kafanı takıp üzülme kuşuma.s.
burayı bulduğumdan beri sadece senin söylediğin özel günlerde yaptım saç bakımımı.
uzamam tam gaz devam ediyor![]()
canım kusura bakma dünden beri giremedim..saç bakımları için ilk sayfadaki ilk mesaja bakabilirsin.sürekli güncelliyorum.
tüyleri almak için dolunayı takip ediyoruz birde dolunaydan sonra ugun tarihler var.ikisi arasındaki tercihi sizler yapıyorsunuz regl tarihinize göre.çünkü aldıktan birkaç gün içerisinde regl olursan çok hızlı çıkıyorlar.
dolunay 24 ünde idi.bugünde yapılabilirdi zorunlu olarak kaçıranlar için.
bunu dışında 30 ve 31 ağustos akşamları çok etkili. bu ara tarih dediğimiz dönem oluyor.
geçen ki ara tarih 3-4 ağustostu.ben bıyıklarımı almıştım 3 ağustosta.hala çıkmadılar.parmağımla da kontrol ediyorum.elime dahi gelmiyor düşün.tabi anladığım kadarıyla dudak üstü çok çabuk etkilenen bir bölge.diğer bölgelerde bu kadar belirgin olmayabilir etkisi.tüy konusunu aşağıdaki linkten takip edebilirsin:
umarım faydasını görenlerden biri olursun sende..opuyorumnanaktan
ya aycangülüm senin bu eline ne oldu da böyle içinden çıkılmaz bir hal aldı?sen kendini okut hakikatten kurşun falan döktür alla alla ne bu böyle,iyi de beslenmeye çalısıyosun,tedavini ihmal etmiyorsun bu nasıl bi durum böyle?sen bi anlat detaylıca da ben doktor arkadaşlara sorayım bir.
dolunaycım son mesajım senin için cevaptı aslında..kızlarda senden otlanmış oldu :)
evet süperde oldu : ) eline sağlık canım tekrar sağol.![]()
rica ederim :) güle güle kullanın,faydasını görün inşallah..a.s.
inşallah görürüz hepberaber şimdiden heyecanlıyım oldukça![]()
soğuk havayı çok hızlı ve abartılı biçimde algılıyor.klimalı ortama girdiğimde falan iğneyle elektrik veriliyormuş gibi yanıyor.(iğneli epilasyon yaptırdığım nasıl belli ama:))
o yanan yerde toplu iğneyi ısıtıp değirmişsinde derisi yanmış gibi beyaz bir nokta var.
tabi bu acı son zamanlarda eklemlerimde de ağrı yaratmaya başladı.eklem deyince romatizma geliyor akla ama değil.ediz beyi duymuşsundur,bursada ün yapmış bir romatologtur.kesinlikle romatizma değil dedi ve tahlillerde de iltihap oranı sadece 3 birim çıkıyor.tertemiz yani.
aslında bana doktor değil,nefesi kuvvetli bir hoca lazım artık :))
bak ben sana diyim.sürekli iltifat aldığım konular :))
1-bacaklarım:menisküs ameliyatı oldum.ayrıca bacağımda kocaman,kalp şeklinde ve kıpkırmızı bir leke çıktı.
2-ellerim: bir parmağımda tümör oluştu,diğerinin daha ne olduğu belli bile değil.
3-saçlarım:konuya girmek bile istemiyorum.durum ortada zaten.
haksızmıyım şimdi hayatım,sen söyle.
dediğin gibi herşeyide yapıyorum.benim saçım düzleştiriciyi çok sık kullanırken bile böyle değildi ya..
yinede dilimi ısırark söyleyeyim,düzelme var.dökülme tamamen durdu.banyoda bile 5 teli geçmez.diplerde sağlıklı.şu uzatma işini başarabilsem birde,çok sık kestiricem ve sorunu tamamen halledicem.
bugün hemşire arkadaşımla oturduk biraz.onunda çok güzel saçları varmış önceden.
bir arkadaşı varmış.ne zaman onunla karşılaşıp,güzel dese keçeleşmeye başlıyormuş.
sonra bakımlarla haftalarca düzeltirdim diyor.yine karşılaşırdık ve yine aynı şey olurdu diyor.
düzelttikten sonra biri saçın çok güzel derse kafasını kopartıcam yani :))
canım benim arkadaşlara ulaşıp bu durumunu anlatıcam onlaarda bi fikir versin,ama başlangıç sebebin neydi?bu hastalık nasıl baş gösterdi?onu da yazıver bi zahmet.ayrıca nazar diye birşey dinde var sakın ihmal etme,dua kendinde oku en çok insanın kendi ettiği dualar iyi gelir.ayrıca eğer gözünden şüphe etiiğin yakınların varsa onlara da herşeyini anlatma,güzel şeyleri,olayları normalmiş gibi göster,benim bir arkadaşım var bana cildin çok güzel der der dururdu,cildim bi sivilcelendi,lekelendi gene gzel ama eski hali kaymak gibiydi,sonra hayatımdaki olumlu gelişmelerden bahsediodum ben buna neye kalkıssam ona söylediğim anda ters dönüyodu,neler neler hem de.italya ya gidecektim gecen yaz okul için,herseyim yapıldı okul kaydım ev tuttum ordan,biletimi aldım gidicem son vize çıkıcak bekliyoruz okul davet göndermiş ki imkansız vize vermemeleri öle bi durum,yola çıkmama 4 gün kala vizemi iptal ettiler,ki ben bunu o arkadasa söylemiştim ay italya benim en çok gitmek istediğim ülke demiş pek hayıflanmıştı.o zaman uyanmadım tabi bundan sonra da bir sürü olumlu şeye kalkıştım ama olmadı,tesadüf ki o arkadaşıma söylüyordum ilk,sonra bana da arkadaşlar var bunda bi iş kimselere bişi anlatma bundan sonra dediler,2 ay önce bişeye kalkıştım yine ve o arkadasıma söylemedim inanır mısın neredeyse olması imkansız gibi bi olaydı ve o kadar kolay ggerçekleşti ki dedim demek nazar bu kadar etkili olabiliyormus insan hayatına.bazılarınıza saçma ya da komik geleblir ama ben daha burda anlatmadıgım çok sey yasadım tecrübe oldu bana hep.aycangülüm sende dikkatli ol bu konularda.şimdi ben sana saçların çok güzel olmus demeye de korkarım ha kafamı kopartırsın:)))))))ama ben kötü gözle bakmam beim nazarım değmiyo ztndelikafadulden
bu arada defne yağını bakım için şiddetle öneririm..
nasıl uygulanıyor ve ne gibi bir yararı var canım açar mısın lütfen :kedi: