• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Ay cok tsk ederim canim ya :kedi:
o senin güzelligin :1hug:
Senin saclarada ben bayildim, saci o kadar güzel olanin yüzü Allah bilir ne kadar güzeldir :1shok:

şimdi şımarıklık gibi olmasın da saçlarım o fotoda ıslak olduğu için kötü görünüyo bence canım düzleştirince daha güzel tabii herkes için böyle bu kaydirigubbakcemile2

Doro canim benim mesaj sayim 50 olmadigi icin özel mesaj yazamiyorum..
Tabiki cok isterim.. hihoyyyt

tamam ekliyorum şimdi olumunekankayizsmile

Aman Allah'im güzellige bak, saclara bakkk...
Cok güzelsin canim ya, Allah nazarlardan saklasin.:nazar::nazar::nazar:
Ne kadar citi piti seker seysin sen öyleee :)
(yine buraya yazmak zorunda kaldim, 100 mesaj olmadan fotografin altina yorum yapilmiyormus) :kızgın:

Aman Allah'im güzellige bak, saclara bakkk...
Cok güzelsin canim ya, Allah nazarlardan saklasin.:nazar::nazar::nazar:
Ne kadar citi piti seker seysin sen öyleee :)
(yine buraya yazmak zorunda kaldim, 100 mesaj olmadan fotografin altina yorum yapilmiyormus) :kızgın:

şu 100 mesaj işi insanı fıtık eder alsanaalsanasmile
ama oyun bölümünde oyun oynayarak doldurabilirsin yerimseniben
çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin valla cesaret etsem ben de kızıl boyardım bu aralar kızıla taktım :asigim:

şu 100 mesaj işi insanı fıtık eder alsanaalsanasmile
ama oyun bölümünde oyun oynayarak doldurabilirsin yerimseniben
çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin valla cesaret etsem ben de kızıl boyardım bu aralar kızıla taktım :asigim:

Tamam o zaman napiyoruz hemen oyunla mesaj sayimizi artiriyoruz kaydirigubbakcemile3
Bence dene canim. sana cok yakisir beyaz tenlisin sende de cok güzel durur.

Tamam o zaman napiyoruz hemen oyunla mesaj sayimizi artiriyoruz kaydirigubbakcemile3
Bence dene canim. sana cok yakisir beyaz tenlisin sende de cok güzel durur.

saçlarımın alt kısmını kızıl yaptırıyorum aslında tamamını boyatmaya kıyamıyorum ama istediğim uzunluğa gelince boyatırım belki kaydirigubbakcemile4

saçlarımın alt kısmını kızıl yaptırıyorum aslında tamamını boyatmaya kıyamıyorum ama istediğim uzunluğa gelince boyatırım belki kaydirigubbakcemile4

Tamam canim. Tabi icine sinmeyecek birsey yapma, sonunda pisman olmakta var..
O kadar oyun oynadik, baslamadan ayniydi msj sayisi oynadim yine ayni :1shok:
Oyun biraz artirmayacakmiydi mafoldumben

Tamam canim. Tabi icine sinmeyecek birsey yapma, sonunda pisman olmakta var..
O kadar oyun oynadik, baslamadan ayniydi msj sayisi oynadim yine ayni :1shok:
Oyun biraz artirmayacakmiydi mafoldumben

o oyunları oynamayacaksın canım forum oyunları var ya onları oynayacaksın

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu-f54/

son harften kelime türetmece tarzı oyunlar var ya onlara yaza yaza mesaj sayın artacak yani yerimseniben

şimdi saçlarıma kıyamıyorum da ama ilerde bu saçı mutlaka çok canlı bi kızıla boyarım içimde kalmasın kaydirigubbakcemile2

Tamam canim cok tsk ederim.
Evet o kadar hosuna gidiyorsa bi ara dene, yoksa hep aklindna cikmaz..

ben de senin gibi sevebilsem keşke saçlarımı :)

Sev tabiki, sevilmeyecek bir sac degil ki bilmiyorumkismile
Gayet güzel uzun saglikli.. ha yorumun birinde okumustum, V kesim diye begenmedigini yazmissin.. o da zamanla düzelir dert edecek birsey degil canim ya.

aycangul canım benide bilgilendirir misin rica etsem : )

tüyleri almak için uygun zamanda mıyız acaba ?

birde saç bakımı için ?

şimdiden sağol verdiğin bilgiler için ...

6 kisi online gecenin su saatinde.. sizi gidi topikciler siziii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

6 kisi online gecenin su saatinde.. sizi gidi topikciler siziii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

napalım bacım saç bu sabaha kadar uğrunda araştırma yapıyoruzboshayallersmile saç rengin çok güzelmiş bu arada bayıldımzemuszemusben hayaımda bir defa o da üniversitedeyken kızıl yapmıstım kendi saçlarım açık kumral oldugundan kırmızı olmustu:1:herkes beğenmişti bi de beyaz tenliyim ben avatarda bakma solaryumdan çıkmıyordum gecen aya kadarkaydirigubbakcemile3beyaz tenle kızıl saç hoş oluyor,sonra o aktı aktı turuncu oldu bi daha da boyamadım kızıla,bi dönem hep sarı takıldım sonra mavi siyah şimdi de en doğal renkleri yakalamaya çalışıyorum işte elimden geldiğincebayanssulusmile

aycangul canım benide bilgilendirir misin rica etsem : )

tüyleri almak için uygun zamanda mıyız acaba ?

birde saç bakımı için ?

şimdiden sağol verdiğin bilgiler için ...

canım kusura bakma dünden beri giremedim..saç bakımları için ilk sayfadaki ilk mesaja bakabilirsin.sürekli güncelliyorum.
tüyleri almak için dolunayı takip ediyoruz birde dolunaydan sonra ugun tarihler var.ikisi arasındaki tercihi sizler yapıyorsunuz regl tarihinize göre.çünkü aldıktan birkaç gün içerisinde regl olursan çok hızlı çıkıyorlar.
dolunay 24 ünde idi.bugünde yapılabilirdi zorunlu olarak kaçıranlar için.
bunu dışında 30 ve 31 ağustos akşamları çok etkili. bu ara tarih dediğimiz dönem oluyor.
geçen ki ara tarih 3-4 ağustostu.ben bıyıklarımı almıştım 3 ağustosta.hala çıkmadılar.parmağımla da kontrol ediyorum.elime dahi gelmiyor düşün.tabi anladığım kadarıyla dudak üstü çok çabuk etkilenen bir bölge.diğer bölgelerde bu kadar belirgin olmayabilir etkisi.tüy konusunu aşağıdaki linkten takip edebilirsin:

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

umarım faydasını görenlerden biri olursun sende..opuyorumnanaktan

napalım bacım saç bu sabaha kadar uğrunda araştırma yapıyoruzboshayallersmile saç rengin çok güzelmiş bu arada bayıldımzemuszemusben hayaımda bir defa o da üniversitedeyken kızıl yapmıstım kendi saçlarım açık kumral oldugundan kırmızı olmustu:1:herkes beğenmişti bi de beyaz tenliyim ben avatarda bakma solaryumdan çıkmıyordum gecen aya kadarkaydirigubbakcemile3beyaz tenle kızıl saç hoş oluyor,sonra o aktı aktı turuncu oldu bi daha da boyamadım kızıla,bi dönem hep sarı takıldım sonra mavi siyah şimdi de en doğal renkleri yakalamaya çalışıyorum işte elimden geldiğincebayanssulusmile

sabaha kadar araştırma yapacağımıza düzenli uyusak daha etkili olacak sanırım :))

canım kusura bakma dünden beri giremedim..saç bakımları için ilk sayfadaki ilk mesaja bakabilirsin.sürekli güncelliyorum.
tüyleri almak için dolunayı takip ediyoruz birde dolunaydan sonra ugun tarihler var.ikisi arasındaki tercihi sizler yapıyorsunuz regl tarihinize göre.çünkü aldıktan birkaç gün içerisinde regl olursan çok hızlı çıkıyorlar.
dolunay 24 ünde idi.bugünde yapılabilirdi zorunlu olarak kaçıranlar için.
bunu dışında 30 ve 31 ağustos akşamları çok etkili. bu ara tarih dediğimiz dönem oluyor.
geçen ki ara tarih 3-4 ağustostu.ben bıyıklarımı almıştım 3 ağustosta.hala çıkmadılar.parmağımla da kontrol ediyorum.elime dahi gelmiyor düşün.tabi anladığım kadarıyla dudak üstü çok çabuk etkilenen bir bölge.diğer bölgelerde bu kadar belirgin olmayabilir etkisi.tüy konusunu aşağıdaki linkten takip edebilirsin:

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

umarım faydasını görenlerden biri olursun sende..opuyorumnanaktan

aycangülüm nasılsın?saçlar nasıl?elin nasıl?yeni bakım tarihleri belli oldu mu?ya hacı yolu bekler gibi bekliyorum inan şu tarihleriopuyorumnanaktan

Back
X