• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Tskler canim.
Ne bilim uygun gün uygun gün diyince insan normalinden biraz daha hizli uzar diye bekliyor..
Kafam ne zaman eserse gidip kestirirdim Hic öyle saclarimin küsüpte hic uzamadigi yada cok yavas uzadigi olmadi, olanlar icin uygun demekki..
Sagol yinede cnm.

offffffffff ay küçülüyor değilmi napcaz şimdi ::çok üzgünüm: eylül ayı tarihleri çıktım kız aycaaangüüüüül.akannehirsabırr sabıırrr saçlarım uzayacak sabıırrr :Saruboceq: sanırım en kısa saçlı benim dimi aranızda? mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Ne kadar ki senin saclarin boyu canim ?

saçlarım küt ama çok kısa küt :çok üzgünüm: arkalar tam kulak hizamda yani ensemde çok yukarda mafoldumben önler ise kulağımdan biraz daha aşağıda mirmirmirmir ilk kestirdiğimde erkek gibiydi offf kafam offf :oklava: ne uğraştım saçlarımla boyadım düzleştirdim bir sarı bir siyah yaptım oooooooffff :kızgın: uzun saçlı kız gördükçe öyle üzülüyorum ki :a015:

bu ayın kaçına kadar saç kestirmemiz uygun ? ya da bakımlar hangi gün yapılmalı ?

ßilgilendirirseniz sevinirim , şimdiden teşekkürler.

ve birde tüy alma günü hangi gün ?

: )

bu ayın kaçına kadar saç kestirmemiz uygun ? ya da bakımlar hangi gün yapılmalı ?

ßilgilendirirseniz sevinirim , şimdiden teşekkürler.

ve birde tüy alma günü hangi gün ?

: )

tüy alma günü bugün diye biliyorum ama aycangül daha iyi bilir.saç kesim çin bu ay tarihler bitti.eylülü bekliyoz boshayallersmile

saçlarım küt ama çok kısa küt :çok üzgünüm: arkalar tam kulak hizamda yani ensemde çok yukarda mafoldumben önler ise kulağımdan biraz daha aşağıda mirmirmirmir ilk kestirdiğimde erkek gibiydi offf kafam offf :oklava: ne uğraştım saçlarımla boyadım düzleştirdim bir sarı bir siyah yaptım oooooooffff :kızgın: uzun saçlı kız gördükçe öyle üzülüyorum ki :a015:

üzülme canm uzıcak kestrmezsen kuafore en uzamayan sac bıle uzuyor, bende kat werdrdmden berı aynalara bakıp uzuluorum duz sac ı kesmeyı bılmeyen kuaforun lağım çukuruna düşmesini diliyorum evet, bıde bana dedıkı ''ınsanlar sacları uzasın dıe neler yapıolar.'' tabı sana gelırlerse saclarını kestırmeye bole olur..:1ninca: beklıyorum sabırla....

üzülme canm uzıcak kestrmezsen kuafore en uzamayan sac bıle uzuyor, bende kat werdrdmden berı aynalara bakıp uzuluorum duz sac ı kesmeyı bılmeyen kuaforun lağım çukuruna düşmesini diliyorum evet, bıde bana dedıkı ''ınsanlar sacları uzasın dıe neler yapıolar.'' tabı sana gelırlerse saclarını kestırmeye bole olur..:1ninca: beklıyorum sabırla....

ah bu kuaförler! kötükedihüso ya rengini açıp yakıyolar ya ısıyla yakıyolar yada biçimsiz kat kesimler yapıyolar föne gelelim diye :kızgın: genelleme yapmayayım iyileride nadiren çıkıyo tabii,ama beni hep para koparmak için kandırdılar kötükedihüso yok yok ben bundan sonra unuttum kuaförün yolunu :umursamaz: ancak kaş bıyık ağda manikür o kadar saçıma dokundurtmaaammmmm :olmaz:

Uzar canim biraz sabret.. "sana öyle demek kolay" deme :) saclarini kazitmis biri olarak senin halindne cok iyi anliyorum :(
Saclarim yanmisti benimde kece gibi oldu gördükce pskolojim bozuluyordu, sagliksiz oldugu icin uzamiyorduda.. bende kazitmistim 1.5 yil önce, uzamasi cok zaman aldi tabi. ama ben bu arada sac vitamin haplarida kullandim halende kullaniyorum. uzamayi hizlandiriyor ve saclari daha saglikli yapiyor.

aycangül'cüm azcık okudum geçmişi
tatsız şeyler olmuş,şaşırdım.
'bir derdim var' bölümündeki konularda huysuzluk çıkabilir,anlarım.
'bugün ne giydin' bölümünde birbirini çekemeyip tartışanlar var,bunu da anlıyorum.
benim topikte saçıma postiş diyip saldıranlar var.
ama bu topik farklı
sonuçta bu konularla ilgili başlı başına bir bilim dalı var.
kendi deneyimlerimizden ziyade,bilimin konuştuğu bir şeyler söz konusu.
şaşırma nedenim buydu a.s

sana gelince sakın kafanı takıp üzülme kuşuma.s.
burayı bulduğumdan beri sadece senin söylediğin özel günlerde yaptım saç bakımımı.
uzamam tam gaz devam ediyor:nazar:

Uzar canim biraz sabret.. "sana öyle demek kolay" deme :) saclarini kazitmis biri olarak senin halindne cok iyi anliyorum :(
Saclarim yanmisti benimde kece gibi oldu gördükce pskolojim bozuluyordu, sagliksiz oldugu icin uzamiyorduda.. bende kazitmistim 1.5 yil önce, uzamasi cok zaman aldi tabi. ama ben bu arada sac vitamin haplarida kullandim halende kullaniyorum. uzamayi hizlandiriyor ve saclari daha saglikli yapiyor.

verdiğin moral için teşekkür ederim :teselli: neler kullanıyosun mesela?ben de kullanıyorum da..hatta yeni vitaminler de ekliycem zamanla..saç için şart..

aycangül'cüm azcık okudum geçmişi
tatsız şeyler olmuş,şaşırdım.
'bir derdim var' bölümündeki konularda huysuzluk çıkabilir,anlarım.
'bugün ne giydin' bölümünde birbirini çekemeyip tartışanlar var,bunu da anlıyorum.
benim topikte saçıma postiş diyip saldıranlar var.
ama bu topik farklı
sonuçta bu konularla ilgili başlı başına bir bilim dalı var.
kendi deneyimlerimizden ziyade,bilimin konuştuğu bir şeyler söz konusu.
şaşırma nedenim buydu a.s

sana gelince sakın kafanı takıp üzülme kuşuma.s.
burayı bulduğumdan beri sadece senin söylediğin özel günlerde yaptım saç bakımımı.
uzamam tam gaz devam ediyor:nazar:

merhabalar,mesajını okuyunca çok sevindim :sm_cool: saçların hangi boyda ne bakımlar yapıyosun ve ne kadar uzadııııııııııııı akannehir

verdiğin moral için teşekkür ederim :teselli: neler kullanıyosun mesela?ben de kullanıyorum da..hatta yeni vitaminler de ekliycem zamanla..saç için şart..

Rica ederim canim birsey yapmadim ki.
B-vitamini, silika, biotin ve cinko.. bunlari hergün yemekle beraber aliyorum ve cok uzatti kazinmis sasclarimi..
Düsünün yani kazitmak demek 0'dan baslamak demek, normalde bu boya gelmezdi kendi haline biraksaydim..

Rica ederim canim birsey yapmadim ki.
B-vitamini, silika, biotin ve cinko.. bunlari hergün yemekle beraber aliyorum ve cok uzatti kazinmis sasclarimi..
Düsünün yani kazitmak demek 0'dan baslamak demek, normalde bu boya gelmezdi kendi haline biraksaydim..

eğer resimdeki sensen saçlarının bir tutamı bile parıl parıl parlamış boshayallersmile ben de aynılarını kullanıyorum bende de farketti sayılır..şimdi l-sistein ve koenzim q10 eklicem bunların yanına..keten tohumu yağını da öneririm..bunlar hem saç için hem de vücudumuz için gerekli vitaminler..biotin özellikle çok farkettiriyor dimi..silikaya yeni başladım ama o da iyi diyolar..boyu nasıl şuanda saçlarının?bu vitaminler ayrıca parlak da yapıyo..sinameki yaptınmı tatlım hiç?

Bu arada avatardaki resim bana ait, saclarimin boyuna baka bilirsin canim.
14/04/2009 tarihinde kazitmistim simdi gögsüme kadar uzamis halde, 1.5 yil bile olmadi daha..

eğer resimdeki sensen saçlarının bir tutamı bile parıl parıl parlamış boshayallersmile ben de aynılarını kullanıyorum bende de farketti sayılır..şimdi l-sistein ve koenzim q10 eklicem bunların yanına..keten tohumu yağını da öneririm..bunlar hem saç için hem de vücudumuz için gerekli vitaminler..biotin özellikle çok farkettiriyor dimi..silikaya yeni başladım ama o da iyi diyolar..boyu nasıl şuanda saçlarının?bu vitaminler ayrıca parlak da yapıyo..sinameki yaptınmı tatlım hiç?

Tsk ederim canim.
Distan artik hic bi bakim uygulamiyorum, eskiden o kadar cok yaptim ki artik gözümde büyüyor bikmisim iyice. distan tek yaptigim banyodan sonra.. hani su hazir satilan sac kürleri vardir ya islak saca sürüp beklersin bi kac dakika.. bunu sürüyorum tek, icten destekliyorum hem zahmetli degil hemde direk kana karistigi icin daha cok fayda ediyor bence.

Back
X