Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar ki senin saclarin boyu canim ?
bu ayın kaçına kadar saç kestirmemiz uygun ? ya da bakımlar hangi gün yapılmalı ?
ßilgilendirirseniz sevinirim , şimdiden teşekkürler.
ve birde tüy alma günü hangi gün ?
: )
saçlarım küt ama çok kısa küt :çok üzgünüm: arkalar tam kulak hizamda yani ensemde çok yukarda mafoldumben önler ise kulağımdan biraz daha aşağıda mirmirmirmir ilk kestirdiğimde erkek gibiydi offf kafam offfklava: ne uğraştım saçlarımla boyadım düzleştirdim bir sarı bir siyah yaptım oooooooffff
uzun saçlı kız gördükçe öyle üzülüyorum ki :a015:
üzülme canm uzıcak kestrmezsen kuafore en uzamayan sac bıle uzuyor, bende kat werdrdmden berı aynalara bakıp uzuluorum duz sac ı kesmeyı bılmeyen kuaforun lağım çukuruna düşmesini diliyorum evet, bıde bana dedıkı ''ınsanlar sacları uzasın dıe neler yapıolar.'' tabı sana gelırlerse saclarını kestırmeye bole olur..:1ninca: beklıyorum sabırla....
saçlarım küt ama çok kısa küt :çok üzgünüm: arkalar tam kulak hizamda yani ensemde çok yukarda mafoldumben önler ise kulağımdan biraz daha aşağıda mirmirmirmir ilk kestirdiğimde erkek gibiydi offf kafam offfklava: ne uğraştım saçlarımla boyadım düzleştirdim bir sarı bir siyah yaptım oooooooffff
uzun saçlı kız gördükçe öyle üzülüyorum ki :a015:
Uzar canim biraz sabret.. "sana öyle demek kolay" deme :) saclarini kazitmis biri olarak senin halindne cok iyi anliyorum
Saclarim yanmisti benimde kece gibi oldu gördükce pskolojim bozuluyordu, sagliksiz oldugu icin uzamiyorduda.. bende kazitmistim 1.5 yil önce, uzamasi cok zaman aldi tabi. ama ben bu arada sac vitamin haplarida kullandim halende kullaniyorum. uzamayi hizlandiriyor ve saclari daha saglikli yapiyor.
aycangül'cüm azcık okudum geçmişi
tatsız şeyler olmuş,şaşırdım.
'bir derdim var' bölümündeki konularda huysuzluk çıkabilir,anlarım.
'bugün ne giydin' bölümünde birbirini çekemeyip tartışanlar var,bunu da anlıyorum.
benim topikte saçıma postiş diyip saldıranlar var.
ama bu topik farklı
sonuçta bu konularla ilgili başlı başına bir bilim dalı var.
kendi deneyimlerimizden ziyade,bilimin konuştuğu bir şeyler söz konusu.
şaşırma nedenim buydu a.s
sana gelince sakın kafanı takıp üzülme kuşuma.s.
burayı bulduğumdan beri sadece senin söylediğin özel günlerde yaptım saç bakımımı.
uzamam tam gaz devam ediyor![]()
verdiğin moral için teşekkür ederim :teselli: neler kullanıyosun mesela?ben de kullanıyorum da..hatta yeni vitaminler de ekliycem zamanla..saç için şart..
Rica ederim canim birsey yapmadim ki.
B-vitamini, silika, biotin ve cinko.. bunlari hergün yemekle beraber aliyorum ve cok uzatti kazinmis sasclarimi..
Düsünün yani kazitmak demek 0'dan baslamak demek, normalde bu boya gelmezdi kendi haline biraksaydim..
Bu arada avatardaki resim bana ait, saclarimin boyuna baka bilirsin canim.
14/04/2009 tarihinde kazitmistim simdi gögsüme kadar uzamis halde, 1.5 yil bile olmadi daha..
eğer resimdeki sensen saçlarının bir tutamı bile parıl parıl parlamış boshayallersmile ben de aynılarını kullanıyorum bende de farketti sayılır..şimdi l-sistein ve koenzim q10 eklicem bunların yanına..keten tohumu yağını da öneririm..bunlar hem saç için hem de vücudumuz için gerekli vitaminler..biotin özellikle çok farkettiriyor dimi..silikaya yeni başladım ama o da iyi diyolar..boyu nasıl şuanda saçlarının?bu vitaminler ayrıca parlak da yapıyo..sinameki yaptınmı tatlım hiç?