takvimde siyah yuvarlakları yeni ay gri olana dolunay demişsin
sanırım yanlış söyledin gri olanlar yeni ay siyah olanlar dolunay deniliyor, e şekil olarak da mantıken öyle :)
burda büyüyen fazlı 19 unda gösteriyor ya 26 sı da dolunay orası dediğin gibi bu 19 u anlamadım ben
biz bu takvime bakarak yapamayız yani değilmi aslan burcuna denk gelmesi falan nasıl ayarlanıyor
afedersin, bendeki takvimde tam tersi.seninkini incelemeden yazdım.oysa üzerinde de belirtmiş.
19 una takılma.o sembolede yarım ay demiş zaten takvimin üst kısmında.
zaten büyüyen ve küçülen ay fazları öyle bir günlük birşey değil ki.
yeniay bir gündür.sonra büyüyen faza geçer,14 gün büyümeye devam eder.sonra tam dolunayı görürüz.o da birgündür.bundan sonra ise küçülen faza geçer ve küçülmeye devam eder.ay takvimine göre bir ayını doldurur.(28gün) sonra en başa döneriz yaniyeni aya.
hangi burçta olduğunu burdan göremezsin.uzmantv den bakabilirsin.haziran 2010 ay takvimi yazıp tüm haziran ayı bilgilerini izleyebilirsin.
cevap yok mu banaaa:2:
yaa peki bişey sorcam ben.. geriye dönük bakarsak eğer mayıs ayında saç bakımı için en ideal günler hangileriydi?
19 ve 20 mayıstı.hatta yazmıştım annemin saçını boyadık ve süper oldu diye :)
ben de o günlerde saçımı kestirmiştim tam olarak gününü hatrlamıyorum ama o aralarda bi gündü :S
saçım normalde de hızlı uzar ama baya hızlı uzadı.. o yüzden kafama takıldı da teşekkürler...
:)) zaten hızlı uzayacağını konunun uzmanları özellikle söylüyor.boyayı bizzat yaşadım zaten,ağzım açık kaldı.
yarın boyamı yapıyorum sonunda:)
sonra bakım yapıyorum:)
perşembe günü de kestiriyorum :)
sacımın ucundan 0,5 cm alarak onu kandırmayı planlıorum..ewet işe yararmı sizce?
ayy hiç niyetim yok aslında düğünüme kadar 1,5 ay uzatmayı planlıyorum ama azcık kessem mi bugün yaa. eyvahedigeldismile ne yapsam acabaaa???????
evet bu ay ne yapılıcağı yazılmış...çok mutlu oldum..şu an sinemakili kür kafamda:jeyyar:
ağdayı 26 haziranda yapıcam..27-28 haziranda da cilt bakımı yapayım...aklinialirimsmile
aycangül nasıl hesaplıyosun keşke ben de yapabilsem...temmuzda napıcaz peki...onu hesaplayabilirmisin şu an...cilt bakım saç bakım epilasyon falancokacimcoook
tatlım onu şu haziranı atlatınca yazarız,daha çok vakit var
şu an benimde saçımda boya var,boyayı öne aldım,bakımı üstüne yapmak daha akıllıca :)) birazdan yıkıcam :dance:
uzasın diye kandırıyoruz zaten nursall :))
şimdi ya bugün koşturup gideyim olmadı yarın son gün :)
benim anlamadığım nokta (daha doğrusu hepsini okumadım) aslan burcu ağustosa denk gelmiyor mu? şu anda ikizlerde değilmiyiz? ay demişsin benim dediğim güneş mi oluyor amma karışık işler..denemekten zarar çıkmaz sonuçta herkesin inanışı farklı..ben inanamadım..adet döneminin saç boyamaya vs etkisini biliyorum da bunu ilk kez duydum..
benim saçta en verim aldığım dönem aralık ve temmuzda yaptırdığım oldu hadi bakalım :)
sen yarın keseceksin dimi saçlarını canım. bende yarın kahküllerimi kesiyim birazda saçlarımdan kesiyim. kandıracak kadar yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?