arkadaşlar mesajlarınıza hiç bakamadım ama birkaç günlük listeyi verdim.hafta sonu sınavım var ve çok sıkışığım özür dilerim.ve bu kez dualarınıza herzamankinden çık ihtiyacım var !
bugünlerde unutmayın beni dua edderken olur mu...
arkadaşlar mesajlarınıza hiç bakamadım ama birkaç günlük listeyi verdim.hafta sonu sınavım var ve çok sıkışığım özür dilerim.ve bu kez dualarınıza herzamankinden çık ihtiyacım var !
Kızlarrrrrrrrrr merak ettiğim birşey varrrrrrrrrr bilen varsa cevap yazarsanız çok sevinirim.bugün saç bakımı yapmak istiyorum ama regl oluyorum hani tüylerimizi alırken,saçlarımızı boyarken regl olurken yapmıyoruzya sonuç iyi olmadığı için,acaba saç bakımı yaparkende dikkat edeyimmi yoksa farketmiyormuuuuu:44::44::44:
yok yok kalın değil incecik naylonu duş bonesi yazıyor üstünde 50 li paket bendeki
aycangul senden ve tum tecrubeli arkadaslardan yardım istiyorum ..
sacımla alakalı bir kaç sorunum var , ilki son birkaç aydır cok fazla dokulmeye basladı, ne tavsiye edersiniz?
ikincisi ben kendimi bildim bileli neredeyse devam eden bir sorun var, benim kafa derimde sanki yaglı bir tabaka varmıs gibi hissediyorum, yani sacım kirliyken artıyor ama daha banyodan yeni cıkmısken bile boyle kafamı kasır gibi yapsam tırnaklarımın içine yaglı beyaz kum gibi bişey doluyor, nedir bu ve nasıl kurtulabilirm, hatta sırf bu yuzden ben saclarımın cok yaglı oldugunu dusunup surekli yaglı saclar için sampuan alıyordum ama bikaç kişi sac tellerimin kuru oldugunu soyleyince kafam karıstı bi kaç kez kuru saclar için olan urun aldım, şimdi genelde normal saclar için ya da her sac tipine uygun yazanları alıyorum cunku bilemiyorum benim sacım kuru mu yaglı mı? ne yapmam gerek bilen var mı bu durumdan kurtulmak icin?
Keratin bakımından biraz bahsedebilir misin bize?
doa kozmetikten aldığım ürünlerin yanında hediye olarak keratinli saç maskesi gönderdiler onu kullandım ve kesinlikle çok ama çok memnun kaldım, protek ammino keratin kullandım keratin içerikli bu ondan çok daha güzel etki etti.
sağol cnm saçlarımı sirkeli suyla durularım.protekim yok Kılıçbalığın topiğindeki maske sanırım yanmadan önce sormuştum geri dönmedi kimse hangi siteden alıyorsunuz proteki yada izmir 'de nerde bulabilirim.bir site buldum ama güvenemedim tavsiyeye ihtiyacım var.
dünya kadar ödediğim paraya acımıyorum saçlarıma acıyorum.umarım yapacağım bakımların faydası olur.hemen eksiklerimi alıp bakımlarıma başlamam gerekiyor
sana yardım edecek tek şey ısırgan.kesinlikle faydasını göreceksin.aktardan biraz al şu da kaynat soğusun saçına sür sür derken dök başından aşağıya streçle yada posetle sar saçını 1saat beklet sonra yıka.buna bi hafta boyunca devam et fazlası da zarar değil.bu hem saçının dökülmesini durduracak hem de saç diplerine temizleyecek kepek gibi şeyler olmayacak.dene umarım faydasını görürsün.
cok tesekkur ederim cevabın için. ancak burada aktar yok, ısırgan otu da bulamam, ancak belki marketlerde bardak poşeti olarak satılan bitki çayları arasında ısırgan cayı da olabilir, ama bu işe yarar mı? yoksa tatilde Turkiyeye gidişi bekleyecegim.
aycangül slm.benim ve kızımız saçları hiç uzamıyor bakımlarda fayda etmiyor.acaba yanlış zamandamı kestiriyorum?şu aralar kestircem hızlı uzaması için ne zaman kestirmeliyim en uygun zaman ne zaman?cevabınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?