Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Yok canım ne demek, sağol. Her ne kadar kuaföre gitmekten hoşlanmıyor olsam da gidersem önerini dikkate alacağım :)

Son düzenleme:
Dün üçlü yağ karışımı ile bakım yaptım, bugün de gidip kesim yaptırdım, hem bakımdan hem kesimden memnun kaldım. Kuaför ne demek istediğimi anladı.

Saçlarım lastik gibi uzuyor benimmm ama hata bende sadece kestirsem başıma böyle birşey gelmeyecekti

Hemen bakımlara başla özellikle yağlı bakımlar saçlarını kendine getirir :18: üzülme sakın tarihlere uy yap bakımını bak tekrar kavuşacaksın güzel saçlarınaa

kuaförlerin yaptığı saç ve makyaj ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi bravo lilithmoon videolarını ben de izliyorum saçlarım bi uzasın tek tek bütün modelleri yapacağım

lilithmoon candır severim kendisini

aman canım sen bana bakma pastamı da kendim yaparım diyorum ben provalı makyajını yaptır sen saçını da tabi
ama el yeteneğin varsa kendin deneme yap evde kuaförü yönlendirirsin en azından

makarnaya dönen saçlara sirke iyi geliyordu sanırım ama tabi boyanın lastikleştirdiği saçı sirke ne kadar toparlayabilir orası tartışılır...
protek krem varsa onu kullan toparlar muhtemelen ya da maske, durulanan krem, durulanmayan kremi aynı ölçüde karıştırıp nemli saçına sür güzelce sonra da sıcak havlu sar saçına mikrodalga varsa iki tane havlu al ıslatıp suyunu sık mikrodalganın en sıcak ayarında 4 dakika ısıtıp havluları sar dönüşümlü olarak bu da saça çok iyi geliyor.
geçmiş olsun

Saçlarım lastik gibi uzuyor benimmm ama hata bende sadece kestirsem başıma böyle birşey gelmeyecekti

Çok yıprandıysa bir tavsiyede bulunmak istedim: saçını yıkarken şampuanla yıkamadan önce krem sür, şampuanla sonra tekrar kremle. Alışkın olduğumuz gibi sadece şampuan ve krem yapma, bunu bir denemelisin

bugun yag bakımı yaptım tarıhı kacırmadım ve o kadar parlak ve guzel gorunuyorkı anlatamam.ıyıkı varsın aycangulummmmmmmmm

Hemen bakımlara başla özellikle yağlı bakımlar saçlarını kendine getirir :18: üzülme sakın tarihlere uy yap bakımını bak tekrar kavuşacaksın güzel saçlarınaa

umarım sağlıklarına kavuşmaları uzun sürmez elimden geleni yapacağım.hem uygun tarihlerde sürekli saçlarıma birşeyler sürerim artık.

9 senelik kuaförüm ve yaptıkları pişkinlik çok zoruma gitti parayı vermeyecğim diye korktular.birde kabul etmiyorlar çıldırdım.

makarnaya dönen saçlara sirke iyi geliyordu sanırım ama tabi boyanın lastikleştirdiği saçı sirke ne kadar toparlayabilir orası tartışılır...
protek krem varsa onu kullan toparlar muhtemelen ya da maske, durulanan krem, durulanmayan kremi aynı ölçüde karıştırıp nemli saçına sür güzelce sonra da sıcak havlu sar saçına mikrodalga varsa iki tane havlu al ıslatıp suyunu sık mikrodalganın en sıcak ayarında 4 dakika ısıtıp havluları sar dönüşümlü olarak bu da saça çok iyi geliyor.
geçmiş olsun[/QUOTE]

sağol cnm saçlarımı sirkeli suyla durularım.protekim yok Kılıçbalığın topiğindeki maske sanırım yanmadan önce sormuştum geri dönmedi kimse hangi siteden alıyorsunuz proteki yada izmir 'de nerde bulabilirim.bir site buldum ama güvenemedim tavsiyeye ihtiyacım var.

dünya kadar ödediğim paraya acımıyorum saçlarıma acıyorum.umarım yapacağım bakımların faydası olur.hemen eksiklerimi alıp bakımlarıma başlamam gerekiyor

bir daha saç kesimi ne zaman uygun olacak aycangülcümmm ben haftasonunu kaçırdım oysaki uzunnn zamandır uygun zamanı bekliyordumm

sağol cnm saçlarımı sirkeli suyla durularım.protekim yok Kılıçbalığın topiğindeki maske sanırım yanmadan önce sormuştum geri dönmedi kimse hangi siteden alıyorsunuz proteki yada izmir 'de nerde bulabilirim.bir site buldum ama güvenemedim tavsiyeye ihtiyacım var.

dünya kadar ödediğim paraya acımıyorum saçlarıma acıyorum.umarım yapacağım bakımların faydası olur.hemen eksiklerimi alıp bakımlarıma başlamam gerekiyor[/QUOTE]

nereden alabileceğin konusunda bir şey söylemez Kılıç internetten almıyor zaten kendisi İstanbul'da yaşadığı için, site önerdiğinde sorun olduğu için bir şey söylemeyecektir.
internete güvenmiyorsan bana adresini mesaj at alır yollarım canım sana dert etme

ayyy bir de yazmazsam çatlarım en son eminönü çıkartmasında duş bonesi buldum nihayet!
acaip rahat saçıma bakım yaptığımda nasıl sarsam hava almasa diye türlü maymunluklarla uğraşmama gerek kalmadı artık, keratin maskemi akşam 7 de sürdüm boneyi taktım ertesi gün 12 gibi çıkardım ve ne gece ne de sporda kaymadı bile sıkmadı da başımı tavsiye edilir efendim vesselam

şu kalın naylon olanlardan mı kuzu
plastik topu kesip kafama geçirsem aynı işi görür diye düşünmüştüm ilk gördüğümde
süvaride var burda sen memnun kaldıysan ben de alayım

selam aycangül. sana ulaşmaya çalışıyorum ama burdan mesaj yazamıyorum. faceten ekledim ama hala kabul etmedin mesajda yazdm ben kk'dan diye. faceten cvp atarsan sevinirim (Elif I..)

Son düzenleme:
aycangul senden ve tum tecrubeli arkadaslardan yardım istiyorum ..

sacımla alakalı bir kaç sorunum var , ilki son birkaç aydır cok fazla dokulmeye basladı, ne tavsiye edersiniz?

ikincisi ben kendimi bildim bileli neredeyse devam eden bir sorun var, benim kafa derimde sanki yaglı bir tabaka varmıs gibi hissediyorum, yani sacım kirliyken artıyor ama daha banyodan yeni cıkmısken bile boyle kafamı kasır gibi yapsam tırnaklarımın içine yaglı beyaz kum gibi bişey doluyor, nedir bu ve nasıl kurtulabilirm, hatta sırf bu yuzden ben saclarımın cok yaglı oldugunu dusunup surekli yaglı saclar için sampuan alıyordum ama bikaç kişi sac tellerimin kuru oldugunu soyleyince kafam karıstı bi kaç kez kuru saclar için olan urun aldım, şimdi genelde normal saclar için ya da her sac tipine uygun yazanları alıyorum cunku bilemiyorum benim sacım kuru mu yaglı mı? ne yapmam gerek bilen var mı bu durumdan kurtulmak icin?

arkadaşlar mesajlarınıza hiç bakamadım ama birkaç günlük listeyi verdim.hafta sonu sınavım var ve çok sıkışığım özür dilerim.ve bu kez dualarınıza herzamankinden çık ihtiyacım var !
bugünlerde unutmayın beni dua edderken olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…