kuaföre git tabii :) anladığım kadarıyla kuaföre gitmeyi pek tercih etmiyorsun... sana küçük bir tavsiyem olacak... düğününden önce mutlaka saç ve makyaj provası yap. çünkü sadece düğün zamanı gidersen hem alışık olmadığından hem de o gün her şeyin mükemmel olmasını isteyeceğinden saçını ve makyajını büyük ihtimalle beğenmeyip kendini mutsuz hissedeceksin. ama önceden provaya gidersen bir süprizle karşılaşmazsın ayrıca prova sonunda bir dahaki sefere neyi nasıl istediğini daha net anlarsın
benim bunları yazmam çok alakasız oldu farkındayım ama kendimi tutamadım kusura bakma
Saçlarım lastik gibi uzuyor benimmmama hata bende sadece kestirsem başıma böyle birşey gelmeyecekti
kuaförlerin yaptığı saç ve makyaj ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi bravolilithmoon videolarını ben de izliyorum saçlarım bi uzasın tek tek bütün modelleri yapacağım
Ben de abartılı saç modelleri ve makyajı hiç sevmem. Bana kalsa hoş bir topuz ve doğal bir makyajla olay biter. Arkadaşlarım delirdin mi diyorlar düğününde de gitmezsen artık olmaz.
Ben bir de gerginleşirim diye de çekiniyorum. O tel tokalardan, saç spreylerinden ve saçımla savaşmalarından ciddi manada nefret ediyorum
senelerdir röfle kullanıyorum röfle kullanıyorum ilk defa başıma böyle birşey geldi.lüks ve isim yapmış bir kuaför birde saçlarımı yıkamaya korkuyorum ne yapcam ben akıl verin arkadaşlarkuaför mü bidaha aslaaaa
Saçlarım lastik gibi uzuyor benimmmama hata bende sadece kestirsem başıma böyle birşey gelmeyecekti
Hemen bakımlara başla özellikle yağlı bakımlar saçlarını kendine getirir :18: üzülme sakın tarihlere uy yap bakımını bak tekrar kavuşacaksın güzel saçlarınaa
Çok yıprandıysa bir tavsiyede bulunmak istedim: saçını yıkarken şampuanla yıkamadan önce krem sür, şampuanla sonra tekrar kremle. Alışkın olduğumuz gibi sadece şampuan ve krem yapma, bunu bir denemelisin[/QUOT
İlk defa başıma böyle birşey geldi ne yapacağımı bilemedim şaşkın ve üzgünüm tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
söylenen herşeyi uygulayacağım mutlaka
makarnaya dönen saçlara sirke iyi geliyordu sanırım ama tabi boyanın lastikleştirdiği saçı sirke ne kadar toparlayabilir orası tartışılır...
protek krem varsa onu kullan toparlar muhtemelen ya da maske, durulanan krem, durulanmayan kremi aynı ölçüde karıştırıp nemli saçına sür güzelce sonra da sıcak havlu sar saçına mikrodalga varsa iki tane havlu al ıslatıp suyunu sık mikrodalganın en sıcak ayarında 4 dakika ısıtıp havluları sar dönüşümlü olarak bu da saça çok iyi geliyor.
geçmiş olsun
ayyy bir de yazmazsam çatlarım en son eminönü çıkartmasında duş bonesi buldum nihayet!
acaip rahat saçıma bakım yaptığımda nasıl sarsam hava almasa diye türlü maymunluklarla uğraşmama gerek kalmadı artık, keratin maskemi akşam 7 de sürdüm boneyi taktım ertesi gün 12 gibi çıkardım ve ne gece ne de sporda kaymadı bile sıkmadı da başımı tavsiye edilir efendim vesselam
Biraz da bal eklesem nasıl olur. Yatmadan yapıp sabah yıkarım, sonra doğru kuaför...
şu kalın naylon olanlardan mı kuzu
plastik topu kesip kafama geçirsem aynı işi görür diye düşünmüştüm ilk gördüğümde
süvaride var burda sen memnun kaldıysan ben de alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?