Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Kızlar adıry Ends Serum for All Hair Types. kücük yeşil bir şisesi var.Tüm sac tipleri icin kuru sac onarıcı serum.

Tatlım uzun zamandır kullanıyorum bu serumu cok memnun kaldım. Avondan alıpda memnun kaldıgım nadir ürünler arasında. Birde yazarken bir yanlıslık yapmısım kurulanmayan yerine durulanmayan yazıcaktım.Eger kullanırsan ise yaradıgını görürsün :)

tamam tatlım çok teşekkür ederim en kısa zamanda alıp kullanacağım

uzamıyooorr uzamıyooorr uzamıyooorrr, burca göre ayda 1 kere geliyoo işte o tarihte bakım yapınca uzucak mı sankiii

uzamıyooorr uzamıyooorr uzamıyooorrr, burca göre ayda 1 kere geliyoo işte o tarihte bakım yapınca uzucak mı sankiii

canım ben uymuyorum tarihlere,takip edemiyorum çünkü..
ama bildiğim bişi varsa sen saçının uzayacağına inanacaksın.
hem de koşulsuz şartsız...
inan insan inanınca ayı ortadan böler...
bakımlarını aksatmadan yap, ben hatta saçlarımla konuşuyorum...
abarttım olayı ama sevgiyle her kapı açılır...
sen stres yaptıkça olan saçını da kaybedersin...sakin ve inançla...
hadi sıva kolları saçına iyi davran...

bakımlarıma geri dönmek zorundayım artık. hafta 1 maya, bir sarımsaklı z.yağlı fln yağ + vitaminleri karıştırıp bir bakım uygulamayı düşünüyorum... çok cansızlaştı saçlarım
kan tahlillerimde bişey çıkmadı,sadece demir depoları biraz azmış, 2 ay ilaç kullansan yeter dedi dr...
bu akşam maya + bal + yumurta sarısı karışımı yapmayı düşünüyorum. 1-2 saat bekletirim artık..
bilenlere sormak istedim, bakımdan sonra yıkayınca ısırgan otu suyu ile durulayayım diyorum, bunu yaptıktan sonra tekrar durulamak gerekiyor mu yoksa başımda kalsa olur mu ?
forumu inceledim baya ama herkes bişey söylemiş,bu topictekilerin daha bilinçli ve bilgili olduklarına inanıyorum nedense..

paytağım son tahlillerimde bana da aynı problemden bahsetti doktor.acilen demir depolarını doldurman gerek dedi. demr eksikliği varsa dışardan yaptığın hiçbirşey tam anlamıyla etkili olmuyor malesef..doktor bana her gün az pişmiş kırmızı et yememi söyledi.ama bu mümkün değil bende kara dut pekmezi aldım bir yemek kaşığı kadarını yarım limon suyuyla ve birazcıkta suyla karıştırıp içtim.henüz tahlil yaptıramadım,umarım işe yaramıştır..
bakım yapma demiyorum ama demir eksikliğini de ihmal etme..

avonun bence en başarılı ya da tek başarılı ürünü
ben de açık yeşil ve koyu yeşil olanı beğenerek kullanıyorum
her indiriminde alırım mutlaka sürekli kullanmasamda şu yedekleme huyum kahrolsun

yedekleme huyu bende de var... bazen ciddi ciddi abartıyorum makyaj malzemelerimin ve ojelerimin yedeklerini hiç eksik etmem mesela

Biliyordum cvp yazacagini birinin,ama bu konu sahibi biricik guzellik dagitan aycanimgulum olunca bir baska guzel oldu:) bakim yapmaya gidiyorum,yoldayim simdi:) demir ilacina basliyorum bugun,cekirdekli siyah uzum yerim bir de.. Ciddiye aliyorum yani canim,cok sagol ilgilendigin icin,cok mutlu ooldum...insallah toparlr saclarim en fazla 1ay icinde..seviyorum seni aycangulum!

demir ilacını da su yerine portakal suyuyla falan al tatlım.ve bu dönemde c vitaminine de önem ver çünkü demir emilimini arttırmanın tek yolu c vitamini almak.

demir ilacını da su yerine portakal suyuyla falan al tatlım.ve bu dönemde c vitaminine de önem ver çünkü demir emilimini arttırmanın tek yolu c vitamini almak.

tamam canım, inşallah dikkat edicem. aralık sonunda diyet de yaptım, zayıflama sürecinden kaynaklanmış da olabilir diye düşünüyorum.
C vitamini + demir + bakımlar... :13:
inşallah kendine gelir caaanım saçlarım..

benimde hiç saçım uzamıyor hatta belli bi boya geliyor saçlarımın uçları çok kırıldığı için kestirmek zorunda kalıyorum yine aynı boya geldiğinde yine uçları felaket oluyor bi ara kestirmicem diye inat ettim ama bi baktım kırıkları artıyor yukarılara çıkıyor. inadımdan vazgeçip kestirmek zorunda kaldım uf bıktım artk uzun saçlar istiyorumm

aycangülüm, öğlen dikkatimi çekti de benim başımın arka taraflarında bi yer böyle açılmış resmen
o kadar moralim bozuldu ki anlatamam yaa
oraya sarımsak sürsem olur mu sence?
dün akşamdan itibaren günde 1 diş de sarımsak yutmaya başladım ama, acaba sürsem mi ki hani saç kıran olanlara sürdürürler ya

sistem ilk mesajı güncellememe izin vermiyor.o nedenle buraya ekliyorum.

11 Nisan 2012, saat 21:01’den 13 Nisan 2012 saat 19:04’e kadar Ay Oğlak burcunda küçülecek;
saç bakımı için önemli tarihler. bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
cilt bakımı için uygun günler.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli. çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…