Tatlım uzun zamandır kullanıyorum bu serumu cok memnun kaldım. Avondan alıpda memnun kaldıgım nadir ürünler arasında. Birde yazarken bir yanlıslık yapmısım kurulanmayan yerine durulanmayan yazıcaktım.Eger kullanırsan ise yaradıgını görürsün :)
uzamıyooorr uzamıyooorr uzamıyooorrr, burca göre ayda 1 kere geliyoo işte o tarihte bakım yapınca uzucak mı sankiii
paytağım son tahlillerimde bana da aynı problemden bahsetti doktor.acilen demir depolarını doldurman gerek dedi. demr eksikliği varsa dışardan yaptığın hiçbirşey tam anlamıyla etkili olmuyor malesef..doktor bana her gün az pişmiş kırmızı et yememi söyledi.ama bu mümkün değilbakımlarıma geri dönmek zorundayım artık. hafta 1 maya, bir sarımsaklı z.yağlı fln yağ + vitaminleri karıştırıp bir bakım uygulamayı düşünüyorum... çok cansızlaştı saçlarım
kan tahlillerimde bişey çıkmadı,sadece demir depoları biraz azmış, 2 ay ilaç kullansan yeter dedi dr...
bu akşam maya + bal + yumurta sarısı karışımı yapmayı düşünüyorum. 1-2 saat bekletirim artık..
bilenlere sormak istedim, bakımdan sonra yıkayınca ısırgan otu suyu ile durulayayım diyorum, bunu yaptıktan sonra tekrar durulamak gerekiyor mu yoksa başımda kalsa olur mu ?
forumu inceledim baya ama herkes bişey söylemiş,bu topictekilerin daha bilinçli ve bilgili olduklarına inanıyorum nedense..
ben de kullanıyorum bu serumu minik yeşil şişe değil mi? gerçi şimdi değişmiş şişesinin rengi sanırım.
seviyorum ben de işe yaradığını hissediyorum.
ben de epeydir kullanıyorum bu serumu aralıklarla saçlarım uzunken ilk kullanışımı hatırlıyorum da şok geçirmiştim tek seferde o kadar fark ettirmesine
saçlarımda kırık yok benim de avonun sürekli kullandığım tek ürünü bu serum zaten sevmem ben de avonu
avonun bence en başarılı ya da tek başarılı ürünü
ben de açık yeşil ve koyu yeşil olanı beğenerek kullanıyorum
her indiriminde alırım mutlaka sürekli kullanmasamda şu yedekleme huyum kahrolsun
paytağım son tahlillerimde bana da aynı problemden bahsetti doktor.acilen demir depolarını doldurman gerek dedi. demr eksikliği varsa dışardan yaptığın hiçbirşey tam anlamıyla etkili olmuyor malesef..doktor bana her gün az pişmiş kırmızı et yememi söyledi.ama bu mümkün değilbende kara dut pekmezi aldım bir yemek kaşığı kadarını yarım limon suyuyla ve birazcıkta suyla karıştırıp içtim.henüz tahlil yaptıramadım,umarım işe yaramıştır..
bakım yapma demiyorum ama demir eksikliğini de ihmal etme..
Biliyordum cvp yazacagini birinin,ama bu konu sahibi biricik guzellik dagitan aycanimgulum olunca bir baska guzel oldu:) bakim yapmaya gidiyorum,yoldayim simdi:) demir ilacina basliyorum bugun,cekirdekli siyah uzum yerim bir de.. Ciddiye aliyorum yani canim,cok sagol ilgilendigin icin,cok mutlu ooldum...insallah toparlr saclarim en fazla 1ay icinde..seviyorum seni aycangulum!
demir ilacını da su yerine portakal suyuyla falan al tatlım.ve bu dönemde c vitaminine de önem ver çünkü demir emilimini arttırmanın tek yolu c vitamini almak.
demir ilacını da su yerine portakal suyuyla falan al tatlım.ve bu dönemde c vitaminine de önem ver çünkü demir emilimini arttırmanın tek yolu c vitamini almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?