- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
bu akşam hem saçımı boyayacağım hemde sinameki bakımı yapıcam ama hangisi önce yapılmalı kızlar ??
arkadaşlar ilk sayfayı güncelledim,bu hafta sonu sınavlarım var,sonrasında sohbet için de vaktim olacak inşallah :)
bakımlarınızı ihmal etmeyin
arkadaşlar ilk sayfayı güncelledim,bu hafta sonu sınavlarım var,sonrasında sohbet için de vaktim olacak inşallah :)
kızlar saç için maya maskesi nasıl oluyor?topiklere baktım ama bulamadım?:26:
Aşağıdaki linkten bilgi alabilirsin. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-d...aya-sac-dokulmesine-karsi-mucizevi-tarif.html
tatlım bana da bi vitamin bir de mineral maskesi önerebilir misin acaba... aslında vitamin maskesi olarak bemiks, evigen ve bepanthol üçlüsünü kullanıyorum ama artık farklı şeyler denemek istiyorum yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Yardımcı olmayı çok isterdim ama bemiksli sinameki kürü dışında başka maske bilmiyorum.
Umarım aradığını bulursun. :)
Şaclarınız kırılmadan uzasın istiyorsanız avonun kurulanmayan sac serumunu denemenizi öneririm şaclarım öyle kırılmadan belime kadar uzadı.Saclarımda boya oldugu icin ucları yıpranmıstı ama bu serum cok iyi geldi düzeldi saclarım o uclarında ki kuruluk gitti tavsiye ederim:)
Şaclarınız kırılmadan uzasın istiyorsanız avonun kurulanmayan sac serumunu denemenizi öneririm şaclarım öyle kırılmadan belime kadar uzadı.Saclarımda boya oldugu icin ucları yıpranmıstı ama bu serum cok iyi geldi düzeldi saclarım o uclarında ki kuruluk gitti tavsiye ederim:)
tatlım sen kaç aydır kullanıyorsun bu serumu? ben de denemeyi düşünüyorum ama avon ürünlerini genel olarak beğenmediğim için kararsız kaldım :44:
ben de kullanıyorum bu serumu minik yeşil şişe değil mi? gerçi şimdi değişmiş şişesinin rengi sanırım.
seviyorum ben de işe yaradığını hissediyorum.
ben de epeydir kullanıyorum bu serumu aralıklarla saçlarım uzunken ilk kullanışımı hatırlıyorum da şok geçirmiştim tek seferde o kadar fark ettirmesine
saçlarımda kırık yok benim de avonun sürekli kullandığım tek ürünü bu serum zaten sevmem ben de avonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?