Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Dün maya maskesini yaptım ohh mis gibi hacimli saçlara kavuştum :)

Teşekkür ederiz tarihler için

Bayanlar bende yağlarla saçıma bakım uyguluyorum saçım doğal renginde. ama ben saçımı boyatmaya karar verdim. bir yandan da yağlarla bakıma devam etmek istiyorum çünkü uzamasını sağlıyor. ama boyalı saça özellikle uyguladığınız bir uygulama var mı?
ve en önemlisi yağlar boyanın rengini açıyor mu?

Maya maskesini bir kere uyguladım daha önce. Ama o koku hala saçımda sanki, her yıkadığımda burnumda buram buram. Bir daha yapmaya cesaret edemiyorum ben. Mineral günlerinde saçlara ne yapılabilir ki?
Siz neler yapıyorsunuzZ?
Bu arada bir keresinde yağ günlerinde avakado ve jojoba yağını karıştırdım saç uçlarıma sürdüm, saç uçlarımdaki o kuru görüntü gitti, çok memnun kaldım, hatta şimdi de uygulayacağım, yatmadan sürüyorum sabaha kadar kalıyor.

kesim tarihleri bu ayin sonunda diye biliyorum
ama tam olarak nezaman acaba? buraya fazla bakamadigim icin kaciriyorum hep.
ilk defa saclarimi kuaförde kestirmeyi düsünüyorumda
hemde kat kat ama korkuyorum cok fazla kisaltir diye cünki kendim sadece uclarini hep keserdim...benim icin büyük bir adim

Aynı büyük adımı ben de attım ocağın sonunda ama yine hüsran yamuk kesmiş of of dertliyim :95::95::95::95:

dermalute şampuanı kullanan varmı? ben bioblası sormak için gitmiş eczaneye ama dermalute u çok övdüler, dayanamadım onu aldım.aslında hiç araştırmadan bilmediğim şeyi almazdım şimdi çok kararsız kaldım ya iyi gelmezsse diye...saçlarım dökülmeden ziyade çok ince telli çabuk kırılıyo...bilen varsa şu dermalute i yorumlarını paylaşabilir mi?

aynı dert bende de var 1 yıldır kendim uçlarımdan alıyorum ne kat kaldı ne bişe , izmitte yaşıyorum ve güzel saç kesen bi kuaför bulamıyorum bi türlü Ali Gür diye biyer var 50 tl ye saç kesiyo ama muhteşemmm kafanın şekline göre ayarlıyor falan en sonunda ona gidicem herhalde :)

8 gibi saç bakımımı yaptım sinamekili e vitamin kapsülleriyle bakım yağıyla gece 2-3 gibi de yıkarım oh mis.. ama kuaför işi hala muamma.. bu ay sonu kestireyim diyorum kıyamıyorum da ama uçları çok sivri kaldı ovalleştirmek istiyorum şekli şemalide düzelsin istiyorum bakalım kısmet :18:

arkadaşlar şubatın son haftası saç kesimi için uygun günler var merak etmeyin:)

aycangül merhaba daha önce yazmıstım bır rahatsızlığın vardı sanırım geçmiş olsun,
kiliçbalığı merhaba sizinde yazılarınızı okudum sampuanlar konusunda epey bilgilisiniz
benim saçlarım çok döküldü ve önü açıldı (((( ne tür bakımlar yapabılırım ne tür sampuan kullanabılırım yardımcı olursanız çok sevınırım.. ben suan avoxcin die bir sampuan kullanıyorum bir ara dökülmesi durmustu ama yeniden basladı ve zor tarıyorum saçlarımı zaten kıvırcık bırde sanırım sampuan etkiledi (( lütfen bana da yardım edın....

teşekkür ederim canım:)
şampuanlar konusunda hiç bir fikrim yok.kılıçbalığı çok detaylı bilgiye sahip gerçekten.mesajını görünce yanıtlayacaktır.

sana minnettarııız, sen çok yaşaa

sizde çok yaşayın :)))

Aycangülcüm seni burada görmüşken tekrar bilgi vereyim dedim.
Her eklediğin bakım tarihinin en az 1 gününde bakım yapıyorum.
Sanki saçlarım biraz daha uzadı ama tam net bilgi için aynı badiyle duş sonrası saçlarımı kurutup bilgi veririm ama tek kelimeyle mükemmeller, yumuşaklığı dökülmemesi hacmi zaten şu an mükemmel bu şekilde de uzamaya devam ederse yakında çok güzel uzamış olacaklar.
Ben bu uzamadan memnunken kesim tarihinde ucundan da olsa almayayım değil mi?

yok canım kesme sakın.mecbur kalmadıkça kesme artık bu sonucu yakalamışken.hem ihtiyacın olacağını da sanmıyorum.çünkü bakımlardan çok iyi sonuç alıyorsun, niye kırılsın ki.

yok canım kesme sakın.mecbur kalmadıkça kesme artık bu sonucu yakalamışken.hem ihtiyacın olacağını da sanmıyorum.çünkü bakımlardan çok iyi sonuç alıyorsun, niye kırılsın ki.

Kesimlerini zaten genelde etki yapsın diye kestiriyordum pek kırıldığından değil ama tamam kesime hayır diyoruz
Yağ bakımını eklemişsin ben de hemen kalktım ne bulduysam sürdüm yağ

Aycangül, senin verdiğin tarihlerde hep 2 maya maskesi, 1 de yağlı bakım uyguladım, saçlarım bugün dikkatimi çekti acaip hızlı uzamış ve ve en önemlisi uçlarındaki saç düzleştirici yanıkları kaybolmuş, yoklar :) Çok teşekkürler :)

Şimdi internetten gene boya siparişi vermem gerekecek, ilk defa keyifle veriyorum sipariş vallahi :)

şifa olsun canım,devamını diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…