Kullanabilirsin canım, sıkıntı yok...Gayette iyi gelir hatta...
cuma,akşam 20.30 dan sonra yada cumartesi yapmanı tavsiye ederim.ay koç burcundayken yani..ilk sayfayı güncelledim,oradan da bakabilirsin saatlerine :)
kolay gelsin,çok güzeş olsun inşallah :)
canım paytak neyin içeriğini yazmış,konu ne?
ben kaçırmışım ..
paytakkkkkkkk ne zaman yazdın onu benden habersiz benim topiğimde :)))
ıııı..yanılmıyosam priorin tabletti..kullanmışlığım var..bende bir işe yaramadıevet ya ben bir ara içten besleyeyim diye olur olmadık haplar içiyodum yahuuuuu..
kesin olarak bıraktın değil mi bu huyunu :))
bıraktım şekerim,hem işe yaramadığını anladım,hem de farklı emellerim var artık biliyorsun :) her ne kadar hala gerçekleşemese de ...
yumurta sarısı,bemiks,azcık elam sirkesi,yağ karışımı(zeytinyağ,badem,çamterebentin,fındık,susam,jojoba...) karıştırıp kafama sürdüm :) bakım saatine uygun değilmiş ama işe yarar yinede.kesim günüde gelmiş çok sevindim.bu bakımı ilk defa yaptım iyi gelirse pazar günüde saçımı azcık kesip yine yapıcam
Kına sevdalısı mavikuş kafaya kınayı koydu yine, hem de bu soğukta. Bakım tarihine denk gelmesine sevindim, bu gün yapmasaydım hiç yapamayacaktım çünkü
Soğuk diye yapmayacaktım, şu beni tetikledi: misafir olduğumuz okulun bir öğrencisi sürekli yanıma gelip beni öpmek istiyordu. Bana dedi ki beni bir önceki öğretmenine benzetmiş, onun da saçı yarı kırmızı yarı siyah biraz da beyazmış :) Çocuklar işte kalpleri çok temiz. Ben de harekete geçip kına yaktım, sadece yarı kırmızı yarı siyah olsun en azından :)
gerçekten istediğinde ,yani emin olduğunda olacak merak etme :)
canımmm...terapist aycangül..tek bir cümlen bazen hayat kurtarıyor..
Aycangülümm kestirdim saçlarımı ohh ..
Bir de kefirle ilgili bir şeyler okudum saç için ben de kefir sürdüm saçıma sonra da sıcak havlu ohh pek güzel oldu valla ..
darısı başıma inşallah..bende yarın için randevu aldım..
kestirdigimiz saçlarımız saglıkla cabucak uzarda rapunzel gibi olur insallah :108:
Yarın mayalı maskemi yapıcam yine hatta bu sefer birazcık zeytinyağı koymayı düşünmüyor değilim yağ günlerinde değiliz aslında ama yinede belki etki sağlar
Nasıl uygulanıyor bu maske ki, başlık vardır eminim ama bulamadım ben, yönlendirebilir mi biriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?