Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

marketteki şampuanları kimse önermiyor tuz oranı yüksek oldugu için.
eger saçların gürleşsin istiyorsan nival sarımsaklı şampuanı önerebilirim.

Son düzenleme:
ahhh tatlım..o anneyle aramızda kocamaannn bir fark oluştu..sebebi :http://www.kadinlarkulubu.com/isten...eden-bakmayi-oneriyorum-638.html#post22510552

birde bugünlerde her soruyu tek tek cevaplayamıyorum

aycancım canım benim sağlığın herşeyden önemli
biraz el etek çek kendine dön kuzum
bırak burda hatunlar kıla karışsın, saçları çalı olsun
senden daha mı önemli
aslında ben seni 1 hafta misafir etsem 5 kilo garantisi verebilirim
istanbula yolun düştüğünde mutlaka beklerim
seni besiye çekerim

bu arada dün sinameki kürümü yaptım
yumaşık pırıl pırıl saçlarım

şöööle yağlı mağlı bir maske istiyorum da kafama göre karıştırsam mı bilemedim
sen özel mesajlarına bi bak hele

şöööle yağlı mağlı bir maske istiyorum da kafama göre karıştırsam mı bilemedim
sen özel mesajlarına bi bak hele

baktım sevinçten sekiz köşeyim
kafana göre karıştır kuzu demirbaşları belli zaten
badem yağı hint yağı hatta yumurta sarısı bi tane bemiks falan

baktım sevinçten sekiz köşeyim
kafana göre karıştır kuzu demirbaşları belli zaten
badem yağı hint yağı hatta yumurta sarısı bi tane bemiks falan

fındık yağı da var evde onu da kullansam da bitse aslında ama üşengeç ben yazdım buraya içeri gittim kaldı yarın artık kısmetse, ben de çok mutlu oldum gördüğümde hemencik haber verdim sana o yüzden

şu sinameki küründen kastınız ne?
nasıl uyguluyorsunuz öğrenebilir miyim acep

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/307364-kuaforden-sac-uzatacak-formul.html

''ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben''

Bu tarihlerde saç kesimi ile ilgili birşey yazmamışsın aycangül, ben de bugün saçlarımdan çok az kestirdim, merak ettim şimdi,
Kilo alabileceğimiz tarihlere sen de çok dikkat et canım,yani almak için fırsat olabilir. Kilo kaybı tehlikeli birşey ve hastaneye gidip birkaç tahlil yaptırmalısın, ben de bir ara çok olmasa da biraz kilo kaybettim ve hep yorgunluk hissi vardı. Tahlil yaptırdım , idrar tahlilimde ketonlar çıktı ki hiç normal değilmiş. Yani vücüdüm yakacak birşey bulamamış, aç geziyormuşum meğerse. Dikkat et, bir süre sonra diyetisyene gideceğim, yeniden yaptıracağım tahlilleri.
Bir soru daha, kaşların gürleşmesi için sarımsak okudum her yerde, bu hangi tür bakım ki? hangi günlerde uygulanmalı?
Ve ilik bakımını da durymuşsundur, bu bakım hangi günlerde uygulanabilir? Çiçek desen değil, yağ mı ki?

Ben de bugün bakım yapmayı düşünüyordum. Fakat misafirim geldi ve yapamadım. Şu an saat geçmiş durumda. Şimdi mi yapsam yoksa yarın sabah mı? Tarihi geçirdiğim için yapmamın bir faydası olmaz mı? Daha önce 3 defa verilen tarihlerde bakım yapmıştım. Bu 4. olacaktı...

kızlar saç kesimi için bu ocak sonuna kadar uygun değil demiş aycangül arkadaşımız ama benim saçlarım çok kötü uçlarını tarayamıyorum bile bakım yapıyorum uçlar kırık olduğu için işe yarayacağınıda düşünmüyorum.Kestirsem ne gibi sorun olur benim için geç mi uzar acep

ben buraya bakmayı unuttum sacımı dun kestım ve boyadım boya ıcın uygunda kesım ıcın uygun degılmıs

Aycangülün tarihleri etkili oluyor, belki beklemene değer ve daha hızlı uzar saçın, bence biraz bekle. Çok rahatsız olduysan bilemem ama

Arkadaşlar Sığır İliği kürünü hangi günlerde yapmak daha mantıklı bilemiyorum,

köklere bakım olduğu için mineral günlerinde olabilir,

yağlı bir bakım olduğu için de yağ günlerinde olabilir,

hangisi???

ocağın son haftasına kadar saç kesimi için ugun bir gün yok arkadaşlar,zaten bu sürenin iki haftası küçülen ay fazında olacağız,dolayısıyla saçlarımıza dokunmuyoruz.

aycangül merhaba lütfen bana da yardımmmm :)
saclarım az ve sarimsaklı sampuan kullanıyorum yeni yeni kendine gelmeye basladı sınemakılı karısımı ne zaman yapmaya baslayalım ve ne kadar kalsın basmızda ve diplerine de sürebilir miyim ??
birde saçları ne kadar da bır ne zaman kestırmek lazım????
tsk ederım sımdıdennnn ))

bence hiçbiri değil protein günlerinde olmalı.

Aycangül, geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı ve verdiğin kiloları tekrar alman diliyorum.

Bu tarihler dışında yapılan bakımların hiç mi faydası olmaz? Yoksa az da olsa bir etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…