Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangülüm illa yağ bakımı olmak zorunda değil di mi benim bugün çok vaktim yok çünkü de kil maskesi deniyim diyorum saçlarıma. Mineral ve tuz günlerini mi bekliyim yoksa bugün etkili olur mu o da?

ayy hangisini yapsamki, havuc/turp mu yoksa sinemaki mi( ben dusunene kadar sabah olur)

aycangülüm illa yağ bakımı olmak zorunda değil di mi benim bugün çok vaktim yok çünkü de kil maskesi deniyim diyorum saçlarıma. Mineral ve tuz günlerini mi bekliyim yoksa bugün etkili olur mu o da?

siz bilirsiniz ama her bakımı kendi gününde yapmak etkiyi arttırıyor kesinlikle...
pixim,uzamaya dikkat eder misin yine canım..

siz bilirsiniz ama her bakımı kendi gününde yapmak etkiyi arttırıyor kesinlikle...
pixim,uzamaya dikkat eder misin yine canım..

tamam canım, yağ yazmadığın için deniyim dedim.
Ben o zaman kil yapıyorum vaktim geldiğinde sonuçları bildiririm canım

Bakım saatleri bugün için değil mi? 1 ocak yazıyor ama?:26:
Geçen hafta söylediğin saatte yaptım bakımımı sabaha kadar tuttum, inanılmaz yaradı Saçlarım yeniden doğdu resmen. (uzun süredir bakım yapamıyordum kafamda yara var diye, ama geçti artık her hafta yapacağım inş.)

aycangülüm vitamin ve protein günleri oldugu gözümden kaçmış yazmadan önce, maya yaptım ben saçıma kil yerine. mayayıda ilk defa yapışım bakalım nasıl etkilicek.

evde kuru maya buldum

kuru mayala olurmu acep??? bide bi topikte sutle icin deniliyor, baska bir topikte zeytinyag ve maya karistirim saca surun deniliyor:s
kafam iyice karisti

evde kuru maya buldum

kuru mayala olurmu acep??? bide bi topikte sutle icin deniliyor, baska bir topikte zeytinyag ve maya karistirim saca surun deniliyor:s
kafam iyice karisti

tatlım artık farketmez zaten,süresi geçti malesef:)
ilk sayfaya hangi saatte yapmanız gerektiğini yazmıştım,gözünden kaçmış sanırım :)

31 Aralık 2011, saat 12:48’den 03 Ocak 2012 saat 22:06’ya kadar Ay Koç burcunda büyüyecek;

hmm tuh olsun birdahaki sefere, dikkat etmis olurum:) yalniz saat seylerini pek anlamadim: 03-01-2012 saat 22.06 ya kadar degilmi ?
(hollandada kaliyorum 02-01-2012 saat 23.13 suan da...)

Aycangülüm ben mayalı maskeyi saçımda 2.5 saat tuttum sonra yıkadım, sabaha kadar tutamadım. Malum sınav zamanı
Sana kısa bir rapor veriyim dedim. Normalde benim saçlarım banyoda 50 tel rahat dökülür ve tararken. banyoda nerdeyse hiç dökülmedi tararkende 5-10 tel anca döküldü ama o kadarda normal
Birazcık kouyor maya ama olsun değer yumuşacık ve parlaklar
Uzama konusunda şuan net birşey söyleyemiyorum 1-2 güne anlarım ama sanırım, geçen gün uçlarından kestim biraz daha sağlıklı ve hızlı uzasınlar diye.
Teşekkür ederim Aycangülümm sayende bu saçları gürleştirip uzatıcam

çok teşekkür ederim.. bu demek oluyorki.. önce sinamekili kürümü yapıp sonra da dip boyaya gidicem :))

Selective Protek ammino keratin maskesini saçıma sürdüm Komutanım, emir ve görüşlerinize hazırız

Yağ sürüp bekletemiyorum maalesef ama sinamekinin çayını yapıp kafamdan aşağı döktüm. zor koşullarda bile bakımı elden bırakmıyorum heh heh

Özellikle alnımın üstündeki, yani en öndeki kısacık dik dik ve çok komik olan saçlarımın uzamasını istiyorum, o saçlar sonradan çıktı ve kendi hallerinde takılıyorlar, çok garip bir görüntü oluşuyor saçlarımı toplayınca,
bunun için ne yapablirim, evde bemiks ampul var onu sade bir şekilde sürüp bekletsem ters bir etkisi olmaz değil mi?
Acil cevap lazım bana ama, çünkü saç bakımı için uygun saatlerdeyiz şu anda...

kızlar bu sinameki süper gerçekten ama o kadar üşeniyorumki onu yap, saçta beklet fln :26:
keşke şöyle sihirli bi iksir olsa tek uygulamada saçlarımız belimize kadar uzasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…