Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canım sorduğunda saç kesim tarihiymiş zaten,aralık başında yine var.ilk sayfayı sık sık kontrol et lütfen.bu ara geç görüyorum mesajlarınızı sınavlarımdan dolayı.

Aycangülümm saolsunnn ..
Cilt saç kıl tüy kilo derken baştan yarattı
Cidden son zamanlarda hiç bir şeyi kaçırmıyorum.

sizde sağolun :)

herhangi bir kil maskesi tarifim yok,nette güzel bir maske bulabilirsin..verdiğim tarihlerde yaparsan etkisi daha güçlü olacak zaten.

canım afedersin,çok beklettim.
rengi ve kalıcılığı boyaya değil verdiğim tarihlere bağlı zaten :)
ben hiç bitkisel boya kullanmadım.onlarda tamamen bitkisel değil diye biliyorum.araştırmadım açıkçası.
kuaförde yaptırmak gerektiğini sanmıyorum,bildiğimiz boya değil mi içerik dışında?

Su içsek yarayacak demiş aycangül, kesssinlikle inanıyorum ya..
Resmen 3 kg. aldım normalinden baska extra hicbir sey yemediğim halde, acaba dedim regl siskinliğim mi var, (o tarihlerde aldım cünkü) anam bitti reglim, hala duruyo orda öylece üc kg..

Derhal kendime geldirecek sekilde beslenmeye baslıyorum, abur cuburu zaten hayatımdan %80 cıkarmıstım, artık %100 cıkarıcam ve faydalı ama yağlı kuruyemişleri de(fındık, ceviz) yarı yarıya azaltıcam, balığı pismis değil haslama, pirinci margarinli pilav değil lapa yapıcam, bir süre yağız tuzsuz gecsin böyle giderse 10 Aralığa gelmeden 1o kg görücem yoksa.. :18:

Son düzenleme:
AYCANGÜL 'ÜMMM sana sonsuz teşekkürlerimizi bir borç bilirim ...şey diyecektim ben sinameki 2. kürümü her cuma yapıyorum ama bugünde saç bakımı için önemli tarihler bugünde yapsam acaba sıkıntı olurmu yoksa her cuma mı yapayIM..TEŞEKKÜR EDERİM...

aycangül canım ben aslan burcuyum bakımımı nezaman yapmalıyım saçlarımın çok acil uzamasını istiyorum mayısta belimdeki saçlarımı emo kesimi yaptılar ben istemediğim halde acaip kısalttılar düzelmesi için mayıstan sonra 2 defa daha kestirdim saçlarım omuzlarımda nedir benim bu çektiğim kuaförlerin ellerinden ya senede 1 kez gidiyorum onda bile pişman oluyrum bıktırdılar beni artık

bildiğimiz boya gibimi onu bilmiyorum.ama kuaförde bitkisel boya diye geçiyormuşsonra başını perme yaptırınca bir sıcak hava üfleyen birşeye koyuyorlar yaa öyle bir makina ya koyuyorlarmış.senin her konuda bilgin var.belki bunuda biliyorsundur diye düşünmüştüm.ama önemli değil.kuaförlere sorsam abarta abarta bitiremezler.sen çok detaycısın herşeyi baya arştırıyorsun.bilgin vardır diye düşünmüştüm.neyse ben araştırmaya devam edeyim.herşey için çok sağol.emeğine,sabrına,yüreğine sağlık.

ben de ne zaman kuaföre kestirsem aynı oluyor o yüzden artık kesiö günlerinde kendim uçlarından alıyorum çok memnunum..

Bir ara ne güzel düzenli yapıyordum. 4-5 kereden sonra bıraktım sinemakiyi çok pişmanım
saçlarımı uygun tarihlerde kırpıyorum çok iyi oluyor .
sinemakiyede kesin dönüş yaptım,bıkmadan usanmadan yapacağım. Saçlarımın bir an önce uzaması gerek
Aycangül canım çok teşekkürler sana da sürekli güncelliyorsun hiç aksatmıyorsun duacınım , sağlıcakla kal .

ilk sayfadaki tavsiyelerime uyarak bakım yapman yeterli..
sende etkili olacak kürü bulmanda önemli tabi..
ben ne yaptıysam extra bir uzama sağlayamadım malesef..sinameki,turp,entele vs vs....
bu ay protein ve vitamin için önemli bir dönem olduğundan polene başladım.içten beslenmeyi deneyeceğim,çünkü beslenmem kötü,iştahsız biriyim.vücut aldığı vitaminleri öncelikle hayati organlara taşıyor malum.saçlarıma sıra gelmiyor.bu durumda dıştan değil içten beslenmek şart.aklıma geldikçe de masaj yapıyorum saç diplerime..sıkılıyorum tabi birkaç dakikacık yapabiliyorum.yeniayda başladım,bakalım nasıl olacak :)
sana da tavsiyem bu yönde:)
kolay gelsin:)

sadece etkili günlerde yapman bile yeterli aslında..
istiyorsan bugün de yap..bir seferde olumsuz birşey yaşayacağını sanmıyorum.

teşekkür ederim canım,güle güle kullan,şifa olsun :)

kuaförler de çok yaratıcı olmaya başladılar.benim yaşadığım yerde normal boya gibi uygulanıyor tatlım..
sende sıcak havlula sararsın,ne olacak..yıllardır sıcak uygulayarak mı boyandı saçlarımız.
bitkisel boyaların tek özelliği içeriğinde daha az kimyasal olmasıdır bana göre..aksi olsaydı, baştan beri bilgilendirilirdi insanlar.
bu boyaların fiyatı diğerlerine göre yüksek,üste birde boyatma ücreti; müşteri kaçmaya başladıkça çözüm üretmeye başlandı gibi geliyor.
tabi bunu hepsi için söyleyemem,haksızlık olmasın..brezilya fönünü bile kendisi yapan türk kadını bitkisel boyayı mı evde uygulayamayacak

Son düzenleme:

ah aycangül ahhh.. saçlarım tuzlu suyla yıkanmaktan mahvoldu, saç kılığından çıktı. tüy tüy oldu. dökülmesi de apayrı en etkilisi hangisi acaba? maya içmek etki eder mi acaba :18:

ah aycangül ahhh.. saçlarım tuzlu suyla yıkanmaktan mahvoldu, saç kılığından çıktı. tüy tüy oldu. dökülmesi de apayrı en etkilisi hangisi acaba? maya içmek etki eder mi acaba :18:

kesinlikle polen canım.

örneğin:

1 Gram Polendeki 8 mg B1 vitaminini şu besinler sağlar: 70 gram Bira mayası, 3 kg. Karaciğer, 8 tam kepekli ekmek, 20 kg. elma veya domates

1 Gram Polendeki 5 mg B2 vitaminini şu besinler sağlar: 50 gram Bira mayası, 6 kg. portakal, 12 kg. domates, 16 kg. elma 74 adet beyaz ekmek

1 Gram Polendeki 27 mg B5 vitaminini şu besinler sağlar: 35 gram Bira mayası, 13 kg. sığır eti, 25 kg. kabuklu buğday, 95 lt süt

teşekkür ederim canım.
bi de onu deneyeyim bakalım. gerçi onu anca türkiyeye geldiğimde alırım.
1gr ı ne kadar çok şey içeriyomuş meğer :97:

saçı sürekli sık örmek saçı uzatır arkadaşlar belimde olduğu için saçlarım bunu söyleyebilirim gerçi benim saçlarım çabuk uzuyor ama bununda etkisi olduğunu duymuşdum

saçı sürekli sık örmek saçı uzatır arkadaşlar belimde olduğu için saçlarım bunu söyleyebilirim gerçi benim saçlarım çabuk uzuyor ama bununda etkisi olduğunu duymuşdum

ne alakası var yaa ben de hep örüyordum ama hiç katkısı olmadı uzamasına

ne alakası var yaa ben de hep örüyordum ama hiç katkısı olmadı uzamasına

bilmem çoğu insan dan duydumm annemde uzun saçı çok severdi hep örerdi benim saçlarımı böyle sıkı sıkı... nekadar doğru nekadar yanlış bilemem araştırmadım çünkü duyduğum bişeyi paylaşıyorum.

yok hiçbir ilgisi yok
saç uzaması insanın yapısına bağlıdır
bi de işte maskeler şunlar bunlar ve de vitamin minarel filan alırsak belki çabuklaştırırız
mesela benim saçım çok yavaş uzar annemin de tam tersi çok hızlı
o da hep kestirir ben de uzun saç hastası, keşke değişsek :))

bilmem bi çok insandan duydum aslında bi araştırmak lazım benimde saçım çabuk uzar hiç öle özel bakım falan filan özel beslenme hiç bişey yapmıyorum aksine çok zayıfım ve doğru düzgün yemek falanda yemem

bu gün yağ günü diye içinde biberiye ile beklttiğim zeytin yağını sürdüm.dün maranki yi dinledim.saça benzeyen herşey saça iyi geliyormuş.bunlar:biberiye ısırgan,ve çam imiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…