• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangül bir başlıkta gördüm.2 haftada 10 santim uzuyor diye.belki abartılıdır 10 cm.ama senin verdiğin vitamin ve mineral günlerinde yapsammı acaba?tarif şu havuç rendelenecek pişirilecek içine küçük küçük doğranmış sarmısak ve 1 subardağı su konup kaynatılacak ılıyınca saça sürülecek.mineral günlerinde yumurtalı tarifler daha mı iyi olur acaba.ne önerirsin?

aycangülcüm başlıkta da yazdım.sende cevher var.sen bu konuda ne önerirsin.ayak topuklaımız için.vazelin sürüyorum her akşam düzeliyor.bir hafta sürmeyeyim tekrar sertleşiyor.bir önerin varmı?yazın bakıyorum çok güzel kadınlar ve de şık ayaklarına bakınca bütün karizma bitiyor.insan bütünüyle şık temiz olmalı bence..

aycangülcüm başlıkta da yazdım.sende cevher var.sen bu konuda ne önerirsin.ayak topuklaımız için.vazelin sürüyorum her akşam düzeliyor.bir hafta sürmeyeyim tekrar sertleşiyor.bir önerin varmı?yazın bakıyorum çok güzel kadınlar ve de şık ayaklarına bakınca bütün karizma bitiyor.insan bütünüyle şık temiz olmalı bence..

teyzoşum ayaklarına yatmadan gliserin sürüyordu yumuşacık oluyor diyordu..
hiç denemedim ama bende denicem ilk fırsatta
bakalım yumaşık ayaklarımız gliserinle nasıl oluyo

arkadaşlar aycangülün ilk sayfada bahsettiği (mayalı bakım)tarifi nedir acaba
bilen varsa bana yazabilirmisiniz,
saçlarım hem inceldi hem dökülüyor 4 aralık son gün lütfen bilenler paylaşabilirmi

cnm aycangüle sormuşsun ama bildiğim bişey olduğu için paylaşıyım dedim
benim topuklarımda çatlaktı ve çok iğrençti..çoraplar bir giyimlikti çıkarırken topuk yırtılıyordu
burda biri kaynanasının formülünü anlatmış
bende denedim..kesin çözüm değil ama gerçekten çok işe yaradı

1 kutu vazelinin içine 5 tane aspirini ezip karıştır( ben küçük bir kutuya 10 tane aspirin karıştırdım..adetini bilmiyodum sonra araştırınca öğrendim 5 yeterliymiş)..her akşam yatarken ayaklarına sür ,çorap giyip yat
banyo yaparken yumuşadığı zaman çatlakların topuk taşıyla kazı

komşumun topuklarımın düzeleceğinden hiç umudu yoktu..görünce çok şaşırdı
şimdi oda herkese öneriyor

cnm aycangüle sormuşsun ama bildiğim bişey olduğu için paylaşıyım dedim
benim topuklarımda çatlaktı ve çok iğrençti..çoraplar bir giyimlikti çıkarırken topuk yırtılıyordu
burda biri kaynanasının formülünü anlatmış
bende denedim..kesin çözüm değil ama gerçekten çok işe yaradı

1 kutu vazelinin içine 5 tane aspirini ezip karıştır( ben küçük bir kutuya 10 tane aspirin karıştırdım..adetini bilmiyodum sonra araştırınca öğrendim 5 yeterliymiş)..her akşam yatarken ayaklarına sür ,çorap giyip yat
banyo yaparken yumuşadığı zaman çatlakların topuk taşıyla kazı

komşumun topuklarımın düzeleceğinden hiç umudu yoktu..görünce çok şaşırdı
şimdi oda herkese öneriyor

en kısa zamanda deneyecem teşekkürler..

Kızlar aycangülün kesim için çok uygun dediği 4-5 Aralık gibi saçımı birazcıcık kesmeyi düşünüyorum. Kuaföre gitmeyeyim diyorum kendi kendine takılır kat falan verir hatır hutur plastik fırçasıyla stresini falan atar. Gerek yok. Kendim keseyim bakalım ne olacak :)

evet ya benimde topuklarım kurak topraklara dönmüştü:52: ,bende evde olan cilt yumuşatıcıları karıştırdım(vazelin,dove krem,gliserin)
akşam yatarken ovarak sürdüm pamuklu çorap giyip yattım en az bir hafta yumuşacık kalır ,haftaya birdaha yaparım

ben de bu sitede öğrendim.herşeyi sürüyorum ne yapayım.maya,zeytinyağı....yalnız havuç kaldı onuda yapsaydım iyi olacak..

4 aralıkta yapıcağım bu mayalı bakımı çok teşekkürler:3:
ay ne güzel ya ben çok seviyorum bu siteyi,hiç tanımadığım insanların benim sorunumla ilgilenmesi çözüm üretmesi,
cevap vermesi bile çok güzel :21::21::21:bütün k.k üyelerini:46::46::46::46::46::46:

kesinlikle polen canım.

örneğin:

1 Gram Polendeki 8 mg B1 vitaminini şu besinler sağlar: 70 gram Bira mayası, 3 kg. Karaciğer, 8 tam kepekli ekmek, 20 kg. elma veya domates

1 Gram Polendeki 5 mg B2 vitaminini şu besinler sağlar: 50 gram Bira mayası, 6 kg. portakal, 12 kg. domates, 16 kg. elma 74 adet beyaz ekmek

1 Gram Polendeki 27 mg B5 vitaminini şu besinler sağlar: 35 gram Bira mayası, 13 kg. sığır eti, 25 kg. kabuklu buğday, 95 lt süt

Markete gittim buldum organik polen vallahi dehşete düştüm faydalarından ötürü.. :52:

Kansızlık yenicem uleyn seniii, ama polenle ama havucla, yenicem bu demir eksikliğini de, zavallı saclarım da artık uzucak inşallah .. :64:

Kızlar aycangülün kesim için çok uygun dediği 4-5 Aralık gibi saçımı birazcıcık kesmeyi düşünüyorum. Kuaföre gitmeyeyim diyorum kendi kendine takılır kat falan verir hatır hutur plastik fırçasıyla stresini falan atar. Gerek yok. Kendim keseyim bakalım ne olacak :)

O tarihte kestirirsek daha mı çabuk uzuyor saçlarımız? Öyle ise ben de evde alıcam azıcık uçlarından :)

Herhalde canım, ben de öyle yorumladım. Uzamasına ve sağlığına katkısı oluyordur elbet

organicum sampuanin sac kreminin ustunde saglikli uzamaya katki saglar yaziyor. eczanede satiliyor biraz pahali. ben yeni aldim simdilik memnunum uzamada faydasini gorursem yazarim daha.

O tarihte kestirirsek daha mı çabuk uzuyor saçlarımız? Öyle ise ben de evde alıcam azıcık uçlarından :)

O tarihlerde kestirmek saçın daha hızlı uzamasını sağlamıyor. O tarihler dışında kestirildiğinde saçın uzamasını durdurmuş oluyormuşuz. Tabiki saçlarımızın sağlıklı ve hızlı uzamaları için kırıklarından kurtulmamız gerekiyor. Bu nedenle, verilen tarihlerde kestirmek saçlarımızın sağlıklı uzamaları için (kırıklardan kurtulmak için) en uygun tarihler.

Yanlış hatırlamıyorsam, Aycangül buna benzer bir açıklama yapmıştı ki, bence de çok mantıklı.

O tarihlerde kestirmek saçın daha hızlı uzamasını sağlamıyor. O tarihler dışında kestirildiğinde saçın uzamasını durdurmuş oluyormuşuz. Tabiki saçlarımızın sağlıklı ve hızlı uzamaları için kırıklarından kurtulmamız gerekiyor. Bu nedenle, verilen tarihlerde kestirmek saçlarımızın sağlıklı uzamaları için (kırıklardan kurtulmak için) en uygun tarihler.

Yanlış hatırlamıyorsam, Aycangül buna benzer bir açıklama yapmıştı ki, bence de çok mantıklı.

Bende aşırı kırık yok ama 6 aydır kesmedim. Yani amacım kırıklardan kurtulmak değil, sadece uzun zamandır kesmediğim için kesecektim. Senin yazdığını okuyunca kesmesem mi ki dedim

Back