aycangülüm 2 ay uyguladim bu bakimlari ve simdi ara verdimm 2ay ugrasmicam zamanimda yok artik fazla :)
sadece saclarimi verdigin tarihte kestirecem
bakim yapmadan ama tarihinde sacimi kestirmekde ise yararmi acaba?
ve bu arada sac kesim tarihi nezaman??
tsk ederim simdidenn
canım sorduğunda saç kesim tarihiymiş zaten,aralık başında yine var.ilk sayfayı sık sık kontrol et lütfen.bu ara geç görüyorum mesajlarınızı sınavlarımdan dolayı.
Aycangülümm saolsunnn ..
Cilt saç kıl tüy kilo derken baştan yarattı
Cidden son zamanlarda hiç bir şeyi kaçırmıyorum.
sizde sağolun :)
kızlar bi bakarmısınız:26:
şimdi bu yarın ve diğer gün olan saç dökülmesi ve saç kökünü kuvvetlendirmek için yapılan KİL maskesi hakında bilgi veririmisiniz..
hiç kil maskesi uygulamadım saçıma içeriği ve neler olduğunu anlatabilirmisiniz..
nasıl uyguluyoruz :26:
herhangi bir kil maskesi tarifim yok,nette güzel bir maske bulabilirsin..verdiğim tarihlerde yaparsan etkisi daha güçlü olacak zaten.
ben bitkisel boya hakkında bilgi istedim kimse yazmamış.sen tek tek cevaplayan sabırlı bir insansın.allah ne dileğin varsa onu versin sana.bitkisel boyayı kuaförde yaptırmak lazım galiba.rengi kalıcımı bişiyler yaz aycangül
canım afedersin,çok beklettim.
rengi ve kalıcılığı boyaya değil verdiğim tarihlere bağlı zaten :)
ben hiç bitkisel boya kullanmadım.onlarda tamamen bitkisel değil diye biliyorum.araştırmadım açıkçası.
kuaförde yaptırmak gerektiğini sanmıyorum,bildiğimiz boya değil mi içerik dışında?