• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Ah aycangulcum bir anlık dalgınlıgıma gelıp 3 hafta kadar önce saçlarımı kestirdim.
Kestirmez olaydım keşke.Hem boyu çok yamuk oldu hemde ön saçlarım istemediğim türde kısaldı.
Kestirdiğimden beri bakıma soktum saçlarımı.Dünde sinameki turum bitti 2 hafta aradayım.
Umarım hemen uzar saçlarımda bende bu biçimsiz saçlardan kurtulmuş olurum.
Böyle kötü olmasını da kesim günü olmayan bir günde kestirdiğime bağlıyorum.
Bir daha senin verdiğin kesim tarihlerinin dışında kesim yapmayacağım. =)))
Yaptığın bu çok faydalı paylaşımlar için tekrardan teşekkürler. =)

Son düzenleme:
Aycangül güncelledikçe deftere notlar alıyorum artık =)

23-25 Kasımınkilere uyuyorum, yenilerini de bekliyorum, onlara da uyucam, cok doğru bence bu tarihler, takip etmeli düzenli sekilde.. :10:

merhaba cnm
ben tüy topiğini ve burayı takip edip elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum
10 kasımdan 24 kasıma kadarki yapılan diyetlerden kolayca sonuç alınacağını yazmıştın
uyguladım ve gerçekten çok kolay kilo verdim
şimdi almamak için buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız demişsin
liste nerde acaba yani belirli bir yerdemi yoksa geçmiş mesajlardamı arayım
yani varsa bi sayfa numarası yazarmısın cnm

merhaba cnm
10 kasımdan 24 kasıma kadarki yapılan diyetlerden kolayca sonuç alınacağını yazmıştın
şimdi almamak için buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız demişsin

ilk sayfada.aycangül ilk sayfayı sürekli güncelliyor.

ben tarihleri alıp alıp hiç bir bakım yapmıyorum üşengeçlik diz boyu!
saçlarım epey uzadı ama kırıkları temizlemem lazım en yakın zamanda.

önümüzdeki 4 hafta boyunca proteinden ve vitaminlerden maksimum fayda sağlayacağız.bu ay polen kullanmanızı tavsiye ederim.kilo almak isteyenler yemeklerden hemen sonra,kilo vermek isteyenler ise yemeklerden 20 dakika önce almalılar.
hem genel sağlığınız hemde sa. sağlığınız için çok önemli bir besin.
bu küre yeniayda başlamanız daha da güzel olur.
ben yarın başlıyorum ;)
yazmışsın AycanGül ama ben daha önce sormuştum polenle alakalı gerçek olduğunu anlamanın yolu nedir acaba?

Ah aycangulcum bir anlık dalgınlıgıma gelıp 3 hafta kadar önce saçlarımı kestirdim.
Kestirmez olaydım keşke.Hem boyu çok yamuk oldu hemde ön saçlarım istemediğim türde kısaldı.
Kestirdiğimden beri bakıma soktum saçlarımı.Dünde sinameki turum bitti 2 hafta aradayım.
Umarım hemen uzar saçlarımda bende bu biçimsiz saçlardan kurtulmuş olurum.
Böyle kötü olmasını da kesim günü olmayan bir günde kestirdiğime bağlıyorum.
Bir daha senin verdiğin kesim tarihlerinin dışında kesim yapmayacağım. =)))
Yaptığın bu çok faydalı paylaşımlar için tekrardan teşekkürler. =)

rica ederim canım :)
geçmiş olsun

Aycangül güncelledikçe deftere notlar alıyorum artık =)

23-25 Kasımınkilere uyuyorum, yenilerini de bekliyorum, onlara da uyucam, cok doğru bence bu tarihler, takip etmeli düzenli sekilde.. :10:

şifa olsunnnn :)

aycangülüm bu yeni site olayı nedir kaçırmışım sanırım ben :26:

"site" deyince böyle kocaman birşey gibi görünüyor :1:
kendime ait küçük birşey yapıcam aylardır :)))
ondan bahsetmiştik pixim..

merhaba cnm

Lİste dediğimiz şu şekilde.
mesela karbonhidrat günleri dediği tarihte karbonhidratlardan uzak duruyorsun.
Yağ günlerinde yağlardan.
Bu şekilde uyguluyorsun.

tabi liste deyince liste aramış haliyle:))
ilk sayfadaki tavsiyeleri diyelim :1:
ayrıca sonuç almana çok sevindim,tebrik ediyorum başarını :71:

saçlarımı kestircem aycangülüm nerdesin nezaman kestirsem senden gelcek tarihi bekliyorumm.. :34:

dün eklemiştim canım şu an kesim için uygun dönemdeyiz.

ben tarihleri alıp alıp hiç bir bakım yapmıyorum üşengeçlik diz boyu!
saçlarım epey uzadı ama kırıkları temizlemem lazım en yakın zamanda.

önümüzdeki 4 hafta boyunca proteinden ve vitaminlerden maksimum fayda sağlayacağız.bu ay polen kullanmanızı tavsiye ederim.kilo almak isteyenler yemeklerden hemen sonra,kilo vermek isteyenler ise yemeklerden 20 dakika önce almalılar.
hem genel sağlığınız hemde sa. sağlığınız için çok önemli bir besin.
bu küre yeniayda başlamanız daha da güzel olur.
ben yarın başlıyorum ;)
yazmışsın AycanGül ama ben daha önce sormuştum polenle alakalı gerçek olduğunu anlamanın yolu nedir acaba?

yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır :1:

somut olarak görmek istiyorsan öncesinde ve sonrasında test yaptırabilirsin.

bu gün ilk kez yumurtalı bakım yapıcam hadi hayırlısı...arkadaşlar aycangülle özelden mesajlaşanlar varsa aycangül sitesini açtıktan sonra siz de bize buradan yazın hemen silin (bikaç saat sonra)birbirimize bari oyle bildirelim.aycangül yasak diye veremiyor site adı..

arkadaşlar aranızda bitkisel boya yaptıran var mı?hem zararsız mış hemde istediğimiz renk hemen tutuyormuş.lütfen bilgisi olan paylaşır mı acaba.*

aycangülüm 2 ay uyguladim bu bakimlari ve simdi ara verdimm 2ay ugrasmicam zamanimda yok artik fazla :)
sadece saclarimi verdigin tarihte kestirecem
bakim yapmadan ama tarihinde sacimi kestirmekde ise yararmi acaba?
ve bu arada sac kesim tarihi nezaman??
tsk ederim simdidenn :3:

kızlar bi bakarmısınız:26:

şimdi bu yarın ve diğer gün olan saç dökülmesi ve saç kökünü kuvvetlendirmek için yapılan KİL maskesi hakında bilgi veririmisiniz..
hiç kil maskesi uygulamadım saçıma içeriği ve neler olduğunu anlatabilirmisiniz..
nasıl uyguluyoruz :26:

ben bitkisel boya hakkında bilgi istedim kimse yazmamış.sen tek tek cevaplayan sabırlı bir insansın.allah ne dileğin varsa onu versin sana.bitkisel boyayı kuaförde yaptırmak lazım galiba.rengi kalıcımı bişiyler yaz aycangül

Back