aycangülcüm başlıkta da yazdım.sende cevher var.sen bu konuda ne önerirsin.ayak topuklaımız için.vazelin sürüyorum her akşam düzeliyor.bir hafta sürmeyeyim tekrar sertleşiyor.bir önerin varmı?yazın bakıyorum çok güzel kadınlar ve de şık ayaklarına bakınca bütün karizma bitiyor.insan bütünüyle şık temiz olmalı bence..
teyzoşum ayaklarına yatmadan gliserin sürüyordu yumuşacık oluyor diyordu..
hiç denemedim ama bende denicem ilk fırsatta
bakalım yumaşık ayaklarımız gliserinle nasıl oluyo
ben yaş maya var ya pakette.onun bir kısmını hemen hemen yarısını ılık suda eritiyorum o suyuda saçıma sürüyorum.
aaaa çok ilginç ilk kez duyuyorum,kuru maya var evde onlada yapsam olur herhalde:)
çok teşekkür ederim sinemaki:)
aycangülcüm başlıkta da yazdım.sende cevher var.sen bu konuda ne önerirsin.ayak topuklaımız için.vazelin sürüyorum her akşam düzeliyor.bir hafta sürmeyeyim tekrar sertleşiyor.bir önerin varmı?yazın bakıyorum çok güzel kadınlar ve de şık ayaklarına bakınca bütün karizma bitiyor.insan bütünüyle şık temiz olmalı bence..
cnm aycangüle sormuşsun ama bildiğim bişey olduğu için paylaşıyım dedim
benim topuklarımda çatlaktı ve çok iğrençti..çoraplar bir giyimlikti çıkarırken topuk yırtılıyordu
burda biri kaynanasının formülünü anlatmış
bende denedim..kesin çözüm değil ama gerçekten çok işe yaradı
1 kutu vazelinin içine 5 tane aspirini ezip karıştır( ben küçük bir kutuya 10 tane aspirin karıştırdım..adetini bilmiyodum sonra araştırınca öğrendim 5 yeterliymiş)..her akşam yatarken ayaklarına sür ,çorap giyip yat
banyo yaparken yumuşadığı zaman çatlakların topuk taşıyla kazı
komşumun topuklarımın düzeleceğinden hiç umudu yoktu..görünce çok şaşırdı
şimdi oda herkese öneriyor
ben de bu sitede öğrendim.herşeyi sürüyorum ne yapayım.maya,zeytinyağı....yalnız havuç kaldı onuda yapsaydım iyi olacak..
kesinlikle polen canım.
örneğin:
1 Gram Polendeki 8 mg B1 vitaminini şu besinler sağlar: 70 gram Bira mayası, 3 kg. Karaciğer, 8 tam kepekli ekmek, 20 kg. elma veya domates
1 Gram Polendeki 5 mg B2 vitaminini şu besinler sağlar: 50 gram Bira mayası, 6 kg. portakal, 12 kg. domates, 16 kg. elma 74 adet beyaz ekmek
1 Gram Polendeki 27 mg B5 vitaminini şu besinler sağlar: 35 gram Bira mayası, 13 kg. sığır eti, 25 kg. kabuklu buğday, 95 lt süt
Kızlar aycangülün kesim için çok uygun dediği 4-5 Aralık gibi saçımı birazcıcık kesmeyi düşünüyorum. Kuaföre gitmeyeyim diyorum kendi kendine takılır kat falan verir hatır hutur plastik fırçasıyla stresini falan atar. Gerek yok. Kendim keseyim bakalım ne olacak :)
O tarihte kestirirsek daha mı çabuk uzuyor saçlarımız? Öyle ise ben de evde alıcam azıcık uçlarından :)
Herhalde canım, ben de öyle yorumladım. Uzamasına ve sağlığına katkısı oluyordur elbet
O tarihte kestirirsek daha mı çabuk uzuyor saçlarımız? Öyle ise ben de evde alıcam azıcık uçlarından :)
O tarihlerde kestirmek saçın daha hızlı uzamasını sağlamıyor. O tarihler dışında kestirildiğinde saçın uzamasını durdurmuş oluyormuşuz. Tabiki saçlarımızın sağlıklı ve hızlı uzamaları için kırıklarından kurtulmamız gerekiyor. Bu nedenle, verilen tarihlerde kestirmek saçlarımızın sağlıklı uzamaları için (kırıklardan kurtulmak için) en uygun tarihler.
Yanlış hatırlamıyorsam, Aycangül buna benzer bir açıklama yapmıştı ki, bence de çok mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?