• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

selam günaydın aycangülcüm ve diğer arkadaşlar.. önümüzdeki 2 gün saç bakımı için uygunmuş. ancak aycangül maya maskesi yapabilirsiniz demiş.. benim saçlarım oldukça gür ve dökülme durumu nor8mal.. benim drerdim bu ara sadece saçımı uzatmakla ilgili o yüzden geçen hafta uygun günde sinameki kürü yaptım..

bilen arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.. ben maya baskesi yerine sinameki yapsam etkisini görürmüyüm. birde evde bakım yağım var kullandrınızmı bilmiyorum. d.. supergro ( saç uzatmayla etkili ) ondan da memnunum normalde ama onu ne zaman kullanayım bu iki günü değerlmendirmek istiyorum..

rubicim sevgili aycangül 2 sayfa önce maya için protein,vitamin ve mineral içeriyor demiş dolayısıyla uzatıyodur diye düşünüyorm yanlışım varsa düzeltir zaten..yerine başka kür yapılırmı onu bilmiyorum ama :44: bende dökülme sorunum için pazar gününü bekliyrm cumartesi gecesinden pazara kadar yazmış aycangülümüz hemen cumartesi olsunnnnn...

bu arada eline sağlık aycangülüm bakım günü cumartesiye gelince feci seviniyorum çünkü yapabileceğim tek günüm yihuuuu :52: avuç avuç dökülüyo çok korkuyorum :14:

rubicim sevgili aycangül 2 sayfa önce maya için protein,vitamin ve mineral içeriyor demiş dolayısıyla uzatıyodur diye düşünüyorm yanlışım varsa düzeltir zaten..yerine başka kür yapılırmı onu bilmiyorum ama :44: bende dökülme sorunum için pazar gününü bekliyrm cumartesi gecesinden pazara kadar yazmış aycangülümüz hemen cumartesi olsunnnnn...

teşekkür ederim bilgi verdiğin için.. gerçi maya maskesi için yarın ve öbürsü günü önermiş ama.. hafta sonu içindemi maya maskesi faydalı olur diyorsun??

Benim de hep aklımı kurcalayan bir soruydu başlık.. Bundan sonra burayı hep takip ediyorum ! =)

Yaşasın ki, sinamekili bakım kürümü bir gün öne cekerek 21 kasıma dek olan bakım kürüne katılabiliyorum, mutluyum..

Ne güzel olmuş. Ben de yapabilirsem mineral ve kök günlerinde kil yapacam bakalım, saçıma ve yüzüme. Biraz kendime bakma isteği gelmişken değerlendirmek lazım :) buradan da motive oluyor insan tabii

Ne güzel olmuş. Ben de yapabilirsem mineral ve kök günlerinde kil yapacam bakalım, saçıma ve yüzüme. Biraz kendime bakma isteği gelmişken değerlendirmek lazım :) buradan da motive oluyor insan tabii

mavikuşum seni tekrar görmek ne güzel :16:
ayın 19unda kil günleri başlıyormuş,kaçırma değerlendir mutlaka :34:

slm kızlar bugün saç bakımı için uygun günlerdenmiş peki kesim için uygunmu?????

aycangul .!.:
16 Kasım 2011 saat 19:17’den 18 Kasım 2011 saat 23:19’a kadar Ay Aslan burcunda küçülmekte;
saç bakımı için en uygun günlerden :)
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.

eğer saç kesimi ile alakalı bir durum olsa,burada saç kesimi için uygun/uygun değil yazıyor zaten...
saç kesimi ay sonunda verecek sanırım aycangül, öyle hatırlıorum, zaten bikaç sayfa geri gidip okusan görebilirsin, soranlar olmuştu çünkü..

Son düzenleme:
mavikuşum seni tekrar görmek ne güzel :16:
ayın 19unda kil günleri başlıyormuş,kaçırma değerlendir mutlaka :34:

eğer saç kesimi ile alakalı bir durum olsa,burada saç kesimi için uygun/uygun değil yazıyor zaten...
saç kesimi ay sonunda verecek sanırım aycangül, öyle hatırlıorum, zaten bikaç sayfa geri gidip okusan görebilirsin, soranlar olmuştu çünkü..

uzun süredir saç kesimi uygun olup olmadığını göremediğim için yazdım bakım derken genelleme yapıp yapmadığını merak ettim cevabın için teşekkürler

aycangul;21712568]fundasu canım,diğer topiğe bir bak lütfen.

baktım ama geç kaldım ...bu arada site yi hazırlamaya başlamışsın hayırlı olsun.çok sevindim:32::32::32:
tebrik ederim :46::46:
sitene davet edermisin bizi de :51:

Kızlar okudum biraz anladım mı bilmiyorum:26:
şimdi yarın bakım günümüdür 19.
Yeni okuyorum bu konuyu anlamaya çalışıyorum çözecem inş.:2:

Son düzenleme:
fundacım burdan davet etmem site kurallarına aykırıdır muhtemelen,artık siz arayıp bulacaksınız :( hele bir o günler gelsinde :))

arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olun lütfen,sınavlarım nedeniyle ilgilenemiyorum pek.girip bakıyorum kısa süreli ama tek tek cevaplayamıyorum.

aslında ilk sayfada herşey var.burcunuz ne olursa olsun ilk sayfadaki önerileri dikkate alın,bu kadar :)
unutmadan,hoşgeldiniz aramıza :)

fundacım burdan davet etmem site kurallarına aykırıdır muhtemelen,artık siz arayıp bulacaksınız :( hele bir o günler gelsinde :))

arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olun lütfen,sınavlarım nedeniyle ilgilenemiyorum pek.girip bakıyorum kısa süreli ama tek tek cevaplayamıyorum.

aslında ilk sayfada herşey var.burcunuz ne olursa olsun ilk sayfadaki önerileri dikkate alın,bu kadar :)
unutmadan,hoşgeldiniz aramıza :)

biz siteyi bekliyoruz sabırsızlıkla :1:
bi tarih saat ver, o saatte girelim bakalım sonra sil mesajı yakalanmadan :1::27:

Merhabalar hepize:) ben geçen hafta cuma başladım sinemeki kürünü ama bugünde yağlı bakımların uygun olduğu yazılmış...aynı haftada yapmasam mesela cumadan cumay bugün yapsam olurmu acep....

aycangülcüm müsait olursan sana bişey sormak istiyorum,
şu macitefendi dedikleri sarımsaklı şampuan nasıl acaba hiç bir fikrin var mı?
ya da bana önerebileceğin bir şampuan var mı?
ayrıca şampuanın içine koyabileceğimiz extra bakım şeysileri neler olabilir?
(1 tatlı kaşığı bal, 3lü ampullerden başka bişeyler koysak abartmış mı oluruz ki.. :26:)

Back